Masters in de maatschappij, de technologie en de openbare orde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

O Master in de maatschappij, Technology and Public Policy Het omvat een aantal menselijke, technologische en toegepaste sociale wetenschappen, een combinatie van perspectieven die niet wordt voldaan in andere disciplinaire cursussen en ondersteund in andere gebieden zoals engineering en de volksgezondheid. Het bereik van de voorgestelde cursussen en seminars bestrijkt het gebied van Stedenbouw en Ruimtelijke Planning, wet, Sociologie, Politicologie, Antropologie, Economie, Architectuur, openbaar bestuur, sociale diensten, volksgezondheid, Communicatie, Production Engineering, voeding, Environmental Management en Erfgoed cultureel.

GOALS

  • zorgen voor een multidisciplinaire opleiding op het gebied van sociale en menswetenschappen met de nadruk op de relaties tussen individuen, groepen, politieke instellingen en sociaal-culturele dynamiek van de conceptuele kruiselings in verschillende disciplinaire vaardigheden;
  • bevorderen academische opleiding die onderwijs en onderzoek als onlosmakelijk met elkaar verbonden activiteiten en meervoudige en complexe aard van de problemen die te steken en te bewegen op sociaal en cultureel gebied neemt;
  • bevorderen van de bouw van de kennis die nodig is om de analyse van maatschappelijke fenomenen, milieu, politiek en cultureel, door consequente koppeling tussen theorie, onderzoek, praktijk en maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met een kritische training voor de uitoefening van het transformeren van de beroepspraktijk te voeren;
  • trein, opleiden en ondersteunen van de academische gemeenschap en ambtenaren om geïntegreerde gericht gezamenlijke effectiviteit en efficiëntie van de publieke en private organisaties te bevorderen door de juiste het oplossen van problemen en het genereren / applicatie innovatieprocessen;
  • Machtigen leraren om te werken in het hoger onderwijs, onderzoeksinstellingen en de technische en wetenschappelijke adviseurs.

ONDERZOEK LINES

Concentratie Gebied: Technology and Public Policy

De toekomst meester concentratie gebied wordt gekenmerkt door de constructie van ideeën en interdisciplinair onderzoek dat zet in de discussie van de kennis van de productieprocessen en de effecten daarvan op de betrekkingen met de samenleving, technologie en de openbare orde. Het doel is om voldoende ruimte voor de ontwikkeling van creatieve vermogens dat de resultaten van de sociale, milieu- en technologisch belang, en academische direct of indirect geïntegreerd overheidsbeleid verschaffen. Onderzoeken omvatten twee complementaire invalshoeken: 1) technologie, milieu en maatschappij.

2) Maatschappij, Grondgebied en Public Policy.

Lijn 01 - Technologie, Milieu en Maatschappij

Dit onderzoek omvat interdisciplinair onderzoek op drie terreinen: technologie, milieu en maatschappij. Doet onderzoek naar onderwerpen als sociale technologieën en industriële processen, duurzaamheid en menselijke ecologie, ruimtelijke ordening en de democratische kwaliteit. De contextualized aanpak innovatief de onderzoeksthema's, die betrekking ze naar het overheidsbeleid.

Lijn 02 - Society, Grondgebied en Public Policy

De lijn articuleert de studie van sociale verandering in hun culturele, territoriale en politieke dimensies en reflecteert op de complementariteit en de conflicten die de relatie tussen maatschappij en de staat te karakteriseren. De enquêtes onder meer vragen over identiteit, verbeelding, economie, sociale technologieën, de toegang tot de rechter, de volksgezondheid, de democratische controle en planning in het kader van het overheidsbeleid en collectieve, diffuus en individuele wensen.

SELECTIEPROCES 2017

De Research Coördinatie, Graduate en Extension (COPPE) openbaar maakt kandidaten voor de registratie zal worden geopend in de periode tussen 17 oktober 2016 en 20 januari 2017, de Graduate Program in de maatschappij, Technologie en Beleid openbare, voor zijn tweede klas van meester op het gebied van concentratie technologie en de openbare orde.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder