Lees de Officiële Beschrijving

Masters of Environmental Sciences / Studies

Nieuwe MES / MESC programma nipissing universiteit biedt studenten graden in beide Master of Environmental Studies of Master of Environmental Sciences. Beide programma's bieden de opleiding en ontwikkeling van de afgestudeerden die kunnen bijdragen aan de studie van het milieu en milieuvraagstukken en om de milieu-problemen op te lossen van de toekomst.

Afgestudeerden zullen worden voorbereid voor een loopbaan in de overheid en de industrie, het werken op gebieden zoals milieubeleid, effectbeoordeling, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Afgestudeerden zullen ook worden voorbereid voor meer geavanceerde studie (bijv PhD-programma's) in het milieu studies / wetenschappen programma's en in gespecialiseerde gebied van geografie, hydrologie, geschiedenis, biologie, bosbouw, filosofie, ecologie en het onderwijs.

Studenten worden voorbereid op deze inspanningen door te participeren in een unieke interdisciplinaire programma waarin geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen benaderingen te begrijpen en oplossen van milieuproblemen zal volledig geïntegreerd worden.

Toelatingseisen

Hoewel er verschillende kernvakken tot de Master of Environmental Science of Studies programma zullen de studenten ervoor kiezen om te streamen, ofwel in Environmental Science of Environmental Studies, afhankelijk van hun achtergrond en interesses.

De aanvragers moeten een vierjarig bachelordiploma in elke discipline houden van een erkende universiteit en ten minste een gemiddelde van 75% over de laatste tien volle (20 semester) cursussen afgerond op het moment van de aanvraag, of een gelijkwaardig diploma te worden beschouwd voor toelating. Aanvragers zijn ook verplicht om een ​​verklaring van Academic Intent waarin wordt uitgelegd hoe de MES / MESC programma heeft betrekking op eerdere academische studies in te dienen.

Alle aanvragers zijn verplicht om ten minste drie (3) letters van studieadvies verstrekken van hoogleraren of andere passende professionals die hun niveau van voorbereiding en gereedheid voor graduate studies kan spreken. Verwijzing kan niet van iedereen die persoonlijk met betrekking tot de aanvrager.

Alle kandidaten zijn verplicht om een ​​CV te bieden. Aanvragers worden ook gevraagd worden om een ​​verklaring te schrijven over hun onderzoek belangen en de gewenste gebied van onderzoek.

Aanvragers kunnen ook gevraagd worden om aanvullende informatie te verstrekken, zoals Engels taalvaardigheid scores voor zover van toepassing.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Nipissing University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum