Masters documentaire en artistieke fotografie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Sinds haar oprichting, ondanks alle technologische, sociale en culturele veranderingen die zich hebben voorgedaan in de geschiedenis, de essentie van de fotografie en de basis van de professionele fotograaf en de sociale functie blijft hetzelfde: om verhalen te vertellen door de beelden, ofwel met de intentie van het oppakken van een getuigenis van onze tijd en samenleving of om een ​​artistiek discours te creëren.

Maar we zijn ons ervan bewust dat we leven in een tijd van verandering, in welke publicaties zijn steeds meer op documentaires en reportages met een meer persoonlijke en eigentijdse stijl, terwijl de artistieke fotografie is een duidelijke trend naar documentatie werkelijkheid gezien door een intelligenter en meer kritische blik persoonlijker. De media heeft ook geëvolueerd en de traditionele pers heeft plaatsgemaakt voor een verscheidenheid aan media: fotoboek, tentoonstelling, installatie, online presentatie of tussenkomst van de openbare ruimte.

Als gevolg daarvan hebben zij de lijnen tussen de media en de professionele verspreiding van kunst gewist, dus nu is het essentieel om gedegen kennis te ontwikkelen in parallel als auteur en als een professionele getuige van deze waarin wij leven hebben, het bevorderen van het vermogen om een ​​bepaalde visie door middel van persoonlijke projecten.

DOELSTELLINGEN

Deze master is gericht op deelnemers van de relevante professionele, technische en historische kennis te bieden om met succes te ontwikkelen in de wereld van de foto-reportage en hedendaagse documentaire in verschillende vakgebieden en de media, met een beroep op de eigen bijdrage en de de artistieke visie van het werk. Het is ontworpen als een specialisatie voor fotografen die hun creatieve vaardigheden op het gebied van documentaire en hedendaagse kunst te ontwikkelen door middel van een brede kennis van verschillende praktijken, stijlen en concepten vallen. Het programma biedt studenten de kennis en de middelen voor het gebruik van fotografie als een verhaal hulpmiddel om een ​​toespraak te communiceren, met speciale aandacht voor de structuur en samenhang.

Aan het eind van het programma zullen de studenten hebben opgedaan de vaardigheden om te beheren en produceren van projecten met een visie op de markt, artistieke en professionele, om te profiteren van de verschillende manieren om de verspreiding van hun werk vaardigheden. Het zal ook een tentoonstelling project van het werk van de deelnemers te ontwikkelen, zichzelf door hen beheerde, met de hulp van professionals.

Gericht aan

Afgestudeerden en afgestudeerden met ervaring in de fotografie door verdienstelijke academisch curriculum en / of portfolio. Anders moet de Graad / Fotografie cursus.

Toegang en Degree

Toegang universitair diploma (bachelor of graduaat) en de interne selectie. eigen masterdiploma uitgereikt door de Universitat Abat Oliva CEU wordt verkregen.

Curriculaire Route

Deze master's degree is het resultaat van het combineren van de academische curricula van de postdoctorale Documentaire fotografie en Feature Toegepaste Kunst en Hedendaagse fotografie.

Ontdek de portefeuilles van fotografie!

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Lees meer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Lees Minder