Master's Degree in Human Resources (Spaans)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het toelatingsproces voor de masteropleiding Human Resources (Spaans) blijft open. Aanvragen kunnen volledig online worden ingediend hier .

122595_result.jpg

Beschrijving van het programma

Als u op zoek bent naar een carrière in people management, biedt de masteropleiding Human Resources u de mogelijkheid om uw training in kennis, vaardigheden en vaardigheden van human resources te voltooien. Als u in human resources werkt en op zoek bent om uw kennis bij te werken en nieuwe tendensen op het gebied van people management te begrijpen, of als u uw veld van professionele vooruitzichten wilt verbreden, dan is dit programma geschikt voor u. Deelnemers aan deze officiële masteropleiding lopen een stage (deelnemers zonder ervaring) of een Internal Improvement Project (ervaren profiel) waarmee je eerdere concepten en technieken kunt toepassen.

Campus: Bilbao

Credits: 60 ECTS

Toewijding: voltijds

Stage:

  • Deelnemers zonder ervaring: verplicht, 18 ECTS
  • Deelnemers die momenteel werken: Verbeterproject binnen de huidige organisatie

Academische vereisten

  • Afgestudeerden op andere gebieden dan bedrijfskunde moeten in september een cursus Fundamentals of Management van 20 uur behalen
  • Spaans: B2

Carriere vooruitzichten

De afgestudeerden van deze Master zijn opgeleid om te werken in elke afdeling of entiteit die verband houdt met personeelsbeheer, zoals adviesbureaus, human resources-afdelingen van elk type bedrijf, wervings- en trainingsbureaus, onder anderen.

Cursus en onderwerpen ECTS
Criteria en tools voor bedrijfskunde 7
Technische competenties in People Management 10
Kader van arbeidsverhoudingen en personeelsbeheer 7
Managementvaardigheden 9
Inleiding tot coaching 3
Stage verbeterproject 18
Master's Final Project 6
TOTAAL 60

De carrière-afdeling van Deusto Business School heeft als doel het contact met het bedrijfsleven te vergemakkelijken en deelnemers van de University Masters uit te rusten met een aantal hulpmiddelen om hen te helpen hun inzetbaarheid te bevorderen en te verbeteren.

130504_ale.JPG

Alejandra Blanco, Spanje

"Na het behalen van mijn diploma psychologie aan de Universiteit van Deusto, wist ik zeker dat ik een carrière in de wereld van Human Resources wilde. Ik overwoog verschillende opties, maar koos uiteindelijk voor Deusto Business School vanwege zijn prestigieuze reputatie, het vertrouwen en de veiligheid die dit biedt. garanties en het netwerk van contacten dat het mij zou geven.

Toen ik de master had afgerond, kreeg ik een baan op de afdeling HR bij Deloitte, waar ik nu werk "

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Deusto Business School is the 1st business school in Spain, with over one hundred years of history as a global reference for well-rounded management education. It has pioneered the training of busines ... Lees meer

Deusto Business School is the 1st business school in Spain, with over one hundred years of history as a global reference for well-rounded management education. It has pioneered the training of business leaders at its two previous faculty departments: La Comercial, part of the Bilbao campus since 1916; and ESTE, created in 1956 at the San Sebastian campus. Lees Minder
Bilbao , San Sebastián , Madrid , Nantes , Bradford , Cambridge , Florence + 6 Meer Minder