Master's Degree in Integrated Marketing Communications

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma beschrijving

Het part-time Master's Degree in Integrated Marketing Communications (IMC) -programma van Stonehill College combineert de expertise van de faculteit marketing, communicatie en grafisch ontwerp van het College.

Het IMC-programma is een 36-credit diploma ontworpen om afgestudeerden uit te rusten met de volledige breedte van vaardigheden die nodig zijn om door te gaan in het veld of een eigen bedrijf te runnen. Met een focus op creativiteit bestaat het interdisciplinaire curriculum uit kerncursussen en hogere keuzevakken op het gebied van marketing, communicatie en grafisch ontwerp. Onze unieke benadering van IMC stelt u in staat om analytische en kritisch denkvaardigheden te ontwikkelen die u positioneren om echte uitdagingen op te lossen terwijl u te maken krijgt met systemische maatschappelijke problemen.

113410_McGinnis_IMC_019.JPG

uitkomsten

Een student die het programma heeft voltooid, moet in staat zijn om:

 • Begrijp de rol en de praktijk van geïntegreerde marketing binnen verschillende soorten organisaties, zoals non-profit, commercieel, educatief, zakelijk en gezondheidszorg.
 • Begrijp het belang van strategische communicatie bij het vermarkten van producten en diensten.
 • Demonstreer het vermogen om een strategisch marketingplan te ontwikkelen.
 • Plan en creëer getarget materiaal voor verschillende mediaformaten, waaronder sociale media en traditionele advertenties.
 • Begrijpen hoe u plannen en programma's voor geïntegreerde marketingcommunicatie (IMC) kunt ontwikkelen, analyseren en evalueren en hoe u hun prestaties kunt beoordelen.
 • Begrijp de rol van creativiteit bij het nastreven van geïntegreerde marketingcommunicatieplannen en beoordelingen.

Collegegeld en tarieven

Het collegegeld en de kosten voor het programma worden berekend op basis van het bedrag per credit. Het totale collegegeld en de kosten voor het bijwonen van de IMC-programma's zijn:

 • $ 2.800 per cursus

Wij verbinden ons ertoe afgestudeerde studenten te helpen hun verantwoordelijkheden voor de kosten van het onderwijs te dragen door hen te helpen de kloof tussen hun eigen middelen en de kosten van deelname te overbruggen.

Het Office of Student Financial Assistance op Stonehill zet zich ervoor in om je gedurende je gehele onderwijsprogramma te ondersteunen. Voor meer informatie over het sollicitatieproces, deadlines en andere beschikbare opties, bezoek de Graduate Student-sectie van onze collegegeld

113412_McGinnis_IMC_090.JPG

Voordelen

Met het IMC-programma op Stonehill leert u wat uw planning is en breidt u uw carrière uit terwijl u uw creatieve lens ontwikkelt.

Competitieve voordelen:

 • Voltooi je diploma in slechts twee jaar
 • Volg campus-gebaseerde cursussen onderwezen door faculteit met uitgebreide ervaring in het veld
 • AACSB International geaccrediteerd, een zeer gewaardeerde aanduiding gedeeld door enkele IMC-programma's

113409_LantosClass_045.JPG

Bezorgingsmodus

Ons programma is ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn, zodat u ons programma kunt afstemmen op uw planning en doelen.

Het IMC-programma van Stonehill wordt voornamelijk aangeboden via cursussen die op onze campus in Easton, Massachusetts worden gehouden. Deze cursussen komen eenmaal per week gedurende twee en een half uur samen tijdens het herfst- en voorjaarssemester (in totaal 15 weken). Zomercursussen komen twee keer per week samen voor twee en een half uur (in totaal vijf weken). We bieden ook online cursussen aan tijdens de zomer.

Onze opleiding kent drie mogelijke toegangspunten: lente, zomer en herfst.

 • Lente - Deadline van toepassing: 15 november
 • Zomer - Deadline van toepassing: 15 april
 • Herfst - Deadline aanmelding: 15 juli

Applicatievereisten

 • Geschreven persoonlijk statement
 • 2 aanbevelingsbrieven
 • CV of curriculum vitae
 • Officiële transcripten van eerdere instellingen
 • Een buitenlandse diplomawaardering
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid

E-mail: grad@stonehill.edu
Telefoon: 1 508-565-1600

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded as a Catholic college in 1948 by the Congregation of Holy Cross, Stonehill’s holistic approach is guided by the principles of education and faith. Our students grow into global citizens who va ... Lees meer

Founded as a Catholic college in 1948 by the Congregation of Holy Cross, Stonehill’s holistic approach is guided by the principles of education and faith. Our students grow into global citizens who value knowledge, integrity and compassion as they seek to create a more just society. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited