Master's Degree in sociale en educatieve, management en innovatie van het onderwijs en

Algemeen

Beschrijving van opleiding

books

Introductie

De Master's Degree in Management en Innovatie van onderwijsinstellingen en SocioeducativasIs een voorgestelde master's van de Universiteit van A Coruña (UDC) voor nieuwe opleidingsbehoeften afgeleid van onderwijsvernieuwing in het implementatieproces van de LOMCE, alsmede de noodzaak om de professionele culturen kritisch en ondernemers aan te moedigen op het gebied van sociaal-educatieve, van de inzet voor de verbetering van het beleid en innovatief management taken in overeenstemming met de organisatorische en sociale eisen van een meervoudige en complexe samenleving.

Het is gestructureerd in twee specialiteiten: één gericht op het opleiden van professionals executives / als voor het onderwijssysteem, dat kan voldoen aan de eisen van de LOMCE en de opleiding van professionals in de sociaal-educatieve veld die hebben gespeeld te vullen of te spelen vandaag beheertaken ; met als doel die gespecialiseerd is in het beheer van taken, het beheer en de innovatie van sociale en educatieve instellingen, terwijl de continuïteit zou worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek en training.

Waarom studeren de mate

Omdat het een master's degree, die universitaire studies, zijn een sterke specialisatie. De master gepresenteerde doelstellingen in te spelen op de grote vraag over de noodzaak om te trainen in een rigoureuze manier die / als professionals die zal zich richten op het beheer van de functies en het adres van socio-educatieve centra en instellingen.

Het is voornamelijk geconfigureerd, maar niet uitsluitend, als een specialisatie van de graden onderwezen aan de Faculteit Educatie van de UDC. Het zal ook de toegang tot verschillende doctoraatsprogramma's worden aangeboden door deze en andere centra van onze universiteit, die de studenten zal toestaan, indien hij van oordeel mogelijk te maken, het bereiken van hun hoogste academische kwalificaties binnen haar vermogen door middel van het officiële programma PhD in het eigen vermogen en innovatie in het onderwijs.

structuur Study

Verplichte Gemeenschappelijke module

 • Leiderschap en onderwijsinstellingen
 • Gezelligheid. bemiddeling en conflictoplossing
 • Actie onderzoek en innovatie
 • Kwaliteitsmanagement modellen
 • Informatieverwerking in het beheer en de evaluatie van instellingen
 • Instellingen en agenten in de gemeenschap: educatieve actie in de netwerkmaatschappij

Gespecialiseerd in onderwijsinstellingen

 • Design school plannen
 • analyse van de hulpbronnen en lesmateriaal
 • lerarenopleiding en leergemeenschappen
 • ICT-projecten voor onderwijsvernieuwing
 • Human Resource Management

Instellingen die gespecialiseerd zijn in Socioeducativas

 • Management en innovatie van sociaal-educatieve instellingen
 • strategische planning en participatieve cultuur
 • Waarden. gelijkheid en cultuur van bemiddeling in sociaal-educatieve contexten
 • Projecten en onderzoeksrapporten
 • Instrumenten voor de evaluatie van programma's en diensten

practicum

 • Plaatsing (Practicum)

Final Master Work

 • Master's Thesis

professionele en academische uitgangen

Deze master's degree is ontworpen voor de beroepsprofielen die verwijzen, aan de ene kant, de schoolomgeving en, aan de andere kant, een andere school.

Het management activiteitencentra met betrekking tot onderwijs en sociale vorming wordt bepaald door de sociale sfeer van arbeid en educatieve interventie, die in dit geval is heel anders, beide gebieden als contexten en typologie centers.

Aanbevolen profiel

Hoewel het niet noodzakelijk om een ​​specifieke lerarenopleiding aan de Masters te nemen als er een aantal kenmerken die nuttig worden geacht om deze studies, waaronder de volgende na te streven:

 • Capaciteiten: wetenschappelijke nieuwsgierigheid, smaak voor studie en leesvaardigheid voor onafhankelijke en samenwerkend leren, vaardigheden voor interpersoonlijke communicatie, analytisch en kritisch denken, het bewustzijn van sociale en educatieve als duurzaamheid en gelijke behandeling, ethisch engagement en democratisch aan de verschillende vakgebieden in lijn met de samenleving van de eenentwintigste eeuw (per definitie steeds meer divers en multiculturele).
 • Achtergrond informatie: Aangezien de oriëntatie van de meester academische en professionaliseren niet ingeschakeld voor enig ander beroep aan de mate van het inkomen / studenten, zodat zij toegang kunnen krijgen afgestudeerden / als die wensen om hun studie op het gebied van voort te zetten kennis sociaal-educatieve en / of zich willen specialiseren in een onderwerp van de meester. Deze master kan ook interessant voor afgestudeerden in andere disciplines die hun professionele activiteit werden presteren in sociaal-educatieve contexten en wensen een specifieke opleiding krijgen in een van de specialiteiten aangeboden door de meester.
 • Talen worden gebruikt in de opleiding proces en de vereiste niveau: een van de in het Plan for Standardization Taalkunde aan de Universiteit van A Coruña, goedgekeurd door genoemde doelstellingen van de Raad van Bestuur van 15 november 2006 is het om te schakelen Galicische is de gebruikelijke taal van de communicatie, expressie en het werk van de universitaire gemeenschap. In dit verband, artikel 2.4 van de regels voor het gebruik van de Galicische taal, door de Raad van Bestuur van 22 juli 2004 heeft goedgekeurd, stelt dat "centers en afdelingen van de Universiteit van A Coruña, op dezelfde manier dat de administratieve instanties en diensten, zal gebruiken als de Galicische taal. Ook documenten afdelingen en de ontwikkeling van institutionele entiteiten: verslagen, notulen, officiële mededelingen bulletin boards, de syllabi, enz., Moet worden geschreven in het Galicisch". Hierdoor worden de studenten gevraagd om een ​​goede beheersing van een van de twee officiële talen van de Galicische autonome regio bezitten.

Common toegangseisen

Er zijn geen speciale eisen; Echter, de doelgroep is academicus studenten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van hun professionele werk in management en schoolleiding, die zwaar wordt gewogen naar de sociale en educatieve aspecten.

De Master's Degree in Management en Innovatie van Scholen en Instellingen Socioeducativas adressen:

 • professionals die geïnteresseerd zijn / zo te actualiseren en / of hun kennis voor een meer innovatieve en effectieve uitvoerend management te verbeteren;
 • afgestudeerden / hoger geïnteresseerd in het gebied van de schoolleiding en sociaal-educatieve centra;
 • diploma / universiteit met ten minste twee jaar ervaring op het gebied van sociaal;
 • en coördinatoren / psicopedagógicos zo / scholen.

Daarom wordt deze master speciaal ontworpen voor docenten / en opvoeders / zo willen om te trainen en te beginnen bij de uitoefening van leidinggevende verantwoordelijkheid in verschillende stadia van het onderwijs; dat wil zeggen, het biedt de mogelijkheid om zich te specialiseren in taken van beheer, de coördinatie en het beheer van de sociaal-onderwijsinstellingen afgestudeerden in en vroegschoolse educatie, het basisonderwijs en de sociale opvoeding van onze recente en toekomstige college.

In ieder geval, de Master's Degree in Management en Innovatie School en Socioeducativas instellingen heeft als ontvangers ook al diegenen die willen vaardigheden en essentiële kennis te ontwikkelen ter ondersteuning van het maken van de nodige besluiten in de uitoefening van de inherente verantwoordelijkheden het beheer van de centra, diensten en socio-educatieve projecten. Het is ook bedoeld om de training / aas / huidige bestuurders dienen / als die wensen om hun professionele expertise in deze taken te verbeteren.

Uiteindelijk is het aan te raden voor / professional die is gekoppeld / onderwijs die zich willen nauwgezet voorbereiden om te spelen in de toekomstige functies van educatieve verantwoordelijkheid, of voor het / de managers / als die hun lopende jaar te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Lees meer

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Lees Minder
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Meer Minder