Master's degree in water engineering aan de Universiteit van A Coruña en Hochschule Magdeburg-Stendal (fh) (Duitsland)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

eng

Introductie

De uitgebreide ervaring van de universiteiten van A Coruña en Magdeburg in de opleiding van professionals in Civiele Techniek en waterbouwkunde in de afgelopen decennia, met als hoogtepunt in de ontwikkeling van een internationale Joint Graduate programma eisen van de Europese ruimte voor hoger onderwijs opgericht door het Verdrag van Bologna.

Waarom studeren de mate

Op dit moment is er een groeiende behoefte aan gekwalificeerde professionals op het gebied van Water Engineering en Milieu hebben niet alleen hoge vaardigheden op dit vakgebied, maar ook eigen titels die hen in staat stellen om hun carrière te ontwikkelen in een internationale grens .

Wat je leert

De Master biedt academische opleiding, die specialisatie mogelijk maakt, na het behalen van de bijbehorende mate van toegang tot het gebied van engineering of experimentele wetenschappen. In het werkveld training specialisten in aanmerking leiden tot banen in verschillende sectoren die verband houden met water engineering en ook in het hoger onderwijs en het openbaar bestuur is bestemd. In de wetenschap zullen de studenten in staat zijn om onderzoek opleiding en een proefschrift voort te zetten.

structuur Study

Module I: Single

 • water planning en projecten
 • Supply systemen en sanitaire voorzieningen
 • Fysiochemische en waterkwaliteit
 • Hydraulische experimentele I
 • Computational Hydraulics I
 • Waterzuivering en energie-efficiëntie
 • grondwater Techniek
 • Plaatsing
 • Hydraulische planning en projecten
 • GIS en hydrologie
 • Ecology restitutie
 • Hydraulische experimentele II
 • Computational Hydraulics II
 • riviermorfologie
 • biotechnologie water
 • Master's Thesis

Vereist. Industrial Engineers

 • Hydraulische en Hydrologie I

Vereist. Milieukunde afgestudeerden

 • Hydraulische en Hydrologie I

professionele en academische uitgangen

Training verworven door studenten, het stelt hen als professionals die gespecialiseerd zijn in het water problemen en gekwalificeerd om te werken in bedrijven die gespecialiseerde en algemene consulting, laboratoria, dienstverlenende bedrijven, bouwbedrijven. Gekwalificeerd personeel ontwikkelingsactiviteiten R & D + I. Practices (15c) in bedrijven en instellingen in verband met de UDC zal een verplicht vak en verhoging opties het recht om hun werk.

professionele omgeving waarin het zich bevindt

Hoewel de situatie van employability in de afgelopen jaren is nog steeds moeilijk, studenten, zodra de vorming van deze meester, zijn opgenomen in het beroepsleven in verband waterbeheer bedrijven, zowel Galicië en de rest van het land en buitenlandse bedrijven.

Aanbevolen profiel

Ingenierios voornamelijk wegen, kanalen en havens, Ingenierias Degree in Openbare Werken, Degree in Civiele Techniek Technology.

Andere verwante graden van de takken van wetenschap en techniek: In deze gevallen studenten worden geadviseerd om supplementen te nemen. Als de mate van toegang is een andere techniek, maar niet in de tak van de civiele techniek, moet de kandidaat aantonen dat zij geslaagd zijn (of eventueel bereid zijn te nemen en tegelijkertijd) minimum credits op het gebied van Hydraulica en Hydrologie ( 6c) en college-niveau Environmental engineering (6c).

toegang vanaf de mate van wetenschappelijke disciplines (chemie, biologie, geologie, Environmental Science, ...), in dit geval, in aanvulling op de bovenstaande vereisten minimum credits, moeten de kandidaten zijn geslaagd (of bereid zijn om ook bij te wonen toegestaan gelijktijdige en overwinnen manier) minimum credits in de volgende disciplines: Wiskunde (10c) en Fluid Mechanics and Physics (6c) op universitair niveau.

Om deze aanvullende onderwerpen tegelijk te bestuderen, zal de Universiteit van A Coruña alle mogelijke faciliteiten te geven binnen de catalogus van de proefpersonen momenteel onderwezen in de School of Civil Engineering, kanalen en havens. Het kan beoordelen of er een persoonlijk onderhoud kandidaten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Lees meer

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Lees Minder
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Meer Minder