Master's Degree in Audit of Accounts and Superior Accounting

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Wat is de masteropleiding in accountcontrole en hogere boekhouding?

De Master's Degree in Account Auditing and Higher Accounting is een postdoctorale opleiding die wordt gegeven door de ICADE business school , aan de Universidad Pontificia Comillas. Het belangrijkste doel is om gespecialiseerde en professionele training te bieden op het gebied van audit en boekhouding. Het is een masterdiploma waarvan de duur is aangepast aan de behoeften en omstandigheden van de geïnteresseerde kandidaten: het masterdiploma kan ofwel voltijds gedurende een academiejaar, ofwel deeltijds gedurende twee of drie jaar worden gevolgd.

De masteropleiding heeft banden met belangrijke accountantskantoren, wat zich vertaalt in uitstekende professionele praktijken in de sector waardoor studenten het uit de eerste hand kunnen begrijpen.

Beroepspraktijken bij belangrijke auditkantoren

Bovendien is de master goedgekeurd door het Institute of Accounting and Auditing of Accounts (ICAC), van het ministerie van Economie, Industrie en Concurrentievermogen, om vrij te stellen van het theoretische deel van het openbare examen voor toegang tot het register van officiële accountants.

Onze studenten denken

Veel mensen zoals jij hebben al een Master afgerond aan de ICADE business school . Ken hun ervaring.

"Werk aan wat je leuk vindt in de stad waar je van houdt." Ana Isabel Vazquez

"Het heeft me in staat gesteld me te specialiseren in een bloeiende sector met veel werkgelegenheid." Paula Konijnen

"Zowel de kwaliteit van het onderwijzend personeel als de ervaring met mijn collega's hebben van deze master een onherhaalbare ervaring gemaakt." Francisco Miñarro

Entry profiel

Dit programma biedt de nodige inhoud die vereist is door het ICAC voor de theoretische opleiding van auditors voor toegang tot het ROAC, zodat de voltooiing ervan de totale generieke vrijstelling verleent die voorzien is in de resolutie van 12 juni 2012.

Bijgevolg is de titel bedoeld voor die afgestudeerden en afgestudeerden die een professionele interesse hebben in auditing en boekhouding, en die professionals die al in deze gebieden werken en een vrijstelling willen krijgen voor toegang tot de ROAC of zich specialiseren in dit professionele veld.

Voor toelating zullen de academische verdiensten van de kandidaten worden geanalyseerd, evenals hun attitudes en bekwaamheden die kenmerkend zijn voor het beroep van auditor of accountant. Deze analyse gebeurt via het bijhorende dossier en een interview met de directeur van de academische opleiding of met de door hem afgevaardigde. Eerdere werkervaring wordt ook gewaardeerd. Een niveau hebben dat gelijkwaardig is aan B1 of hoger.

vereisten

In het bezit zijn van een officieel Spaans universitair diploma of een ander uitgegeven door een instelling voor hoger onderwijs van de Europese Hoger Onderwijsruimte die toegang geeft tot masterdiploma's.

Het is een essentiële vereiste om in het bezit te zijn of de volgende verwerving van een bachelordiploma, graad, diploma, ingenieur, technisch ingenieur, architect, technisch architect of buitenlands equivalent te rechtvaardigen.

Voor studenten met niet-gehomologeerde diploma's uit landen buiten de Europese Hoger Onderwijsruimte dient de belanghebbende hun toelating aan te vragen bij de rector, die beslist na kennisgeving door de gedelegeerde subcommissie toelating universitaire masteropleidingen. Toelating op deze manier houdt niet de homologatie of erkenning van de voorgaande graad in voor andere doeleinden dan het behalen van de mastergraad.

Professionele en academische uitstapjes

Graduate Profile

De afgestudeerde van dit programma heeft de vaardigheden, professionele competenties en kennis verworven van een specialist in audit en boekhouding .

De professionele kansen van onze postdoctorale studenten omvatten niet alleen functies die verband houden met financiële of auditbedrijven, maar ook met functies die verband houden met het boekhoudkundig beheer van bedrijven in welke sector dan ook, inclusief interne auditorposities .

De uitgebreide opleiding van de master biedt, naast de beschreven vaardigheden, competenties en technische kennis, het vermogen om de belangrijkste morele , ethische, deontologische en maatschappelijke kwesties van vandaag te begrijpen en te analyseren . Deze uitgebreide training van de student brengt hem ertoe attitudes en waarden te ontwikkelen die worden weerspiegeld in kwaliteitswerk in de professionele velden van de opleiding.

Academische uitstapjes

Evenzo geeft de Master's Degree in Account Auditing and Higher Accounting toegang tot een officieel doctoraatsprogramma in overeenstemming met de bepalingen van Koninklijk Besluit 99/2011 van 28 januari, dat officiële doctoraatsstudies regelt.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals.

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. Lees Minder