Master's Degree in Business Management Research, Marketing en Accounting

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Master's degree website: href = "https://www.ucm.es/idemcon

Algemene administratieve vragen: Algemene informatiedienst. E-mail: [email protected]

Specifieke academische consultaties: de heer Emilio Álvarez Suescun (coördinator). E-mail: [email protected]

 • Soort onderwijs: face-to-face.
 • Aantal aangeboden nieuwe instapplaatsen: 40
 • Totaal credits: 60
 • Onderwezen talen: Spaans.
 • Indicatieve prijs: 45,02 euro per studiepunt (voor Spanjaarden, buitenlanders uit de gemeenschap en degenen die de wettelijke status van ingezetene in Spanje hebben) en 84,07 euro per studiepunt voor andere studenten.
 • Master scholarship: zie relevante informatie hier .

over

De Master in Business Management, Marketing en Accounting Research is de derde beste onderzoeksmaster in zijn gebied in Spanje, volgens de Eduniversal-ranglijst.

We geloven dat het volgen van deze Master een geweldige kans is voor die studenten die zich willen wijden aan academisch onderzoek op het gebied van bedrijfsbeheer, marketing of boekhouding, of voor die ervaren professionals die hun kennis willen bijwerken in dit gebied.

Dit is geen professionele professional in MBA-stijl. In deze master bieden we de methodologische en conceptuele tools die de basis vormen voor een onderzoeker die een uitstekend proefschrift wil doen dat vervolgens culmineert in publicaties met een hoge impact.

Maar we begeleiden ook de adviseur of leidinggevende die zijn professionele ervaring wil afronden met een wetenschappelijke aanpak op alle drie de gebieden. Als we willen dat ze de nieuwste wetenschappelijke vooruitgang toepassen om onszelf te genezen, als we een ziekte hebben, waarom zouden we dan niet de betrouwbaarheid en robuustheid van de resultaten van onderzoekswerk in bedrijfskunde en management evalueren en die kennis toepassen om de beslissing te nemen? efficiënter beslissingen nemen en uw resultaten verbeteren?

Academiejaar 2020-21

Cursus 1

Code

subject

karakter

credits

Aangeboden

608601

Analyse van consumentengedrag

Optativa

6.0

Ja

608603

Communicatie in marketing en commerciële distributie

Optativa

6.0

Ja

608598

Ondernemerschap en innovatie

Optativa

6.0

Ja

608597

Strategieën voor bedrijfsgroei

Optativa

6.0

Ja

608594

Gegevensbronnen

verplicht

6.0

Ja

608602

Marketingonderzoek

Optativa

6.0

Ja

608604

Marketing en nieuwe technologieën

Optativa

6.0

Ja

608593

Onderzoeksmethodologie

verplicht

6.0

Ja

608595

Statistische methoden toegepast op onderzoek I

verplicht

6.0

Ja

608596

Statistische methoden toegepast op onderzoek II

verplicht

6.0

Ja

608599

Operaties, technologie en supply chain

Optativa

6.0

Ja

608600

Organisatie en personeelszaken

Optativa

6.0

Ja

608609

Master's Thesis

Master's Thesis

12.0

Ja

doelstellingen

Train gespecialiseerde onderzoekers op het gebied van bedrijfsbeheer, marketing en boekhouding die kunnen worden opgenomen in doctoraatsprogramma's aan openbare en particuliere universiteiten. Om dit te doen, bieden we studenten de belangrijkste conceptuele en methodologische hulpmiddelen om kwaliteitsonderzoek te ontwikkelen met een hoge wetenschappelijke en sociale impact.

Evenzo biedt de universitaire masteropleiding de conceptuele en methodologische grondslagen die nodig zijn om toegepast onderzoek te kunnen uitvoeren dat beantwoordt aan de belangrijkste uitdagingen voor overheidsdiensten, adviesbureaus en bedrijven en nieuwe groeipaden voorstelt.

ontvangers

De masteropleiding is vooral bedoeld voor studenten met een goede academische achtergrond die zich willen toeleggen op universitair onderwijs en / of wetenschappelijk onderzoek op het gebied van bedrijfsbeheer, marketing of boekhouding.

Maar het is ook een kans voor die professionals met ervaring die hun kennis op deze gebieden willen bijwerken en hun ervaring willen voltooien met een wetenschappelijke benadering, waarbij ze de nieuwste ontwikkelingen in onderzoek toepassen voor efficiëntere besluitvorming.

Om de masterdiploma te behalen, moet je in het bezit zijn van een bachelordiploma of een graad in bedrijfskunde en management of waarin fundamentele vakken van bedrijfsmanagement, marketing en boekhouding worden onderwezen. Het wordt aanbevolen om een goed niveau Engels te hebben voor een goed begrip van het werkmateriaal dat gedurende het hele programma wordt gebruikt.

Waarom deze meester studeren?

Succesvolle afronding van de Master's Degree in Research in Business Management, Marketing en Accounting vergemakkelijkt de toegang tot de doctoraatsprogramma's van het gebied en stelt de afgestudeerden in staat een uitstekende doctoraatsthesis uit te voeren die later zal uitmonden in publicaties met een grote wetenschappelijke impact en die bijdragen tot het genereren van rijkdom en het verhogen van de sociale welvaart.

Evenzo kunnen de afgestudeerden van de master het bedrijf dichter bij de universiteit brengen en de wetenschappelijke kennis die erin is ontwikkeld en de methodologische hulpmiddelen die het gebruikt, toepassen om de organisatie waarin het werkt te transformeren en efficiënter te maken, en een belangrijke troef te worden van hetzelfde.

Hiervoor hebben we een staf van excellente professoren, allemaal promovendi, met een uitgebreide onderwijs- en onderzoekscarrière, met meer dan 26 zesjarige onderzoeksperiodes en publicaties in internationaal gerenommeerde tijdschriften. We hebben ook de bibliotheek van de Faculteit der Economische en Bedrijfswetenschappen, een van de bibliotheken met de meeste middelen op het gebied van economie en zakenleven in Spanje.

Dit alles heeft ons in staat gesteld om de beste Master in onderzoek in administratie en management in Spanje te worden (El Mundo ranking) en de vierde beste Master in management onderzoek in Spanje (Eduniversal ranking).

Toelatingsvoorwaarden voor masters

Niet-bekwame universitaire meesters

 • In het bezit zijn van een van de volgende titels:
  • Spaans officieel universitair diploma .
  • Titel afgegeven door een instelling van de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHEA) en de bevoegdheid in het land van uitgifte voor toegang tot het masteronderwijs.
  • Titel van onderwijssystemen buiten de EHEA die het land van uitgifte machtigt voor toegang tot masteronderwijs, gehomologeerd of gelijkwaardig verklaard aan het diploma en academisch niveau van diploma of bachelor door het ministerie van Onderwijs en Beroepsopleiding . Bij het ontbreken van de genoemde homologatie of gelijkwaardigheid, zal toestemming van deze universiteit nodig zijn.
 • Of het uitvoeren van de cursus waarin de pre-registratiestudies leiden tot het behalen van een van de voorgaande graden en in een positie zijn om het behalen van hetzelfde te bewijzen vóór de datum die is vastgesteld in de overeenkomstige oproep (zie href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • Bovendien moeten studenten van buitenlandse onderwijssystemen, wier moedertaal anders is dan Spaans, niveau B2 van de Spaanse taal (of hoger) aantonen.
 • Specifieke vereisten die een van de gevraagde meesters kan hebben. Je kunt het raadplegen door naar de website van de Master zelf te gaan.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Lees meer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Lees Minder