Masters in Graphic Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Masters in Graphic Design

Door de toegenomen communicatiekanalen en informatie-uitwisseling, is de vraag naar grafisch ontwerpers exponentieel toegenomen. Graphic Design is een discipline die is bedoeld om boodschappen te ontwikkelen en te projecteren door het beeld. Daarom heeft het een gemeenschappelijke grond met andere disciplines van kunst en communicatie; Het vereist echter speciale training voor het gebruik van het gereedschap grafische vormgeving en verwerking van het bericht in een concept en een grafische compositie die reageert op een behandeling ervan.

Deze master biedt training basis nodig is om een ​​grafisch ontwerper te worden. Met een multidisciplinair in plaats van gespecialiseerde geest, worden de verschillende takken van design (corporate image, reclame, redactionele vormgeving, verpakking en webdesign) behandeld als gemeenschappelijke instrumenten om ze allemaal (typografie, illustratie, fotografie, kunstgeschiedenis en infographic).

DOELSTELLINGEN VAN DE TRAINING

Zorg voor een solide basis, zowel in het conceptualiseren van het idee en de ontwikkeling van projecten van verschillende aard en het leren van de nodige instrumenten voor het uitvoeren van deze projecten.

Met een praktische aanpak, gebaseerd op theoretische principes en case-analyse, het uiteindelijke doel van de cursus is om alle benodigde kennis om een ​​aangepaste grafische vormgeving gezicht te geven.

CURRICULUM

De cursus is verdeeld in 3 modules, die gelijktijdig worden onderwezen in de loop van het academiejaar elkaar aanvullen, en wordt afgesloten met een Final Studies Project. Elke module bestaat uit verschillende onderwerpen.

Module I - Workshops

 • Inleiding tot Design Projects
 • Illustratie
 • Geschiedenis van het Graphic Design
 • Typografie I en II
 • Fotografie

Module II - Projecten

 • Corporate image
 • Adverteren
 • Editorial Design
 • Verpakkingen
 • Webdesign

Module III - Technologies

 • Illustrator
 • Photoshop
 • In-Design

DATA PAPIER

Probleem: 4th Edition

Kwalificatie: Masters in Graphic Design aan de Universiteit van Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

Credits: 60 ECTS

School periode: Van 19 oktober 2015 tot en met mei 2016. Presentatie PFE: juni 2016

Uur: Maandag tot en met donderdag van 16u tot 19u

Modalidad: Klas

Taal: Spaans

Prijs: € 6600

Toegang: Afgestudeerden en / of afgestudeerden. Hogere afgestudeerden. Hoger opleidingsniveau cycli van beeldende kunst en vormgeving, en professionele families: Interieur design, grafisch ontwerp, industrieel ontwerp en toegepaste kunst kleding. Professionals zonder specifieke kwalificaties sector die professionele ervaring kunnen aantonen. De toegang tot de cursus wordt bepaald door een selectieproces.

Waarnemingen: Spaans intensieve cursus in september voor buitenlandse studenten die willen inschrijven in de Masters (keuzevak).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Lees meer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Lees Minder