Masters in Engineering en hernieuwbare energie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Duurzame energie en energie techniek


Ondersteund door cutting-edge onderzoek, opleiding en hernieuwbare energie van de IUR in fase is met de energie zorgen van het moment. Dit is een uitstekende training en antwoord geven op de groeiende vraag naar de industrie in termen van gekwalificeerde vaardigheden.

Het programma en de hernieuwbare energie is een multidisciplinaire opleiding die zich bezighoudt met de beheersing van energie, de omzetting van energie apparaten met behulp van nieuwe en hernieuwbare energiebronnen en opslagsystemen 's energie en de distributie (beheer netwerk).

De vorming van cross-sectionele combineert verschillende vaardigheden gevarieerd en heeft betrekking op gebieden zoals: mechanische, elektronische,
elektrische, thermische modellering en ontwerp, het beheer van energie, boekhouding, enzovoort.


Training Doelstellingen

De paal Duurzame energie en aardolie studies biedt studenten een hoog niveau van opleiding dat de uitstekende programma's van het Institut National Polytechnique de Lorraine (Frankrijk) combineert met die van pedagogische en onderzoeksteams van de UIR-klasse.

'S doel van een diploma van burgerlijk ingenieur staat en duurzame energie is aan hooggekwalificeerde ingenieurs op te leiden om in te spelen op de behoeften van de industrie en onderzoek.

Multidisciplinaire opleiding in engineering en hernieuwbare energie en heeft als doel om studenten met wetenschappelijke kennis (theoretische en praktische) en de middelen en technieken om de uitvoering van industriële projecten of toegepast wetenschappelijk onderzoek. De studenten zullen ook leren vaardigheden in leiderschap, communicatie en management om actief deel te nemen en uit te voeren nationale en internationale projecten.


Kansen

De jonge afgestudeerden van deze cyclus De Ingenieur kan aanspraak maken op de een van de volgende beroepen:

  • Energie-commissaris (beoordeling ter plaatse)
  • Engineer en ondersteunende activiteiten in hernieuwbare energie en energie-efficiëntie met 's bedrijf en overheidsinstanties, etc..
  • Network Manager
  • Ingenieur studies: energie-engineering, het klimaat engineering, enz..
  • Ingenieur onderzoek en ontwikkeling
  • Territoriale Engineer, etc..
  • Afgestudeerden kunnen ook 's gids voor het pad van de
  • Doctoral.Voordelen van het programma

‣ staatsdiploma van Engineer

‣ Coaching constante en personaliseert de student

‣ Instrumenten en methoden van het werk aangepast aan de individuele behoeften

‣ Milieu multidisciplinair onderwijs

‣ innovatief programma in overeenstemming met de behoeften van de markt

‣ Network uitzonderlijke professionele

‣ Beurzen 's Studies

Laatst bijgewerkt op apr 2012

Over de school

L’Université Internationale de Rabat regroupe des hommes et des femmes qui s’investissent pleinement dans les domaines de la recherche et de l’enseignement supérieur afin d’accompagner le Maroc dans s ... Lees meer

L’Université Internationale de Rabat regroupe des hommes et des femmes qui s’investissent pleinement dans les domaines de la recherche et de l’enseignement supérieur afin d’accompagner le Maroc dans son développement. Les équipes de l’UIR sont toutes engagées autour de missions claires et partagées par tous. Lees Minder