Master's Management (Spaans)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het toelatingsproces voor het programma Master's in Management (Spaans) blijft open. Aanvragen kunnen volledig online worden ingediend hier .

123138_Deusto38_opt.jpg

programma beschrijving

Dit officiële programma is speciaal ontworpen voor individuen met achtergronden die niet gerelateerd zijn aan management (bijv. Techniek, rechten, natuurwetenschappen, sociologie ...), zodat ze ten volle kunnen profiteren van deze unieke educatieve kans. Dit programma is bedoeld om studenten een uitgebreide opleiding te bieden in de professionele en persoonlijke sfeer, terwijl ze de competenties, vaardigheden en bekwaamheden verwerven die vereist zijn voor bedrijfsleiders. Tijdens de gehele duur van dit programma wordt extra nadruk gelegd op ondernemerschap.

Campus: San Sebastián

Credits: 90 ECTS

Toewijding: Fulltime

Stage: verplicht. 30 sp

Taal: Spaans

Programma

Cursus en onderwerpen ECTS
Boekhouding en beheercontrole 6
Socio-economische en juridische context bij startups 6
Marketing Management 6
Strategische planning 5
Financieel management 7
People Management 6
Procesbeheer en besluitvorming 6
Duurzaamheid en verantwoord innoveren in een onderling verbonden wereld 6
Geavanceerd beheer 6
Stage 30
Master's Final Project 6
TOTAAL 90

Toelatingseisen

  • Spaans: B2

Je kunt deze masteropleiding combineren met een van de volgende opties:

  • Master's Degree in Marketing (Spaans)
  • Master's Degree in International Business (Engels)
  • Master's Degree in concurrentievermogen en innovatie (Engels)

Professionele ervaring:

Het is niet nodig om professionele ervaring te hebben, hoewel het wordt beschouwd als een toegevoegde waarde die kandidaten bieden.

De afdeling Careers Services van Deusto Business School heeft tot doel het contact met het bedrijfsleven te vergemakkelijken en deelnemers van de Masters uit te rusten met enkele hulpmiddelen om hen te helpen hun inzetbaarheid te bevorderen en te verbeteren.

130498_mariemuller.JPG

Marie Múller, Duitsland.

«Na op de commerciële afdeling van een multinational te hebben gewerkt, wilde ik mijn kennis uitbreiden om mijn professionele carrière een boost te geven. De Master bij Deusto is voor mij een unieke ervaring geweest, omdat ik in zeer korte tijd veel heb geleerd . Dit omvat sleutelconcepten voor het oplossen van problemen en kritisch denken, maar het heeft me ook de kans gegeven om als persoon te groeien. Wat ik erg leuk vond aan Deusto is de menselijkheid, het niveau van innovatie en de leraren; de meesten van hen zijn zakelijke professionals of ondernemers en werken met echte cases in de klas. Dankzij wat ik in de Master heb geleerd en mijn voortdurende inspanning om te groeien en te leren, heb ik de professionele sprong kunnen maken die ik wilde: werken bij Google is een geweldige kans en een fantastische ervaring! »

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Deusto Business School is the 1st business school in Spain, with over one hundred years of history as a global reference for well-rounded management education. It has pioneered the training of busines ... Lees meer

Deusto Business School is the 1st business school in Spain, with over one hundred years of history as a global reference for well-rounded management education. It has pioneered the training of business leaders at its two previous faculty departments: La Comercial, part of the Bilbao campus since 1916; and ESTE, created in 1956 at the San Sebastian campus. Lees Minder
Bilbao , San Sebastián , Madrid , Nantes , Bradford , Cambridge , Florence + 6 Meer Minder