Master's Degree-programma in Global Innovation Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

utu.fi/degrees

UTU_G_I

Innovatieve leiders voor de toekomstige wereld!

De masteropleiding in Global Innovation Management is ontworpen om een wetenschappelijke mindset te brengen voor managementuitdagingen op het kruispunt van internationaal zakendoen, ondernemerschap en innovatiemanagement.

In de

De competentie die in dit programma is opgedaan, biedt tal van carrièremogelijkheden in verschillende soorten organisaties en rollen, evenals de mogelijkheid om een doctoraatsopleiding aan te vragen.

Programmastructuur

De omvang van het programma is 120 ECTS-credits en de mate is ontworpen om te worden afgerond in twee jaar. Naast major en minor studies, moeten studenten taalstudies volgen en methodologiecursussen moeten volgen. Studenten dienen op te merken dat dit een voltijds programma is en dat de meeste cursussen verplicht aanwezig zijn.

Naast cursussen gericht op internationaal ondernemen, ondernemerschap en innovatiemanagement, kunnen studenten keuzevakken volgen.

Academische uitmuntendheid

Het programma wordt aangeboden door Turku School of Economics aan de University of Turku (TSE). TSE heeft de AACSB-accreditatie behaald (de Association to Collegiate Schools of Business), de hoogste standaard van uitmuntendheid in bedrijfseducatie wereldwijd. We zijn sinds 2019 geaccrediteerd en streven ernaar de kwaliteit van het onderwijs dat we aanbieden voortdurend te verbeteren.

De studies omvatten een uitgebreide keuze van economische wetenschappen, andere zakelijke en financiële gerelateerde onderwerpen en vreemde talen. Je maakt deel uit van een solide wetenschappelijke gemeenschap - in een moderne en veeleisende studieomgeving - waarin je je vaardigheden en competenties kunt ontwikkelen.

De expertise van TSE in het internationale bedrijfsleven in combinatie met het Finse mondiale concurrentievermogen op het gebied van technologische innovatie biedt unieke omstandigheden die dit programma een ongeëvenaarde ervaring maken, waardoor studenten op nieuwe en constructieve manieren kunnen denken.

Turku School of Economics maakt gebruik van verschillende onderwijsmethoden die zorgvuldig worden gecombineerd om studenten de kans te geven effectief te leren. Naast interactieve lezingen vullen casestudy's, probleemoplossende oefeningen en e-learningmodellen de traditionele leermethoden aan.

Deze combinatie zorgt voor de integratie van theoretische inzichten in de reële aspecten van het bedrijfsleven. De afgestudeerden van de masteropleiding in Global Innovation Management verwerven kennis, doen ervaring op en ontwikkelen belangrijke persoonlijke vaardigheden.

Het programma biedt lezingen en seminars met klasgroottes variërend tussen gemiddeld 10 en 30 studenten. Bij de meeste cursussen zul je ervaring opdoen met interculturele communicatie door deel te nemen aan op samenwerking gerichte leergroepen in teamverband. Afgestudeerden van het programma hebben een zeer sterke basis in onderzoek en onderzoek. Ze zijn opgeleid om wetenschappelijke methoden te gebruiken om echte problemen op te lossen. Ze kunnen hun expertise actief toepassen op nieuwe situaties en nieuwe kennis genereren.

Masterproef

Op zijn best is een masterscriptie een productieve en geavanceerde studie in de problematiek van een specifiek onderwerp. Het proces omvat een vastgesteld aantal verplichte groepsbijeenkomsten, omdat een fundamenteel onderdeel van het leerproces de mondelinge presentatie van het eigen werk en het vermogen om de werken van anderen te bespreken is.

Na het afronden van de masterproef, bent u:

 • Kunnen de onderzoeksmethoden op uw specialisatiegebied toepassen in een onafhankelijk onderzoekswerk dat goede wetenschappelijke praktijken volgt.
 • Kunnen een onderzoeksprobleem kiezen en formuleren en een onderzoeksplan ontwikkelen voor het uitvoeren van je onderzoek.
 • Kan eerder onderzoek in verband met het onderzoeksprobleem beschrijven en analyseren en een geschikte onderzoeksmethode voor het onderzoek selecteren.
 • Kan de geselecteerde onderzoeksmethode toepassen om gegevens te verzamelen en de onderzoeksresultaten kritisch te analyseren en te rapporteren.
 • Kan de belangrijkste onderzoeksresultaten identificeren en zowel schriftelijk als mondeling communiceren.

