Lees de Officiële Beschrijving

Master in Branding en Packaging Design

De titel Master in Branding en Packaging Design, 60 ECTS wordt verkregen door het invullen van twee postdoctorale opleidingen 30 ECTS per stuk. Deze postdoctorale opleidingen kunnen worden genomen in een academiejaar of in verschillende studiejaren. Ook kunnen alle postdoctorale opleidingen die deel uitmaken van een master's degree onafhankelijk van elkaar worden genomen.

PRESENTATIE

Branding is steeds belangrijker. In het huidige klimaat, wordt alleen de merken die zijn beheerd met een duidelijke strategie te slagen in de veelheid van merken en producten in de wereld.

Branding omvat niet alleen het visuele aspect, het veel verder gaat: het wordt beheerd als een merk wil worden waargenomen. Het betekent strategisch werken teneinde hebben, definieer de eigenschappen en niet alleen de grafische uitdrukking betrekking op alle momenten van contact dat samenwerkt met het publiek.

De afgestudeerde stelt een holistische visie om zich te specialiseren in brand design en de ontwikkeling behoeften van de expressie daarvan.

DOELSTELLINGEN VAN DE TRAINING

Voer de ontwerper in het proces van het creëren van een merk, van concept tot de naamgeving, grafische weergave en de diverse toepassingen.

CURRICULUM

Strategie en brand management, creatieve hulpmiddelen voor de ontwikkeling en het merk bouwprojecten: de cursus rond 3 belangrijke gebieden ontwikkelt.

Elk van deze gebieden zullen worden ontwikkeld in de loop van een onderverdeeld in modules schakelen tussen theorie en praktijk in parallel. In het bijzonder, zij het organiseren van conferenties met specialisten in belangrijke en actuele kwesties voltooid postdoctorale opleiding, die wordt afgesloten met een Final Studies Project.

  • Module I - Strategie en brand management
  • Module II - Creative Gereedschap
  • Module III - Projecten van het gebouw merken (5 workshops)

DATA PAPIER

Probleem: 6th Edition

Kwalificatie: Brand Design afgestudeerd aan de Universiteit van Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

Credits: 30 ECTS

School periode: Van 19 oktober 2015 tot en met mei 2016. Presentatie PFE: juni 2016

Uur: Maandag en woensdag van 19u tot 22u

Modalidad: Klas

Taal: Spaans

Postgraduate Prijs: € 3690

Master Prijs: € 6960

Toegang: Afgestudeerden en / of afgestudeerden. Hogere afgestudeerden. Hoger opleidingsniveau cycli van beeldende kunst en vormgeving, en professionele families: Interieur design, grafisch ontwerp, industrieel ontwerp en toegepaste kunst kleding. Professionals zonder specifieke kwalificaties sector die professionele ervaring kunnen aantonen. De toegang tot de cursus wordt bepaald door een selectieproces.

Waarnemingen: Spaans intensieve cursus in september voor buitenlandse studenten die willen inschrijven in de Masters (keuzevak).

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 11 andere vakken van Bau Design College of Barcelona »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
6,960 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum