Masters of Applied Science (Enterprise Systems)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursusoverzicht

Dit bekroonde programma is ontworpen in samenwerking met academici en werkgevers om de specifieke eisen van de industrie te voldoen. Het stelt afgestudeerden met essentiële kennis en vaardigheden op het gebied van operaties, kwaliteit en innovatie management.

Het programma is gericht op technische en management bijdrage afgestudeerden in diverse bedrijven, waaronder industrie, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, overheid, en nog veel meer te verbeteren. Het nodigt deelnemers uit vele disciplines: het is geschikt voor techniek, wetenschap, handel, en Arts afgestudeerden die willen een carrière in een high-tech omgeving. Deze omzetting aspect is van groot belang voor studenten die kunnen wensen om van richting te veranderen uit hun loop van de undergraduate studie en een nieuwe carrière pad dat ze geluid werkgelegenheidsvooruitzichten in een groeigebied biedt na te streven.

De Masters of Applied Science (Enterprise Systems) programma wordt hoog aangeschreven door werkgevers en er is altijd een sterke vraag naar onze afgestudeerden geweest. Afgestudeerden van dit programma hebben rollen in engineering, management beveiligd en IT in bedrijven zoals Accenture, Apple, Boston Scientific, Medtronic, Valeo, Ingersoll Rand, Pepsi, Kerry Group, IBM, Ericsson, Elan en Hewlett Packard.

Belangrijkste kenmerken van het programma zijn onder meer:

 • Infunderen een sterke ethos van innovatie in de studenten
 • Boeiende werkvormen (bijvoorbeeld Lego ernstige spelen; bedrijfsbezoeken, gastcolleges)
 • Een aangepaste leerprogramma aan de behoeften van individuele studenten passen
 • Multidisciplinaire aanpak (bijvoorbeeld Engineering, Technology, Business)
 • Uitgebreide carrièremogelijkheden

Enterprise Systems richten zich op mensen, processen en technologie gerelateerde onderwerpen in een organisatie. Onze flexibele cursus structuur kunt u uw eigen curriculum op te bouwen door te kiezen uit een aantal beschikbare modules te maken van 50 ECTS (studiepunten) of gelijkwaardig over de duur van het programma. Een onderzoek thesis (30 ECTS) en Research Methods (10 ECTS) zijn kernvakken en zorgen voor studenten ontwikkelen van hun kritisch denken, analytische en schrijfvaardigheden. Leerresultaten worden bereikt door problem-based learning technieken en de voltooiing van een aantal van de echte wereld opdrachten. Schriftelijke tentamens worden gehouden elk semester.

Eisen en Assessment

Problem-based learning technieken worden gebruikt in de meeste van onze modules. Je moet ook een aantal van de echte wereld opdrachten te voltooien. Schriftelijke examens vinden plaats aan het einde van elk semester.

Opzet van de cursus

De flexibele structuur stelt u in staat om het programma aan te passen aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit de onderstaande lijst. Modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en andere modules mogelijk beschikbaar worden gesteld.

 • Technologie Innovatie en Ondernemerschap
 • Projectmanagement
 • Applied Innovation
 • Besluit Systems en Business Analytics
 • Information Systems Strategy and Planning
 • Operations Management
 • Operations Strategy
 • Logistiek en Transport
 • Lean Systems
 • Operations Research
 • Kwaliteitsmanagement
 • Human and Systems Betrouwbaarheid
 • Ergonomie
 • Veiligheid en Risk Management
 • Regulatory Affairs.
 • Research Methods

Je moet ook de voorbereiding van een onderzoek proefschrift over een onderwerp met een academische leider te worden overeengekomen. Wij zullen u voorzien van alle wetenschappelijke vaardigheden die je nodig hebt om dit te doen in onze module over onderzoeksmethoden.

Vervolgopleiding

Veel van onze afgestudeerden zijn succesvol geweest bij het veiligstellen van beurzen om onderzoek te doen op PhD-niveau.

Waarom kiezen voor deze opleiding?

