Master's Degree in Applied Plant Biology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Master's degree website: href = "https://www.ucm.es/masterbva/

Algemene administratieve vragen: Algemene informatiedienst. E-mail: informacion@ucm.es

Specifieke academische vragen: mevrouw María Aránzazu Gómez Garay (coördinator). E-mail: magom02@pdi.ucm.es

 • Soort onderwijs: face-to-face.
 • Aantal aangeboden nieuwe instapplaatsen: 40
 • Totaal credits: 60
 • Onderwezen talen: Spaans.
 • Indicatieve prijs: 45,02 euro per credit (voor Spanjaarden, buitenlanders uit de gemeenschap en degenen die de wettelijke status van ingezetene hebben in Spanje) en 84,07 euro per credit voor andere studenten
 • Master scholarship: zie relevante informatie hier .

over

De Master in Applied Plant Biology van de UCM is een titel die ontstaat met als hoofddoel het opleiden van specialisten en gekwalificeerde professionals op het wetenschappelijke gebied van Plant Biology in termen van processen, technieken, gebruik en toepassingen van planten, algen en schimmels, voor middelen van een theoretische, praktische en toegepaste opleiding die de integratie in de onderzoeksactiviteit binnen het doctoraat mogelijk maakt of competenties verwerven die hen in staat stellen onderzoeks- en bedrijfsprojecten te ontwikkelen in een ondernemerscontext of om zich in beide gevallen bij bedrijven aan te sluiten op basis van biotechnologie .

133066_pexels-photo-1002703.jpeg

Academiejaar 2020-21

Cursus 1

Code

subject

karakter

credits

Aangeboden

607546

Bodemplantsysteem: fytoremediatie

verplicht

3.0

Ja

607548

Bio-economie op basis van zaden en gewassen

verplicht

3.0

Ja

607549

Biosecurity

verplicht

3.0

Ja

607545

Plant Biotechnology

verplicht

6.0

Ja

607550

Marketing van planten en plantaardige producten: marktoriëntatie

verplicht

6.0

Ja

607543

Toegepaste ficologie

verplicht

4.0

Ja

607544

Plantenpathofysiologie

verplicht

4.0

Ja

607542

Toegepaste mycologie

verplicht

4.0

Ja

607541

Medicinale, aromatische, kruiden- en voedselplanten

verplicht

6.0

Ja

607540

Metabole processen in plantontwikkeling en samengestelde productie

verplicht

6.0

Ja

607547

Processen en controle na de oogst van groenten en fruit

verplicht

3.0

Ja

607551

Master's Thesis

Master's Thesis

12.0

v

doelstellingen

Het hoofddoel van de master is om specialisten en gekwalificeerde professionals op het wetenschappelijke gebied van plantenbiologie op te leiden in termen van processen, technieken, gebruik en toepassingen van planten, algen en schimmels, door middel van theoretisch, praktisch en toegepast onderwijs dat de integratie mogelijk maakt aan de onderzoeksactiviteit binnen het doctoraat of vaardigheden verwerven waarmee ze onderzoeks- en bedrijfsprojecten in een ondernemende context kunnen ontwikkelen of zich bij bedrijven kunnen aansluiten, in beide gevallen biotechnologisch gebaseerd.

ontvangers

Een van de ideale kenmerken voor toegang tot en studie van de universitaire masteropleiding in toegepaste plantenbiologie is het hebben van eerdere studies in de biologische wetenschappen en die andere graden die, naar het oordeel van de mastercoördinatiecommissie, de toekomstige student de voorkennis verschaffen die nodig is om neem deze universitaire master. Deze graden omvatten die van de takken van wetenschappen, gezondheidswetenschappen en engineering, zoals graden, graden en engineering in biochemie, chemie, farmacie en disciplines met betrekking tot het behoud, de productie, het beheer en de technologie van planten en in planten geproduceerde verbindingen , algen en schimmels, marketing- en marktonderzoek, agronomische, voedings-, agromilieu- of biotechnologische studies.

Waarom deze meester studeren?

De structuur van deze universitaire masteropleiding vormt een brug tussen de wereld van wetenschap en onderzoek en de zakenwereld. Deze aspecten zijn vooral relevant in internationaal en multidisciplinair wetenschappelijk nieuws, maar ook in het kader van innovatie en het bevorderen van de ontwikkeling van ideeën.

Dit mastervoorstel is ook opgevat als een bijdrage aan de sociale en economische behoeften, en stuurt de toegepaste kennis die het genereert ten gunste van vooruitgang, excellentie en concurrentievermogen. Hiervoor, rekening houdend met de overdracht van kennis en technologie en universitaire sociale verantwoordelijkheid, is deze masteropleiding gebaseerd op leerinhoud met strategische waarde, die vaardigheden bevordert voor professionele praktijk, innovatie en het vermogen om te ondernemen , die het diverse en rijke nieuws van dit wetenschappelijke veld laat zien, evenals het enorme onderzoeks- en zakelijke potentieel in de internationale context.

Toelatingsvoorwaarden voor masters

Niet-bekwame universitaire meesters

 • In het bezit zijn van een van de volgende titels:
  • Spaans officieel universitair diploma .
  • Titel afgegeven door een instelling van de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHEA) en de bevoegdheid in het land van uitgifte voor toegang tot het masteronderwijs.
  • Titel van onderwijssystemen buiten de EHEA die het land van uitgifte machtigt voor toegang tot masteronderwijs, gehomologeerd of gelijkwaardig verklaard aan het diploma en academisch niveau van diploma of bachelor door het ministerie van Onderwijs en Beroepsopleiding . Bij het ontbreken van de genoemde homologatie of gelijkwaardigheid, zal toestemming van deze universiteit nodig zijn.
 • Of het uitvoeren van de cursus waarin de pre-registratiestudies leiden tot het behalen van een van de voorgaande graden en in een positie zijn om het behalen van hetzelfde te bewijzen vóór de datum die is vastgesteld in de overeenkomstige oproep (zie href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • Bovendien moeten studenten van buitenlandse onderwijssystemen, wier moedertaal anders is dan Spaans, niveau B2 van de Spaanse taal (of hoger) aantonen.
 • Specifieke vereisten die een van de gevraagde meesters kan hebben. Je kunt het raadplegen door naar de website van de Master zelf te gaan.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Lees meer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Lees Minder