Voorbeelden van masterthesisonderwerpen:

 • Ongewaardeerde wateren afzoeken - uitgaande uitgaande innovatie in de maritieme industrie beheren.
 • Interacties van beslissingsmechanismen in de reis van een ondernemend bedrijf om een belangrijke speler in zijn branche te worden.
 • De rol van diaspora-netwerken bij de exploitatie van kansen door etnische ondernemers in Finland.
 • Motiverende betrokkenheid van medewerkers bij interne crowd-sourcing. Case: Groot overheidsbedrijf.

Studies en leren

Het Global Innovation Management (GIM) -programma bestaat uit cursussen waarin het onderwijs met trots wordt uitgevoerd, maar waarbij leren de ultieme focus is.

Dat betekent dat de lessen die je tijdens GIM bijwoont misschien een beetje verschillen van je eerdere studie- en colleges.

In GIM ligt de focus op je transformatie en leren. Om dit te bereiken, ontwerpt het academisch personeel cursussen op verschillende manieren zodat studenten de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leren en ontwikkeling.

Veel van het bestuderen gebeurt binnen samenwerkende leergroepen, waarvan is aangetoond dat ze superieure leerresultaten opleveren. Bovendien zijn ze nuttig in een holistisch persoonlijk ontwikkelingsproces, dat intra- en interpersoonlijke vaardigheden in een zeer internationale setting omvat.

Vastleggen aan een programma als GIM houdt meer in dan alleen het volgen van een curriculum. We hebben ook een uitgebreid tutoringprogramma, dat elke student drie docenten en adviseurs geeft:

 • Een student-tutor die je kennis laat maken met het sociale, culturele en praktische dagelijkse leven in Finland.
 • Een academische adviseur, die is aangewezen om u te ondersteunen bij uw studies, onderzoek en levensplanning.
 • Een onderwijscoördinator die samen met u een persoonlijk studieplan ontwikkelt.

Deze inspanningen worden gedaan om uw algemene leerervaring te beschermen.

Educatieve en onderzoekssamenwerking wordt uitgevoerd met het Indo-Finn Diagnostic Research Center.

65603_Students_all_prgms.jpg

Competentiebeschrijving

GIM is ontworpen om uw denken te transformeren, zodat u kunt bijdragen aan het internationale succes van verschillende soorten organisaties.

Het programma heeft een sterke internationale zakelijke component. Het is ontworpen om u te leren de complexe interacties en het grote beeld van een steeds meer wereldwijd onderling afhankelijke wereld te begrijpen. Met deze mogelijkheid kunnen afgestudeerden waardevolle actoren worden op gebieden als algemeen management, het management van kleine en middelgrote ondernemingen en soortgelijke organisatorische rollen.

Het innovatiebeheer dat deel uitmaakt van het programma biedt een diep en breed begrip van de aard van innovaties, hun ontwikkeling en commercialisering. Onze focus - in termen van innovatiebeheer - varieert van macrosystemen (dwz nationale innovatiesystemen) tot bedrijfsconceptinnovaties, tot meer traditionele taken voor innovatiebeheer in R

Ondernemerschapsstudies, de derde fundamentele nadruk van GIM, betreft het werken aan cognitieve en gedragsvaardigheden. Deze bleken positief te correleren met de ontwikkeling en commercialisering van succesvolle innovaties.

Taak opties

Samenvattend biedt het ontwerp van GIM een aantal mogelijke carrièremogelijkheden in allerlei soorten organisaties en rollen.

Mogelijke functietitels zijn:

 • Category manager - externe leveringsactiviteiten
 • Vestigingsmanager
 • Senioren manager
 • Marketing coördinator
 • Directeur
 • Ontwikkelingsmanager

Carrière in onderzoek

De graad Master of Science biedt de mogelijkheid om een ​​doctoraatsstudie aan te vragen. Heel wat voormalige Masterstudenten blijven na hun voltooiing van het programma de graad Doctor in de Wetenschap behalen.

GIM-afgestudeerden komen in aanmerking voor een functie in de

Samen met de doctoraatsprogramma's biedt de Graduate School systematische en hoogwaardige doctoraatsopleiding. UTUGS streeft ernaar hooggekwalificeerde experts op te leiden met de vaardigheden die nodig zijn voor zowel professionele carrière in onderzoek als andere expertiseposities.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden

Algemeen vereiste

U komt in aanmerking als kandidaat voor studies op masterniveau als:

 • je hebt een landelijk erkend diploma van de eerste cyclus - normaal een bachelordiploma - van een erkende instelling voor hoger onderwijs,
 • je diploma komt overeen met ten minste 180 ECTS (Europese studiepunten) of met drie jaar voltijdstudie,
 • je diploma staat in een relevant veld voor de masteropleiding waarvoor je solliciteert. Controleer de programmapagina voor gedetailleerde diplomavereisten.

Taalvereisten

Aanvragers moeten uitstekende Engelse taalvaardigheden hebben en een certificaat dat deze vaardigheden bewijst. U kunt uw taalvaardigheid aangeven door een van de internationaal erkende Engelse taaltesten te doen.

Aanvragers moeten de minimaal vereiste testresultaten behalen om in aanmerking te komen voor de University of Turku . Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Programmaspecifieke toelatingsvoorwaarden

Eisen voor de 2020-intake worden binnenkort gepubliceerd.

Academische vereisten

Alle aanvragen worden vooraf gescreend en genomineerd op basis van de geschiktheid van de aanvragers. Om op de shortlist te komen, moeten aanvragers aan alle volgende vereisten voldoen:

 1. Graad Vereisten
  1. Bachelor of Science graad in Bedrijfskunde
  2. Bachelor of Science graad in Engineering
  3. Bachelor of Science in de biochemie, voedselchemie, moleculaire biotechnologie of in-vitrodiagnostiek of
  4. Bachelor of Business Administration graad van een Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Finland of een overeenkomstige graad van een buitenlandse hogeschool die in aanmerking komt voor masteropleidingen in dat specifieke land.

De vereiste graad moet uiterlijk op 10 juli 2020 zijn voltooid. Als de vereiste graad niet binnen de deadline van de aanvraag is voltooid, moeten aanvragers een verklaring van hun thuisuniversiteit bijvoegen met de verwachte afstudeerdatum.

Kandidaten met een Finse Master of Science in Economie en Bedrijfskunde (kauppatieteiden maisteri) komen niet in aanmerking.

Studies in bedrijfswetenschappen
Eerdere studies op universitair niveau moeten minimaal 30 ECTS-studiepunten in bedrijfswetenschappelijke studies omvatten:

 1. Boekhouding en financiën
 2. afzet
 3. Internationale zaken
 4. Management en organisatie
 5. Operaties en supply chain management of
 6. ondernemerschap

Vanwege de verschillen in de namen van de onderwerpen, kunnen ook studies in andere vakken worden aanvaard.

Minimum cijfer
Het cijfer van de belangrijkste studies van de aanvrager moet 3 of hoger zijn voor studenten met een cijfer van 1 tot 5. Het minimum voor alle andere cijfersystemen is het gemiddelde cijfer. Als het certificaat van de aanvrager niet het cijfer voor hun belangrijkste studies aangeeft, wordt het gemiddelde cijfer berekend op basis van alle cursussen die in het transcript of records zijn vermeld.

Application Evaluation

De in aanmerking komende aanvragers worden beoordeeld op vooraf vastgestelde punten op basis van de volgende criteria:

 1. Bachelorproef
 2. Eerdere bedrijfsstudies
 3. Internationale bedrijfskunde
 4. Rang van belangrijke studies
 5. Studeert in het buitenland
 6. Technologiegerelateerde studies

Hier vindt u meer informatie over

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Turku (UTU) is an international research university located in Southwest Finland in the Student city of Turku. We are an active academic community of 25,000 students and employees wi ... Lees meer

The University of Turku (UTU) is an international research university located in Southwest Finland in the Student city of Turku. We are an active academic community of 25,000 students and employees with over 100 different nationalities. Lees Minder
Turku , Windhoek , Rauma + 2 Meer Minder