Carrièremogelijkheden

Dit programma heeft onze afgestudeerden voortgestuwd naar een succesvolle carrière in een aantal van de meest vooraanstaande organisaties over de hele wereld. Ze variëren van een carrière in onderzoeksinstituten, consulting, multi-nationale organisaties en ondernemende ventures in de hele wereld.

Wat sommige van onze werkgevers zeggen:

Alan Phelan | CEO Nucleus VP Group

We zijn bezig en aangeworven afgestudeerden en vond ze geweldig probleemoplossers en kritische denkers zijn. Hun achtergrond in de lean-systemen is zeer van toepassing geweest om een ​​aantal van onze bedrijven, waar ze geholpen hebben om geluid systemen en processen die hebben toegestaan ​​onze filialen om sneller op grote schaal uit te voeren.

Martin Conroy | Senior Director Medtronic

De Enterprise-systemen programma op NUI Galway richt zich op het leveren van de nodige kennis om uitstekende systemen denkers zijn. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om mensen te begrijpen; proces als technologie gerelateerde onderwerpen in een organisatie. Het programma stimuleert de kandidaten om problemen bij het gebruik van wetenschappelijke methoden te analyseren en om innovatieve en effectieve oplossingen voor deze problemen te genereren. Verder afgestudeerden krijgen echte vaardigheden zoals het vermogen in een team te werken en goed te communiceren. Dergelijke vaardigheden zijn essentieel om snel bewegende high-tech bedrijven als de onze.

Wat sommige van onze afgestudeerden zeggen:

Paul Gleeson | Accenture

Het programma is goed geleverd als er een mooi evenwicht tussen de praktische en klassikale leren. Ik vond de docenten om een ​​aantal van de meest behulpzame en boeiende mensen die ik ben tegengekomen tijdens mijn studie komen als ze een hand te nemen over de aanpak om het verkrijgen van de studenten die betrokken zijn in de klas discussies en debatten zijn. Al met al, het programma is een uitstekende basis voor het vinden van de toekomstige werkgelegenheidskansen te wijten aan het hoge niveau van persoonlijke en professionele ontwikkeling vindt u verkrijgen. Het hielp openen tal van carrièremogelijkheden voor mij, dus het is een programma dat ik zou zeker aanbevelen.

Paul McCormack | Allergan

Ik ondernam de Masters of Applied Science in NUI Galway met als doel het verwerven van nieuwe vaardigheden en kennis om te helpen bij mijn toekomstige loopbaanontwikkeling. De cursus was een uitdaging en de vereiste hoge normen in. Hoewel het streven om deze normen te voldoen Ik denk dat ik heb sterk mijn kennis van business systemen verbeterd en opgedaan waardevolle nieuwe vaardigheden. Ik denk dat de lessen die zijn geleerd tijdens de cursus zal mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling in de toekomst te vergemakkelijken.

Damien Coleman | Baxter Healthcare

Ik zou sterk doet de Masters of Applied Science (Enterprise Systems) bij NUI, Galway. De grote verscheidenheid aan onderwerpen aangeboden stond me toe om de cursus aan te passen aan mijn behoeften en help me vooruitgang in Baxter Healthcare. Ik vond de cursus tot uitdagende maar uiterst plezierig en het hielp me om dieper begrip van onderwerpen zoals Operations, Quality, Lean Manufacturing en Logistics te krijgen. De standaard van de lezingen en gastsprekers waren ongeëvenaard. Dit in combinatie met de stimulerende discussies en verfrissende workshops heeft geresulteerd in het waarborgen van mijn toekomst zal des te beter voor het invullen van deze meesters.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

With over 16,000 students and more than 2,200 staff, National University of Ireland Galway (NUI Galway) has a distinguished reputation for teaching and research excellence in the fields of arts, socia ... Lees meer

With over 16,000 students and more than 2,200 staff, National University of Ireland Galway (NUI Galway) has a distinguished reputation for teaching and research excellence in the fields of arts, social science, and celtic studies; business, public policy and law; engineering and informatics; medicine, nursing and health sciences; and science. Lees Minder