Masters studies in de hedendaagse Latijns-Amerika (in het Spaans)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Contemporary Studies van Latijns-Amerika (in het Spaans)

  • Periode van studies: 2 jaar
  • Studiepunten: 120
  • Taal: Engels


Programma beschrijving


Deze graad is gericht op professionals die gespecialiseerd zijn in de problemen van Latijns-Amerika en de bouw van een nieuw onderzoek profiel van de Latijns-Amerikaanse regio vanuit het perspectief van trainen Russische "latinoamericanistica" overweegt de verscheidenheid van historische trajecten van de landen in de regio en de huidige politieke, economische, sociale en culturele ontwikkelingen.


De masteropleiding is bedoeld om de kennis van de complexe culturele en historische bouw van Latijns-Amerika, te pakken door middel van een multidisciplinaire aanpak, waarbij de veelheid van benaderingen, methoden en perspectieven gunsten.


Hiertoe deze Masters is georganiseerd rond een netwerk van vooraanstaande Russische en internationale academische instellingen die uitgebreide ervaring en lange traditie in Latijns-Amerikaanse studies, voor het doel van het genereren van een vloeistof uitwisseling tussen leraren, leerlingen en onderzoekers met die van soortgelijke programma's en instituten in Latijns-Amerika en andere regio's.


Het programma van de Master's analyseert de huidige problemen van de ontwikkeling in Latijns-Amerika in het licht van de twee belangrijkste elementen: politieke socio-historische ontwikkeling van Latijns-Amerika en het proces van economische globalisering en framing kenmerkt de hedendaagse problemen van de ontwikkeling in de regio.


Deze aanpak stelt u in staat om meer complexe lijnen van de vooruitgang en tegenslagen in het ontwikkelingsproces in Latijns-Amerika te vinden, terwijl waardoor een geïntegreerde en interdisciplinaire intense relatie tussen nationale en regionale processen en globale visie scope verklaring. In dit verband heeft de Masters is gericht op de volgende doelstellingen:


• Training docenten, onderzoekers en gespecialiseerde professionals in het begrijpen en studie van de huidige realiteit van Latijns-Amerika, alsmede haar betrekkingen met Rusland uit een
multidisciplinair perspectief.

• Om een ​​geïntegreerde visie op de economische, sociale, politieke en culturele processen van de regio met het proces van samenwerking en economische en handelsbetrekkingen en culturele relaties die ontstaan ​​tussen Rusland en de landen van Latijns-Amerika te bevorderen.

• Bijdragen aan de ontwikkeling van een gebied van discussie, kritiek en verspreiding van ideeën in de regio en in Rusland, van de uitwisseling tussen onderzoekers, docenten en studenten van de
verschillende academische instellingen sponsoring en deelname aan dit programma mestría.


Leerresultaten


De masters degree biedt de volgende specialiteiten gewogen op basis van het opleidingsprofiel van de deelnemers:

• Specialist economische ontwikkeling, integratie en de openbare orde in Latijns-Amerika

• Specialist economische en commerciële betrekkingen tussen Rusland en Latijns-Amerika

• Expert in het historische, politieke en sociaal-culturele Latijns-Amerika


Carrièremogelijkheden


De master's degree in academische en professionele doel van de voorbereiding van experts die zowel in de academische wereld (onderzoek professoren) kan werken, en private en openbare instellingen (lokale, provinciale, multilateraal) ontwikkeling van werkzaamheden met betrekking tot het openbaar bestuur, het bedrijfsleven, samenwerking, immigratie-integratie en internationale betrekkingen.


Toelatingseisen


De Master is gericht op professionals uit Latijns-Amerika, die het eerste niveau van het universitair onderwijs hebben afgerond.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder