Lees de Officiële Beschrijving

Master's Degree in Telecommunicatie Engineering and MBA (MIT-MBA) Double-opleiding

Master121

De MEM-programma (Master of Engineering Management) is samengesteld uit de MA in Telecommunications Engineering aan de MA in Business Administration (MBA). Het doel van deze opleiding is om de nieuwe leiders van de ICT-sector de 21e eeuw te leiden. Dit programma, een van de eerste postdoctorale opleidingen in Europa tot engineering, technologie en business administration te combineren, is gebaseerd op dezelfde principes die de leden van het Amerikaanse consortium MEMPC geïnspireerd.

Multidisciplinaire opleiding in engineering en business administration, samen met een sterke nadruk op probleemoplossende vaardigheden, zorgt ervoor dat deze ontluikende professionals een briljante carrière in elke organisatie dat kijkt naar ICT toe te passen om de productie te verbeteren.

Dit programma combineert de traditionele technische opleidingen worden aangeboden door de ICAI School of Engineering met ervaring ICADE in business management en administratie. Deze combinatie zorgt voor een beroepsprofiel dat een toegevoegde waarde aan bedrijven in de industriële, technologische en zakelijke sector biedt en stelt onze afgestudeerden uit elkaar, en al door middel van een practice-based programma waarin studenten spelen een leidende rol. Daarnaast is het programma perfect aangepast aan een samenleving waarin internationalisering en communicatie en leiderschap vaardigheden zijn onmisbaar voor het bereiken van professioneel succes.

Het programma is zo ontworpen dat de studenten de kennis en vaardigheden verworven op beide graden in twee jaar kunnen ontwikkelen. De toegenomen werkdruk, kenmerk van een double-degree programma vereist studenten om sterke organisatorische, studie en werk-gerelateerde vaardigheden. Gedurende het programma, worden de studenten continu begeleid en gesteund door hun docenten en mentoren.

Studenten die de MA kunnen zich aanmelden bij de Spaanse Beroepsvereniging van Telecommunicatie Ingenieurs en werken in de wettelijk geregelde beroep van Telecommunicatie engineering te voltooien.

Toelating

Toelatingseisen:

  • Degree Een Bachelor in Telematica Engineering aan onze Engineering School.
  • Degree Een Bachelor in de ingenieurswetenschappen voor Telecommunication Technologies en diensten van andere scholen met een sterke academische record.
  • Studenten met andere gegradueerdengraad equivalenten van genoemde programma's ook van toepassing, hoewel ze verplicht extra voorbereidende cursussen.

Toelatingsproces en criteria:

De student academische achtergrond, sollicitatiebrief, interview (optioneel) en beheersing van het Engels worden alle in aanmerking worden genomen. De toelatingscommissie zal de aanvraag te bestuderen en deelt haar besluit, en de overeenkomstige inschrijving termijn, indien van toepassing, per e-mail en post.

Subsidies en financiële hulp

De universiteit als instelling van de katholieke kerk gewijd aan alle leden van de samenleving, biedt een scala aan subsidies en financiële steun aan haar studenten, om te helpen met studiekosten en te zorgen voor gelijke kansen op basis van de individuele behoeften van elke student.

Deze steun komt rechtstreeks van de universiteit, uit bijdragen van de Comillas-ICAI Universitaire Stichting, het Fonds van de Kerk Grants, de niet-zelfstandige basis voor kandidaten voor het priesterschap en van andere organisaties en individuen.

Studenten aan de universiteit komen in aanmerking voor dezelfde voordelen als de andere Spaanse universitaire studenten met betrekking tot de school verzekeringen, officiële subsidies en andere subsidies.

Career & academische vooruitzichten

Graduate's Profile

Deze opleiding certificeert studenten om de gereglementeerde Telecommunications beroep van ingenieur in te voeren, in het kader van de huidige wetgeving. [BOE].

De ICAI masteropleiding in Telecommunicatie engineering is ontworpen om multidisciplinair en uitgebreide onderwijs, door het combineren van traditionele technische onderwijs met uitgebreide leiderschap onderwijs in de internationale context met de ontwikkeling van professionele en communicatieve vaardigheden.

In het geval van de double-degree programma MIT-MBA, ontvangen de studenten een Master in Business Administration (MBA) diploma, die de toegang tot het beheer en de administratie posities vergemakkelijkt.

Daarnaast is deze opleiding kan de student om doctoraat programma's te sluiten.

Jobmogelijkheden

ICAI Telecommunicatie Ingenieurs zijn professionals die projecten leiden op het gebied van informatietechnologie en communicatie, het nemen van verantwoordelijkheden en in aanmerking komen voor leidinggevende functies opgedaan met vaardigheden uit hun multidisciplinair onderwijs in technologie en systeemintegratie. Sommige van hun professionele vaardigheden zijn:

  • Project, berekenen, en het ontwerp van de communicatiesystemen en apparatuur.
  • Project, bouwen, exploiteren en onderhouden van communicatie-infrastructuren.
  • Zakelijk beheer en administratie.
  • R + D.
  • Overleg plegen.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 35 andere vakken van Universidad Pontificia Comillas »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
38,205 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum