Master's Degree in concurrentievermogen en innovatie (Engels)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ondanks de huidige situatie die door COVID-19 wordt uitgelokt, is het toelatingsteam van Deusto Business School beschikbaar om al uw vragen over onze masterprogramma's te beantwoorden via e-mail, Skype of telefonisch. Bovendien zal DBS sollicitanten op de hoogte houden van eventuele wijzigingen die van invloed kunnen zijn op ons toelatingsproces.

122796_Deusto34_opt.jpg

programma beschrijving

Deze officiële masteropleiding biedt je de geavanceerde trainingsbehoefte om te voldoen aan de groeiende vraag naar professionals en onderzoekers met een systematische strategische visie en de capaciteiten om organisaties en territoria te leiden, terwijl ze innovatief en concurrerend worden in een steeds meer geglobaliseerde wereld. Na een eerste module met veelvoorkomende onderwerpen biedt het programma twee verschillende profieltracks:

  • Professioneel: deze track lijkt professionals te vormen die in staat zijn om strategische projecten te beheren om het concurrentievermogen van organisatie en territoria te verbeteren.
  • Onderzoek: dit spoor is bedoeld om studenten voor te bereiden op onderzoek op het gebied van concurrentievermogen en innovatie en hun proefschrift.

Campus: San Sebastián

Credits: 60 ECTS

Toewijding: Fulltime

Stage: verplicht. 12 ECTS

Taal Engels

Toelatingseisen

  • Afgestudeerden in Bedrijfskunde of vergelijkbare of relevante ervaring
  • Engels : C1

Je kunt deze masteropleiding combineren met:

- Master in internationaal zakendoen

Semester 1 (september - januari)

Theorieën over concurrentievermogen en innovatie 8 ECTS
Territoriale concurrentievermogen en innovatiesystemen 8 ECTS
Concurrentievermogen en innovatiemanagement 8 ECTS
Verantwoorde duurzaamheid en innovatie in een onderling verbonden wereld 6 ECTS

Semester 2 (februari - juni)

PROFESSIONELE ROUTE

Strategische projecten op het gebied van concurrentievermogen en innovatie

ONDERZOEKSREINIGERIJ

Eerste stappen in onderzoek naar concurrentievermogen en innovatie

Veranderings- en innovatiemanagement 6 sp Theorieën en wetenschappelijke grondslagen gericht op onderzoek naar concurrentievermogen en innovatie 12 ECTS
Waardecreatie 6 ECTS Onderzoeksmethoden en vaardigheden op het gebied van academische onderzoekscommunicatie 12 ECTS
Stage 12 ECTS Masters Final Project 6 ECTS
Masterproefproject 6 sp
TOTAAL 60 ECTS TOTAAL 60 ECTS

130691_alexandra.jpg

Alexandra Dembczyk, Nederland.

«Het programma geeft zijn deelnemers de kans om te werken in bedrijven die innovatie, duurzaam ondernemen en strategie hoog in het vaandel hebben staan, evenals organisaties die begeleiding nodig hebben bij clusteranalyse en ontwikkeling. Na het afronden van deze master hoop ik te gaan werken voor een duurzaam bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van innovatie. »
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Deusto Business School is the 1st business school in Spain, with over one hundred years of history as a global reference for well-rounded management education. It has pioneered the training of busines ... Lees meer

Deusto Business School is the 1st business school in Spain, with over one hundred years of history as a global reference for well-rounded management education. It has pioneered the training of business leaders at its two previous faculty departments: La Comercial, part of the Bilbao campus since 1916; and ESTE, created in 1956 at the San Sebastian campus. Lees Minder
Bilbao , San Sebastián , Madrid , Nantes , Bradford , Cambridge , Florence + 6 Meer Minder