Master's degree in communicatiemanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het beheren van de communicatie van een bedrijf is veel meer dan het schrijven van persberichten, persberichten of het organiseren van evenementen. Tegenwoordig vereist de markt mensen die bereid zijn om beslissingen te nemen in een mondiale omgeving, wetend hoe communicatie moet worden verbonden met de bedrijfsstrategie. Als uw toekomst als DIRCOM moet optreden, zullen wij u bij de Universidad Europea voorbereiden om berichten en ideeën van het bedrijf in al zijn vormen online en offline over te dragen, wat waarde toevoegt.

Bovendien, en vanaf het moment dat u zich registreert, maakt u deel uit van de DIRCOM Association, die u toegang geeft tot een professioneel netwerk van meer dan 1.000 managers en communicatiedeskundigen, trainingssessies en toegang tot interessant materiaal.

PROGRAMMA

MODULE I: De afdeling Communicatie: De DIRCOM.

 • Hoofdbevoegdheden van de DIRCOM.

  Verantwoordelijkheden en strategische taken. Communicatie, relatie en management van bedrijfscommunicatie.

 • Belangrijkste vaardigheden van DIRCOM.

  Vorming van een DIRCOM. Managementvaardigheden.

MODULE II: Bedrijfscommunicatie.

 • Aard van het communicatieadres.

  Communicatiegebieden (journalistiek, reclame, protocol, public relations, sponsoring en sociale actie). Bedrijfscommunicatie vs. institutionele communicatie.

 • Het communicatieadres in de organisatiestructuur.

  Communicatie in de gebruikte organisatie en technieken. De audit Bedrijfsnetwerken Strategisch communicatieplan. Fasen en ROI.

MODULE III: Beheer van communicatie met de media.

 • Hoofdgroep communicatie.

  Communicatiegroepen in de wereld. Communicatiegroepen in Spanje.

 • Organisatiestructuur van het communicatiegebied in de media.

  Structuur van de communicatieafdeling in het midden. Beheer van communicatie met media 2.0. en sociale media. Nieuwe communicatietechnologieën.

MODULE IV: Relatie met de media en training van woordvoerders.

 • Relatie met de media.

  Algemeen beleid van betrekkingen met de media. Ontwerp van de contactagenda. Het externe communicatie-adviesbureau als een strategische bondgenoot.

 • Sprekertraining

  Training in communicatieve vaardigheden. Lichaamsuitdrukking, de taal van gebaren. Overtuigende middelen in communicatie met de media.

MODULE V: Meting, evaluatie en beheer van ervaren bedrijfscommunicatie.

 • Meting en evaluatie van bedrijfscommunicatie.

  Volgen en verzamelen van informatie verspreid over de organisatie. Bronnen voor het verzamelen van informatie. De communicatie-audit.

 • Toepassing van de effecten van communicatie op de dienst van het management van identiteit, imago en bedrijfsreputatie.

  Waargenomen beeld- en identiteitsbeheer. Reputatie en communicatiebeheer. Beheer van bedrijfsinhoud in 2.0-platforms.

MODULE VI: Praktijken in bedrijven en samenwerkende entiteiten.

MODULE VII: Final Master Project.

Genereren van een professioneel project om een ​​communicatieplan te implementeren waarin de in de masteropleiding geleerde inhoud wordt toegepast.

Carrièremogelijkheden

Grote bedrijven, communicatiebureaus, adviseurs, ngo's, verenigingen, stichtingen, instellingen, federaties, sportclubs, media ... tegenwoordig heeft bijna elke instelling, publiek en privaat, de figuur van de directeur Communicatie nodig.

Samenwerkende bedrijven

In de masteropleiding Communication Management hebben we leidinggevenden van belangrijke bedrijven zoals Salesforce, Toshiba en Llorente

Onze studenten, die allemaal vanaf het moment van inschrijving aan de Master verbonden zijn met de Association DIRCOM, kunnen profiteren van het behoren tot het professionele netwerk dat meer dan 1.000 managers en communicatieprofessionals bij elkaar brengt, die verantwoordelijk zijn voor het waarderen van de strategie van communicatie in verschillende bedrijven, waarbij waarde wordt gegeven aan de functie van een integrale communicatie. In de vereniging worden trainingssessies gehouden voor haar leden en met toegang tot professioneel relatiemateriaal, uitnodigingen voor evenementen, deel uitmakend van een belangrijk netwerk van contacten en faciliteiten om hun jobbank te betreden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valenciaanse Gemeenschap , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Meer Minder