Master's Degree in Human Resources Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bedrijven en organisaties zijn zich meer dan ooit bewust van het feit dat een van de belangrijkste troeven om zich te onderscheiden van andere concurrenten ligt in hun team van mensen en dus in het management en de leiding van hun afdeling Personeelszaken. Mensen zijn de motor van ontwerp, implementatie en beheer van het bedrijfsproject, dus het is van vitaal belang dat het bedrijf steeds meer op uw werknemer is gericht. De Personeelsdirecteur moet dus een professional zijn die in staat is een afdeling te leiden die aansluit op en werkt met alle bedrijfsactiviteiten van het bedrijf en tegelijkertijd weet aan te passen aan veranderingen in de omgeving. Human Resources moet een afdeling zijn die de kern vormt van de strategie en het management van het bedrijf, en dat is de motor om een herkenbaar concurrentievoordeel te genereren.

De Master in Human Resources Management is ontworpen om professionals op te leiden die weten hoe ze kunnen reageren op de behoeften en uitdagingen van de markt vanuit het oogpunt van het managen van mensen. Professionals die geconfronteerd worden met veranderingen als de beste manier om concurrentievoordelen te behalen, die kunnen co-existeren met nieuwe technologieën, die de nieuwe generaties professionals begrijpen die de werkwereld betreden, die zich bewust zijn van de combinatie van werk en beroep. een ethisch gedrag en dat ze inzetten op de ontwikkeling, werving en retentie van talent als de beste manier om te slagen in het ecosysteem van nieuwe bedrijven.


Master in Human Resources Management - Campus Barcelona

Je kunt je inschrijven voor de mastergraad in human resources management op de campus van Barcelona. Ontwikkel je leren Je zult in staat zijn om de beste teams te vormen die de behoeften van de markt begrijpen en rekening houdend met de nieuwe generaties die zijn opgenomen. Inzet op ontwikkeling, inzet op EAE .

106823_5.jpg

Redenen voor de Master in Human Resources Management van EAE Business School

 1. Residential Program in Lissabon
  Aan het einde van de schoolperiode kun je een verblijf van twee weken nemen op 'Human Resources in Transforming Organizations' aan de ISCTE Business School in Lissabon. Dit residentiële programma brengt extra kosten met zich mee.


 2. Adviesraad
  Ons curriculum is ontwikkeld in samenwerking met een adviesorgaan bestaande uit professionals van onder andere Volkswagen, LG, IBM, L'Oréal, Grifols, Decathlon of Asepeyo.


 3. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 4. Professionele certificering
  Aan het einde van de masteropleiding heb je de mogelijkheid om de certificeringsexamens af te leggen van het Human Resources Certification Institute (HRCI), een van de toonaangevende internationale entiteiten in de sector.


 5. Prestige Partners
  Wij zijn partners van de belangrijkste RR-associaties. HH. van Spanje als AEDIPE (Spaanse Vereniging van People Management and Development) en AEDRH (Association of Directors of Human Resources).


 6. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 7. Internationale ranglijsten
  In de top 45 van de beste Europese meesters op het gebied van People Management (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017). Vierde beste meester op het gebied van People Management in Spanje (ranking "250 Masters, ed 2017" van El Mundo).
  106826_3.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

Degene die het programma met succes voltooit, krijgt een Master's Degree in Human Resources Management van EAE Business School en een diploma van de Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona Campus) of de Rey Juan Carlos University (Madrid Campus). Om de door de universiteiten toegekende kwalificaties te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de eisen die door genoemde instellingen worden gesteld.

Om de kwalificaties van universiteiten te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de vereisten die beide instellingen vragen.


Toelatingsproces

Het fundamentele doel van ons toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten te verzekeren, door middel van professionele retorica en academisch curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring halen, door een context waarin het mogelijk is om een langetermijnrelatie te ontwikkelen met klasgenoten, leraren en alumni.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de Academische Commissie tot de Master in Human Resources Management positief is, kan de kandidaat zijn of haar inschrijving in deze master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder