Lees de Officiële Beschrijving

DIT PROGRAMMA IS IN SPAANSE Docenten

De Intensieve Master of Brand Management Het doel is om het merk in al zijn facetten aan te pakken. Sinds de geboorte van het merk, zijn DNA, haar fundamenten, door middel van communicatie strategieën, het creëren van boodschappen, campagnes en content op verschillende punten van contact te komen met de consument door middel van conventionele, digitale media-ervaringen etc.

Met deze opleiding zullen de studenten krijgen om de uitdagingen van een merk te benaderen vanuit alle gezichtspunten, ongeacht hun toekomstige loopbaan binnen de strategie, creativiteit en communicatie.

DOELSTELLINGEN: Intensieve Master of Brand Management, opgericht met als doel het vormen van een succesvolle professionals in de huidige situatie en de toekomstige ontwikkelingen in deze sectoren.

Professionals in staat om:

  • Lancering sterke merken of helpen een merk om zijn strategie te herontwerpen. Bedrijven op zoek te integreren in zijn marketing en reclame-profielen met een grotere strategische visie en begrip van nieuwe media.

  • Effectieve boodschappen en campagnes exitosas.Aprendiendo processen die nodig zijn om goede ideeën, de relatie tussen strategie en creativiteit en processen van evaluatie en ontwikkeling van ideeën maken.

  • Plan de communicatie van een merk detecteren kennen van de beste beschikbare kanalen om rechtstreeks op de consument te bereiken. Van traditionele media naar digitale media, ervaring in POS, product design, evenementen, PR, etc.

  • Meet de effectiviteit van de communicatie-acties, beoordeelt de Brand Equity en voldoen aan de noodzakelijke variabelen om een ​​diagnose van de situatie te plotten. Maak de juiste beslissingen te handhaven of verbeteren van de gezondheid van het merk.

Methodologie: Intensieve Master of Brand Management Brand heeft een vakdidactiek dat geldt zowel in de specifieke inhoud van het programma en in de gemeenschappelijke transversale inhoud op 4 scholen IED Master (Design, Fashion, Visuele Communicatie en Management).

Alle programma's hebben de volgende structuur voor de ontwikkeling van educatieve inhoud: - Content online Door middel van online leren, zal de student toegang tot een kennis kruis en voorbereidende, eigen waarden IED karakter. Deze theoretische / praktische of instrumentaal nummer opleidingen hebben een voogd of docent aan de student te begeleiden bij de CAMPUS IED, een uitstekende en toegankelijk voor het leren van het podium.

  • Inhoud van de klas staan ​​inhoud heeft veel specifieke kennis en een kleiner deel van de multidisciplinaire inhoud. Door de laatste, studenten versterken samenwerking met andere disciplines, te profiteren van de uitwisseling van kennis, ideeën, meningen en activiteiten als onderdeel van een stimulerende en verrijkende voor later beroepsopleiding projectie.

Alle deze inhoud, op basis van hun kenmerken, kan verstrekken via de volgende formaten: theoretische en praktische lessen; - Conferenties; - Bezoeken; - Reizen; - Workshops of Workshops.

Gericht op: Of universitair diploma op het gebied van communicatie, marketing, reclame, media planning en strategie, digitale media, PR, kunst en design op zoek naar succes in de strategie en brand management te vormen door middel van een volledig geïntegreerde en bijgewerkt uitzicht. Professionals en ondernemers die geïnteresseerd zijn in deze gebieden die training of aan te vullen uw professionele ervaring in een aantal van deze gebieden.

LOOPBAAN: De Master is ontworpen voor professionals van de huidige en toekomstige disciplines te trainen in het gebied van de Branding, Media, Communicatie en Reclame. Na het afronden van de master, hebben zij toegang tot verantwoordelijke posities zoals: - Goederen Manager - Marketing Manager - Digitale Manager - Strategic Planner - Creative Advertising - Community Manager - Social Media Strateeg - Creative Strategist - Brand Designer - Account Director - Chief Advertising - Brand Content Manager - Media Planner

TRAINING CREDITS: 60 De didactische planning voor alle IED Master opleidingen is gebaseerd op de in de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHOR) vastgestelde criteria. IED Master neemt een credit systeem dat de structuur van het European Credit Transfer System (ECTS) volgt. IED Master kwesties uitsluitend eigen prive effecten.

UUR: Maandag tot en met vrijdag 9:30-13:30 en van 15:00 tot 18:00 uur

DUUR:

Online module: kan worden geraadpleegd tussen februari en april.

Gezicht deel: april-juli.

Ontwikkeling en presentatie van online proefschrift: juli-december.

IL CORSO E 'EROGATO IN LINGUA INGLESE

Opleiding te volgen in:
Spanish (Spain)

Zie 27 andere vakken van IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
10 maanden
Voltijd
Prijs
11,200
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum