Master's degree in visueel ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Tien buitengewone maanden. Tien grote klas studies, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht.

Waarom?

Als de wereld een geografie van communicerende vaten, welke hulpmiddelen we moeten ervoor zorgen dat berichten niet verloren gaan op de weg? De Visual Design is de discipline van de mensen die het ontwerp van grote stromen van informatie en inhoud. Elk teken, gevolgd door een reactie. Bij elke stap, naar aanleiding van een uitwisseling. Het belangrijkste is constructief, eerlijk en interessant te zijn.

professionele Mogelijkheden

De visuele ontwerpers zijn werkzaam in de sectoren waarin de bedrijven betrekking hebben op een publiek, als redactie, product bedrijven, startups. En natuurlijk de industrie van ontwerp en communicatie, freelance, of in de melkweg van de studies en lokale instanties en internationale grafisch ontwerp, branding, reclame, digitale en service design. Van de interface van een ATM om televisie thema's, van verpakkingen van koekjes voor snelheidsovertredingen boetes, van de kranten die we lezen in de evenementen waaraan we deelnemen, om sokken we dragen, de wereld is een grote mijn project kansen.

Wie is

De cursus is gericht op ontwerpers die een bachelor diploma en / of professionele ervaring in kwesties in verband met graphics, beeld, communicatie, product en publiceren, en in het algemeen al degenen die denken dat de communicatie is een levensvatbare carrière keuze en een sterke eigen ontwikkeling tool. Dit is een meester voor degenen die denken dat details maken het verschil, en zijn ervan overtuigd dat de communicatie en de ervaring die je emotioneel niveau te definiëren, creatieve en artistieke zo veel als op strategisch niveau.

programma

Het doen en samen denken: studenten ontwikkelen - planning - het vermogen van de samenstelling, het ontwerp en het gebruik van typografie en fotografie, en de basis van data visualisatie en prototyping als technisch / artistieke bases vorm te geven aan ideeën. Tegelijkertijd ervaren leerlingen verschillende benaderingen van het onderzoek, het begrip van het ontwerp thema en zijn beperkingen, het genereren van effectieve ideeën. De projecten aan te raken verschillende delen van het beeld en de communicatie van de culturele, commerciële en redactionele met kunstvoorwerpen voor de fysieke en digitale werelden.

Onderwerpen

 • zoeken
 • Art direction.
 • Branding.
 • Publishing.
 • Typografie en pictogrammen.
 • Data visualisatie.
 • Bewegwijzering en bewegwijzering.
 • Digital en user interface design.
 • Concept generatie.
 • Graphics / geïntegreerde communicatie.

bekrachtiging

Voor de kwaliteit en effectiviteit van het onderwijs model, wordt de Master gesponsord door:

AIAP
Vereniging van Italiaanse visuele communicatie ontwerp

project Teachers

Leer rechtstreeks van de protagonisten middelen om de bron van de visioenen en de meest geavanceerde methoden te verwerven. In tegenstelling tot traditionele Master, Master Raffles Milan leiden klas kennis in praktijk met 10 design studio's met een belangrijke positie die worden afgewisseld klas in de ruimte van tien maanden.

 • Project: G Design Studio
  Visual Design Studio
  gdesignstudio.gr

Project: Studio FM Milano
Visual Design Studio
studiofmmilano.com Project: Landor
Visual Design Studio
landor.com Project: Leftloft
Visual Design Studio
leftloft.com Project: daglicht
Visual Design Studio
daylightdesign.com Project: Area17
Visual Design Studio
area17.com Project: Atelier Müesli
Visual Design Studio
ateliermuesli.com Project: Pentagram
Visual Design Studio
pentagram.com Project: Lava
Visual Design Studio
lava.nl Project: Raffinaderijen
Visual Design Studio
raffinerie.com

leermethode

Er zijn ook theoretische kennis en vaardigheden die je leert op de vlucht en vereisen een ad hoc studie. Het is niet bekend wanneer het nuttig zal zijn, maar een ding is zeker: ze zullen dienen.

 • Methode: Giovanni Pelloso
  Historische en fotocriticus
  giovannipelloso.Linkedin

Methode: Corrado Musmeci
Printing Expert
fontegrafica.it Methode: Roberta Maddaloni
Executive coach
robertamaddaloni.Linkedin Methode: Massimiliano Pappalardo
Executive coach
massimilianopappalardo.Linkedin Methode: Emanuele Baj Rossi
Executive coach
emanuelebajrossi.Linkedin Methode: Gianfranco Mele
Executive coach
gianfrancomele.Linkedin Methode: Francesco Dondina
grafisch ontwerper
dondina.it Methode: Andrea Braccaloni
grafisch ontwerper
leftloft.com

bedrijven

In bijna dertig jaar van het bedrijfsleven, heeft Raffles Group een stevig netwerk van partners, die in de Drie-jaar cursussen en Master werken gebouwd. De reputatie van de bedrijven en de kwaliteit van de relaties ontwikkeld, zijn de garantie van een zeer vruchtbare ontmoeting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Adidas, Aigner, B & O - Bang & Olufsen, Boucheron, Broer, Bulgari, Burberry, C & A, Cartier, Chanel, Chloé, Design Business Chamber Singapore, Diesel, Dior, Dolce & Gabbana, Dunhill, Elle, Fendi, Fujifilm, Furniture Design Award Singapore, Giorgio Armani, H & M, Heinz, Hermes, Hogan, HP Technology, HSBC - Hong Kong en Shanghai Banking Corporation, IKEA, InterContinental Hotels & Resorts, Kohler, Lear Corporation, Lego, Li & Fung, L'Oreal, Louis Vuitton, LVMH, mahonie, Max Mara, MediaCorp, Metro, Michael Kors, Microsoft, Nippon Paint, Nokia, Orchard Road Business Association, Pepsi, Philips, Prada, Puma, Ralph Lauren, RedWorks, Richemont, Richmond, Rolex, Saatchi & Saatchi, Saint Laurent Paris, Samsung, Shiseido, Siemens, Singapore Furniture Industries Raad, Singapore Juweliers Association, Sony Pictures, Standard Chartered, Textiel & Mode Federatie, Tiffany & Co, Valentino, Versace, Y & R, Yves Saint Laurent.

maandag talk

Elke maandagavond om 18:00 uur Raffles Milaan nodigt studenten uit om een ​​geweldig karakter van het ontwerp scène, de stijl en design cultuur te ontmoeten. Luister in levende verhalen en ideeën beïnvloeden van de markt en de verdere uitbouw van onze manier van denken is een kans van grote diepte, die de academische programma's aanvult. Hier zijn de vergaderingen volgend jaar.

Toelating

De Master heeft betrekking op de deelname van maximaal 20 studenten.
De selectie van kandidaten gebeurt in twee fasen. Een eerste selectie wordt gemaakt op basis van de door de student ingediende documenten. Als dat zo is, wordt een individueel gesprek vastgesteld door de cursusleider.

Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met alle aspecten die het individuele profiel, portefeuille, eerdere studies, werkervaring, buitenschoolse activiteiten en brieven van aanbeveling te bepalen.

Toelating Documentatie:

 • curriculum vitae
 • portfolio artistieke en / of professionele
 • motivatiebrief
 • plan van de eerdere studies
 • documentatie van cursussen en workshops gevolgd
 • paspoort of identiteitskaart voor Italianen studenten of die behoren tot de Europese gemeenschap
 • Ontvangst van de betaling van de toegangsprijs van 100,00 euro.

Met ingang van 15 maart 2017, kunnen de kandidaten de documentatie aan de e-mail Admission sturen: [email protected]

rechtdoor

 • Studenten del'Unione Europese Unie en Zwitserland
  € 15.000,00 (het bedrag is inclusief belastingen).
  Voorschot: EUR 3.000,00 binnen 1 maand na de bevestiging van acceptatie.
  Balans: 12.000,00 euro aan het begin van de Meester.
 • Studenten buiten de Europese Unie
  € 19,000.00 (het bedrag is inclusief belastingen).
  Voorschot: EUR 3.000,00 binnen 1 maand na de bevestiging van acceptatie.
  Balans: 16.000,00 euro aan het begin van de Meester.
 • toegangsprijs
  Om te solliciteren voor toelating tot de master, moet u een vergoeding van € 100,00 te betalen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Una nuova scuola di moda e design a Milano? Sì, e il suo nome è RM Istituto Moda e Design Milano. Una scuola con uno spirito e un metodo non tradizionali. Una scuola pensata per chi vuole guardare il ... Lees meer

Una nuova scuola di moda e design a Milano? Sì, e il suo nome è RM Istituto Moda e Design Milano. Una scuola con uno spirito e un metodo non tradizionali. Una scuola pensata per chi vuole guardare il futuro diritto negli occhi. E soprattutto una scuola che ha raccolto intorno a sé una squadra formidabile di docenti, in molti casi nomi di spicco della scena internazionale dello stile e del design. Lees Minder