Masters - Software Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Graduate - Software Development

Taal: Russisch

De opleiding is gebaseerd op moderne internationale normen in overleg met vertegenwoordigers van de grootste IT-bedrijven waarvan de werknemers zijn betrokken, en het onderwijs. In aanvulling op kernvakken (technologie software development, object-georiënteerd programmeren, databases) wordt geleerd gespecialiseerde onderwerpen (data mining, ontwikkeling van de taal processors, etc.). De nadruk ligt op praktisch werk individueel met studenten om software te ontwikkelen. Vijfde jaar, dit werk is om de geselecteerde student project uit te voeren onder begeleiding van een docent van de afdeling of vertegenwoordiger van het bedrijf. Uitvoering van het project betreft zowel de individuele student het werk, en wekelijkse besloten vergadering met de leerkracht van de student (minstens één uur per week). Zesde jaar van de studenten vormden teams van 3-4 personen werken onder begeleiding van een leerkracht om ofwel open source software, of mini-projecten in het kader van de bestelling bedrijven (Yandex, Parallels, JetBrains, EMC) te ontwikkelen.

receptie

Voor het invoeren van de Universiteit Academic toegestaan mensen met een hbo (bachelor, master of specialist) en geslaagd voor de toelatingsproef.

Aanvragers hebben geprofileerde graden (wiskundig-fysieke, technologische of natuurlijke-functie) worden geïnterviewd. De rest van de examens in de informatica en wiskunde.

Toelatingsexamens zal worden gehouden in twee rondes - in het voorjaar en de zomer (een deelnemer neemt deel aan een ronde). Deelname aan de toelatingstoetsen te nemen, moet u een elektronische aanvraag in te dienen.


Tijdens het interview, geverifieerd de mogelijkheid om algoritmische en wiskundige denken, het vermogen om te bedenken en te formuleren (programma), de oplossing van algoritmische problemen. De selectiecommissie zal interessant zijn om te bespreken met de aanvragers hun eerdere ervaring met programmeren, indien aanwezig.

Aangenomen wordt dat de aanvrager kwam voor een interview weten C of C ++ syntax dat kent en in staat is om het programma van de standaard algoritmes zijn eenvoudig, vertrouwd zijn met de basisbegrippen van de hogere wiskunde, om te studeren in de technische universiteiten. Ervaring in real programmeerprojecten wordt aangemoedigd, maar is niet verplicht.

Exam (voor verzoekers met niet-kern diploma) bestaat uit drie delen.

1. Vragen over de kennis van de taal van de stellingen en de fundamentele definities. Op een positieve evaluatie is nodig om correct te beantwoorden ten minste 80% (zonder lange voorbereiding).
2. 2 vragen: wiskunde en programmering. Voor de wiskundig probleem vereist een volledige verklaring van het probleem met het bewijs. Voorbereidingstijd 1,5 uur.
3. De beslissing van een of meer taken in verband met het examenprogramma. Op een positieve beoordeling nodig om ten minste de helft lossen (de tijd voor te bereiden 1-2 uur, afhankelijk van het aantal taken).

Gebruik buitenlandse bronnen tijdens een examen en interview is onmogelijk!

Deelname aan de toelatingstoetsen te nemen, moet u een elektronische aanvraag in te dienen.

collegegeld

Onderwijs is gratis voor mensen met een bachelor's degree of diploma en gespecialiseerde opleiding niet eerder hield een master's degree.

Voor personen met een master's degree, wordt master's degree in het onderwijs beschouwd als een tweede hoger onderwijs te krijgen en daarom wordt betaald. Voor dergelijke gevallen is de universiteit set collegegeld - 10 duizend. wrijven. per semester voor de burgers van de Russische Federatie, de Republiek Belarus, de Republiek Kazachstan, Kirgizië en Tadzjikistan. In uitzonderlijke gevallen kan de kosten van het collegegeld en wetenschap worden gedekt door een subsidie ​​sponsor.

Voor de burgers van andere GOS-landen betalen collegegeld. In het Academisch Universiteit voor deze studenten collegegeld bedraagt ​​20.000. wrijven. per semester.


Voor de burgers van andere landen, zijn de kosten van het onderwijs is 30 duizend. Wrijf. per semester.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is geric ... Lees meer

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is gericht op opleiding MSc en PhD's en het verstrekken van voortdurende professionele opleiding en trainingen. De Academische universiteit heeft de staat licentie voor educatieve activiteiten uit te voeren (# 0724, 17 februari 2011) in de volgende masteropleidingen: Toegepaste wiskunde en natuurkunde (Wiskundige en Informatieve Technologies afdeling): Theoretische Informatica; Software Engineering; Algoritmische Bio-informatica. &nbsp Natuurkunde (Theoretische Natuurkunde): Theoretische en wiskundige natuurkunde. Technische Natuurkunde Elektronica-en Micro-elektronica (Natuurkunde en Technologie van nanostructuren afdeling): Fysica van laag-dimensionale staat. De Academische Universiteit biedt postdoctorale studies op de volgende gebieden: Astrofysica en Stellar Sterrenkunde Apparaten en methoden van de Experimentele Fysica Fysica van de gecondenseerde materie Fysica van halfgeleiders Fysica van atoomkern en Elementaire Deeltjes Filosofie van Wetenschap en Technologie De Academische Universiteit ligt op Khlopin str. 8/3, St Petersburg, Rusland. De klaslokalen en laboratoria van het Academisch Universiteit zijn mooi ingericht. Bij het Academisch Universiteit zijn er ook computer lessen, een conferentiezaal, een zaal voor theater, een bibliotheek, een kantine, een EHBO-post, een hotel complex en een sport complex, dat een overdekt zwembad, een overdekt omvat tennisbaan en een fitnessruimte. Studenten en medewerkers van het Academisch universiteit kunnen gebruik maken van de diensten van de St. Petersburg Klinische Ziekenhuis van de RAS. De slaapzaal van het Academisch Universiteit ligt aan Maurice Toreza Ave. 37/2. Lees Minder