Master's Degree in geavanceerde studies in werk en werkgelegenheid

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Master's degree website: href = "https://www.ucm.es/maestre

Algemene administratieve vragen: Algemene informatiedienst. E-mail: [email protected]

Specifieke academische vragen: contactgegevens van de coördinator op href = "https://www.ucm.es/maestre/localizacion-y-contacto

 • Soort onderwijs: face-to-face.
 • Aantal aangeboden nieuwe plaatsen: 30
 • Totaal credits: 60
 • Onderwezen talen: Spaans.
 • Indicatieve prijs: 45,02 euro per studiepunt (voor Spanjaarden, buitenlanders uit de gemeenschap en degenen die de wettelijke status van ingezetene in Spanje hebben) en 84,07 euro per studiepunt voor andere studenten.
 • Master scholarship: zie relevante informatie hier .

over

De Master in Advanced Studies in Work and Employment heeft tot doel professionals en sociale wetenschappers op te leiden die gespecialiseerd zijn in arbeidsverhoudingen, werk en werkgelegenheid. Het biedt een interdisciplinaire en wereldwijde benadering van de arbeidswereld om studenten de nodige competenties te bieden om te onderzoeken en in te grijpen in hedendaags werk, werkgelegenheid en organisaties.Academiejaar 2020-21

Cursus 1

Code

subject

karakter

credits

Aangeboden

609189

Gevorderde aspecten in arbeidsrecht en sociale zekerheid

verplicht

6.0

Ja

609190

Organisatiegedrag: orthodoxe en heterodoxe perspectieven

verplicht

6.0

Ja

609191

Onderzoeksmethodologieën in werk, werkgelegenheid en arbeidsverhoudingen

verplicht

6.0

Ja

609192

Productieve modellen en arbeidsomstandigheden

verplicht

6.0

Ja

609194

Sociaal werkgelegenheidsbeleid en -regimes

verplicht

6.0

Ja

609196

Externe praktijken

Externe praktijken

9.0

Ja

609193

Vergelijkende arbeidsverhoudingen

verplicht

6.0

Ja

609195

Werk, zorg en genderrelaties

verplicht

6.0

Ja

609197

Master's Thesis

Master's Thesis

9.0

Ja

doelstellingen

De Master's Degree in Advanced Studies in Work and Employment begon in 2012 en is bedoeld om professionals en sociale wetenschappers op te leiden die gespecialiseerd zijn in arbeidsverhoudingen, werk en werkgelegenheid. Het biedt een interdisciplinaire en wereldwijde benadering van de arbeidswereld om studenten de nodige vaardigheden te bieden om te onderzoeken en in te grijpen op het gebied van werk, werkgelegenheid en hedendaagse organisaties.

ontvangers

De universitaire masteropleiding is gericht op studenten die voornamelijk afkomstig zijn uit de sociale wetenschappen, waarbij de volgende graden (graad, bachelor of gelijkwaardig) als prioritaire toegangsroutes worden beschouwd: sociologie, arbeidswetenschappen, arbeidsrelaties en human resources, politieke wetenschappen, sociale antropologie, internationale betrekkingen , Management and Public Administration, Social Work, Economic and Business Sciences, Psychology, aan een van de universiteiten van de Europese Hoger Onderwijsruimte (EHEA) of in het buitenland die gelijkwaardige studies accrediteren. De coördinatiecommissie van de master kan ook voorrang geven aan andere officiële en juridische wetenschappen (rechten, onderwijs, pedagogie, enz.), Afhankelijk van de onderwerpen en inhoud van de respectievelijke studieplannen voor genoemde graden. Voor andere disciplines en kennisgebieden (geesteswetenschappen, techniek, gezondheidswetenschappen) die verband houden met de inhoud van de universitaire masteropleiding, zal de mastercoördinatiecommissie geval per geval beslissen of haar profiel aan haar eisen voldoet.

Waarom deze meester studeren?

De universitaire masteropleiding is gericht op een wereldwijd begrip van de logica van hoe salarisrelaties werken in hun organisatorische en arbeidsaspecten, en biedt hen daarom de vaardigheden en competenties om verschillende verantwoordelijkheden uit te voeren in de zakelijke en arbeidssector: organisatorische functies zoals experts of technici in sociaal-arbeidsanalyse; als specialist in arbeidsgezondheid en arbeidsorganisatie; evenals managers in personeelsbeheer en -opleiding, of actoren in collectieve onderhandelingen. Het biedt ook sterke opleidingscompetenties voor onderwijs- en onderzoeksprofessionals op het gebied van werk- en arbeidswetenschappen (bijvoorbeeld toegang tot doctoraatsstudies).

Toelatingsvoorwaarden voor masters

Niet-bekwame universitaire meesters

 • In het bezit zijn van een van de volgende titels:
  • Spaans officieel universitair diploma .
  • Titel afgegeven door een instelling van de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHEA) en de bevoegdheid in het land van uitgifte voor toegang tot het masteronderwijs.
  • Titel van onderwijssystemen buiten de EHEA die het land van uitgifte machtigt voor toegang tot masteronderwijs, gehomologeerd of gelijkwaardig verklaard aan het diploma en academisch niveau van diploma of bachelor door het ministerie van Onderwijs en Beroepsopleiding . Bij het ontbreken van de genoemde homologatie of gelijkwaardigheid, zal toestemming van deze universiteit nodig zijn.
 • Of het uitvoeren van de cursus waarin de pre-registratiestudies leiden tot het behalen van een van de voorgaande graden en in een positie zijn om het behalen van hetzelfde te bewijzen vóór de datum die is vastgesteld in de overeenkomstige oproep (zie href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • Bovendien moeten studenten van buitenlandse onderwijssystemen, wier moedertaal anders is dan Spaans, niveau B2 van de Spaanse taal (of hoger) aantonen.
 • Specifieke vereisten die een van de gevraagde meesters kan hebben. Je kunt het raadplegen door naar de website van de Master zelf te gaan.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Lees meer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Lees Minder