Master's Degree in Financieel Management en Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master in Finance, Management en Financieel Management is ontworpen om financiële managers voor te bereiden om de economische veranderingen het hoofd te bieden met de solvabiliteit en noodzakelijke anticipatie vereist door de huidige organisaties. Financiële professionals die flexibel zijn, zijn betrokken bij het strategisch management van het bedrijf, weten zich te verhouden tot alle afdelingen van een organisatie en zijn in staat de besluitvorming in een veranderende financieel-economische omgeving te optimaliseren.

De student krijgt aan het einde van de schoolperiode de mogelijkheid om twee weken te verblijven aan de universiteit van Quebec (Canada).


Financieel beheer en management - Barcelona Campus

De master in finance biedt de mogelijkheid om het te doen op de campus van Barcelona, aan de Polytechnische Universiteit van Catalonië (UPC), een van de academische partners van de school in Barcelona, een stad die geschikt is voor executive training in financiën, dankzij het hoge niveau concurrerend en zakelijk


Financieel beheer en management - Campus Madrid

Bestudeer deze master in Finance, Management en Financial Management in Madrid en volg een opleiding bij de beste professionals in de sector Finance and Financial Management in Spanje. Deze master is ontwikkeld aan de universiteit van Rey Juan Carlos (Campus Madrid) en heeft tot doel financiële managers voor te bereiden op economische veranderingen in een zeer competitieve en dynamische omgeving zoals Madrid.

106823_5.jpg

Redenen voor de Master in Finance, Management en Financial Management van EAE Business School

 1. Residential Program in Montreal
  Aan het einde van de schoolperiode kun je een verblijf van twee weken nemen bij 'International Finance'


 2. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 3. Adviesraad
  Ons mastercurriculum is ontwikkeld in samenwerking met een adviesorgaan bestaande uit 21 professionals van onder andere Zurich, Nike, Agbar, Affinity Petcare, Group Day, Schröders of Marcilla.


 4. Prestige Partners
  Wij zijn partners van de belangrijkste boekhoudkundige verenigingen in Spanje, zoals ACCID (Catalaanse vereniging van boekhouding en management) en AECA (Spaanse vereniging van boekhouding en bedrijfsadministratie).


 5. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 6. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 7. EAE in de ranglijst
  EAE , in de top 100 wereldwijd van beste meesters van Stock Exchange en Finance (ranking QS Global Masters 2018). EAE , in de top 100 wereldwijd van beste meesters van Stock Exchange and Finance (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide ranking 2016-2017).
  106827_7.jpg

Vereisten en toelating

double degree

De deelnemer die het programma met succes voltooit, behaalt de Master's Degree in Financieel Management en Management van EAE Business School en de graad van de Polytechnische Universiteit van Catalonië (Barcelona Campus) of de Universidad Rey Juan Carlos (Madrid Campus).

Om de door de universiteiten toegekende kwalificaties te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de eisen die door genoemde instellingen worden gesteld.

toelating proces

Het fundamentele doel van ons toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten te verzekeren, door middel van professionele retorica en academisch curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring halen, door een context waarin het mogelijk is om een langetermijnrelatie te ontwikkelen met klasgenoten, leraren en alumni.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de Academische Commissie tot de Master in Financieel Management en Management positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving aan deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.


Professionele uitgangen:

 • Directeur van administratie en financiën
 • Economische directeur
 • Financieel directeur
 • Hoofd van de Schatkist
 • Hoofd van de administratie
 • controleur


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder