Master's Degree in psychologie en consumentengedrag

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Consumptie is een menselijke activiteit die een centrale plaats inneemt in onze samenleving, die sommigen kenmerken als een 'consumptiemaatschappij'. De evolutie van de economische groei en de opkomst van nieuwe waarden in samenlevingen naarmate vooruitgang wordt geboekt in de sociale ontwikkeling veroorzaakt structurele veranderingen in de manier waarop burgers beslissen over hun levensstijl, voorkeuren en consumptiepatronen. Dit alles in een context van versnelling van de sociale evolutie en te midden van een duurzaamheidscrisis van moeilijk te begrijpen dimensies.

In deze context is het inzicht in de evolutie van consumptie een uitstekend observatorium voor sociale evolutie vanuit een economisch perspectief met een directe impact op de detectie en evaluatie van zakelijke kansen en het creëren van nieuwe waarden die inspelen op nieuwe sociale en economische behoeften. de nieuwe manieren van leven.

De master in psychologie en consumentengedrag van EAE heeft tot doel om marketingprofessionals en ondernemers van nieuwe projecten de juiste instrumenten te geven om de verandering in consumptie, in de samenleving en in de economie te begrijpen vanuit het perspectief van de burger hij werkt en consumeert en vindt in deze twee economische activiteiten de centrale plaats van zijn persoonlijke en sociale ontwikkeling. Dit begrip vloeit voort uit de toepassing in het fenomeen van consumptie van verschillende paradigma's van de sociale wetenschappen, van gedragseconomie tot psychoanalyse, door cognitieve psychologie en zuivere gedrags- en situationele analyse door de kansen geboden door de huidige beschikbaarheid van grote massa's gegevens over gedrag.

106823_5.jpg

Redenen voor de master in psychologie en consumentengedrag van EAE Business School

 1. Adviesraad voor marketing
  Het mastercurriculum is ontwikkeld in samenwerking met de Marketing and Communication Advisory Board, gevormd door professionals van bedrijven zoals Unilever, Sony, Mango, Nielsen, Nissan, OgilvyOne, Heineken, Endesa, BP, La Caixa of Dockers, anderen.


 2. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 3. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Nielsen, Ipsos, Kantar Media of TNS, en vele anderen.


 4. In direct contact met de sector
  EAE , lid van de Spaanse Marketingvereniging en Adigital. De Spaanse Marketing Associatie is een non-profitorganisatie die tot doel heeft het beroep en de marketingactiviteit te versterken en te erkennen. Adigital is de grootste multisectorale vereniging in de digitale economie.


 5. Soft Skills-programma
  Het EAE Soft Skills-programma richt zich tot de deelnemende professional om hun training aan te vullen met de strategische mobilisatie van hun persoonlijke vaardigheden. Het bestaat uit tien onafhankelijke maandelijkse workshops georganiseerd volgens het Emotioneel Competenties Model.


 6. Major Minor
  EAE heeft voor het eerst in Spanje het Noord-Amerikaanse methodologische systeem op basis van Major en Minor gelanceerd, dat de traditionele methode van keuzevrijheid vervangt.


 7. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.

106825_2.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

Degenen die het programma succesvol hebben afgerond, behalen de Master's degree in Psychology and Consumer Behavior van EAE Business School . Deelnemers die aan de vastgestelde academische vereisten voldoen, krijgen bovendien het masterdiploma van de Polytechnische Universiteit van Catalonië (als het programma in Barcelona wordt uitgevoerd) of de Rey Juan Carlos University (als het programma in Madrid wordt uitgevoerd).

Om de kwalificaties van universiteiten te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten die beide instellingen vragen.

toelating proces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de academische commissie tot de master in psychologie en consumentengedrag positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving aan deze master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.

Professionele uitgangen:

 • Strategische en operationele marketingafdeling
 • Reclamebureaus
 • Onderzoeksafdelingen in bedrijven voor consumptiegoederen
 • Analyse van consumentengedrag
 • Ontwerp van sociale communicatiecampagnes.
 • Advies over politieke communicatie
 • Productontwerp en marketingstrategieën
 • Bedrijven en adviseurs van marktonderzoek
 • Big Data-bedrijven

Enkele gegevens uit ons werkgelegenheidsrapport

 • 93% van de studenten vindt werk binnen zes maanden na afronding van de opleiding
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het behalen van de masteropleiding
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert na afstuderen een nieuw aangeboden beroep
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder