Masters van onderzoek in de paarden (en -beheer)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel je onderzoeksvaardigheden als onderdeel van een team onderzoekt de belangrijkste uitdagingen voor de landbouw, ruimtelijke ordening of paarden industrieën. Daarnaast kunt u ook deelnemen geleerd onderwerpsrubrieken om je kennis en inzicht bij te werken op de disciplines die verband houden met je studie en om uw kritische vaardigheden te bevorderen. Het programma is voltooid wanneer je je scriptie in te dienen voor de beoordeling aan het einde van het jaar en je onderzoek te verdedigen in een viva voce onderzoek. Part-time is beschikbaar in meer dan twee jaar voor het Verenigd Koninkrijk / EU-studenten.

Structuur

De full-time Master of Science door Research programma is een één jaar durend onderzoek in een viva voce als een scriptie ingediend en onderzocht.

  • Full-time - minimaal 12 maanden / maximum 24 maanden
  • Part-time - minimaal 18 maanden / maximum 36 maanden

Practicum

Onderzoek studenten krijgen training in het formuleren van het onderzoek vragen, kritisch lezen, wetenschappelijk schrijven, onderzoeksmethodologie, statistieken (bv Genstat, SPSS, NVivo), evenals lezingen vaardigheden. Onderzoekers zullen bijdragen aan de interne seminars en presenteren op conferenties.

De voordelen van het bestuderen van de richting van een Masters van onderzoek zijn:

  1. Er is potentieel voor het upgraden naar PhD met nog eens twee jaar van studie aan de RAU
  2. Onderzoeksgegevens opgewekte eerder te publiceren in vergelijking met een standaard onderwezen Masters proefschrift
  3. Er zijn twee onderwezen modules in onderzoeksmethodologie geleverd in samenwerking met de Universiteit van Gloucestershire
  4. The Masters door Research programma heeft actieve industrie banden met spannende projecten in de aanbieding in.

Toelatingseisen

De standaard minimale toelatingseis is een Honours graad aan hogere tweede niveau of een gelijkwaardige universitaire opleiding van een vergelijkbare internationale instelling.

Ouder kandidaten met aanzienlijke relevante werkervaring en lagere academische kwalificaties kan ook worden overwogen voor de binnenkomst, na een persoonlijk onderhoud.

Voor studenten wier eerste taal niet Engels is, zal de universiteit het Internationaal Engels Language Test (IELTS) te aanvaarden met een minimale score van 7,0 in alle elementen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1845, we are recognised nationally and internationally as a leader in the delivery of education, research and consultancy, in and relating to, agriculture and the rural environment. Our ... Lees meer

Established in 1845, we are recognised nationally and internationally as a leader in the delivery of education, research and consultancy, in and relating to, agriculture and the rural environment. Our Heritage The Royal Agricultural College (RAC), now the Royal Agricultural University (RAU), is the oldest agricultural college in the English speaking world and has been at the forefront of agricultural education since 1845. Our historic campus in the Cotswold countryside provides a stimulating and unique learning environment. Lees Minder