Master's degree in geavanceerde marketing (Spaans)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

122598_Deusto13_opt.jpg

Beschrijving van het programma

Dit officiële masterprogramma is bedoeld om toekomstige leidinggevenden voor te bereiden die verantwoordelijkheden op het gebied van marketing kunnen opnemen, door hen geavanceerde kennis te bieden van de competenties die vereist zijn voor de steeds globalere en onderling verbonden producten van vandaag. Deze professionals zijn uitgerust om wereldwijde marketingstrategieën te ontwerpen en klantrelatiebeleid, distributie- en managementkanalen, geïntegreerde communicatie en merkbeheer te bepalen.

Campus: San Sebastián

Credits: 60ETCS

Toewijding: Fulltime

Stage: verplicht 6-18 ECTS

Taal: Spaans (85%), Engels (15%).

Toelatingseisen

  • Ten minste 12 ECTS in marketing hebben gestudeerd of professionele ervaring hebben in het veld.
  • Spaans: B2
  • Engels: C1

Je kunt deze masteropleiding combineren met:

  • Master's Degree in International Business

De carrière-afdeling van Deusto Business School heeft als doel het contact met het bedrijfsleven te vergemakkelijken en deelnemers van de University Masters uit te rusten met een aantal hulpmiddelen om hen te helpen hun inzetbaarheid te bevorderen en te verbeteren.

Cursus en vakken Verplichte ETCS Electieve ECTS *
Duurzaamheid en verantwoorde innovatie in een onderling verbonden wereld 6 -
Managementvaardigheden - 3
Relationele marketing 6 3
Strategisch merkbeheer 3 3
B2B en kanalenbeheer 6 3
Geïntegreerde communicatie 6 3
Marketingstrategie 3 3
Stage 6 12
Master's eindproject 6 -
TOTAAL 42 30 *

* Keuzevakken kunnen studenten kiezen uit verschillende cursussen om maximaal 18 keuzevakken te voltooien.

130501_frederickkk.JPG

Frederik Obelitz, Denemarken.

«De belangrijkste reden dat ik voor deze master Advanced Marketing koos, was de mogelijkheid om een expert in marketing te worden met kennis van de nieuwe technologieën, digitale tools en communicatie tussen bedrijven en klanten. Het programma heeft mij ook de kans gegeven om stage te lopen in het buitenland, wat het de perfecte combinatie maakt. Nu ik dit diploma studeer, weet ik zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik ben meer dan ooit benieuwd hoe ver ik kan gaan, dankzij de opleiding die ik heb gevolgd aan de Universiteit van Deusto. »
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Deusto Business School is the 1st business school in Spain, with over one hundred years of history as a global reference for well-rounded management education. It has pioneered the training of busines ... Lees meer

Deusto Business School is the 1st business school in Spain, with over one hundred years of history as a global reference for well-rounded management education. It has pioneered the training of business leaders at its two previous faculty departments: La Comercial, part of the Bilbao campus since 1916; and ESTE, created in 1956 at the San Sebastian campus. Lees Minder
Bilbao , San Sebastián , Madrid , Nantes , Bradford , Cambridge , Florence + 6 Meer Minder