Master's degree in onderwijstechnologie

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

In de huidige snel veranderende, bedraad wereld, steeds een betere leraar vraagt ​​om een ​​hands-on inzicht in de huidige technologieën en de strategie en vaardigheden om ze te integreren in de klas. Wanneer u uw Educational Technology Master's Degree van DeVry University verdienen, leert u geavanceerde methoden, tools en processen die e-learning, toegang op afstand hardware en simulaties omvatten. Na het afstuderen, zult u bereid om uw pas ontdekte talenten te integreren om het leren in de klaslokalen van het even welke school te vergemakkelijken.

Vele manieren om te leren

DeVry biedt lessen op verschillende manieren:

 • Bij een DeVry campus locatie
 • online
 • Door middel van gezamenlijke uitgebreide klaslokalen

Master's Degree in Educational Technology Carrière Overzicht

In het hele land, zijn scholen streven naar de nieuwste technologie-georiënteerde educatieve instrumenten en methoden te nemen in hun leerplannen. Met specifieke onderwijs-technologie kennis kunt u een waardevolle aanwinst voor uw school. Basisschool en voortgezet onderwijs die een Master of Science in Educational Technology (MSET) verdienen bewegen, vaak in de rol van educatieve coördinator, onderwijstechnologie trainer, of educatieve technoloog. Met een expertise in onderwijstechnologie, zult u goed voorbereid om te helpen verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs in uw school of district zijn. Het hebben van een master's degree credential kan helpen om je carrière en het verhogen van uw winstpotentieel.

Gebieden van Opportunity
Als je je master in Educational Technology van DeVry University verdienen, zult u worden voorbereid voor geavanceerde carrièremogelijkheden in zowel de publieke als particuliere school en de wijk instellingen. Je hebt ook de geloofsbrieven aan een onafhankelijke adviseur of professionele ontwikkeling specialist in een aantal groeiende educatieve technologie gebieden. Deze omvatten:

 • Instructional Coordinator: Ontwikkelen van educatief materiaal, trainen leraren en educatieve programma's te beoordelen in termen van kwaliteit en de naleving van voorschriften en normen. Raden en toezicht op de installatie en implementatie van nieuwe technologieën in de klas.
 • Educational Technologist: Design-technologie-georiënteerde ontwikkeling van medewerkers kansen en ondersteuning docenten als ze integreren technologie in hun klaslokalen.
 • Educational Technology Trainer: Empower leraren om het leren van studenten in de klas te verbeteren, en beheerders om positieve veranderingen in hun schoolsystemen te maken, door te helpen opvoeders te leren en op te nemen van nieuwe technologieën die voldoen aan zowel curriculaire en technologische standaarden.

carrière Verantwoordelijkheden
DeVry University afgestudeerden in MSET bereid zullen zijn om deze groeiende gebieden in te voeren door de mogelijkheid om:

 • Integreer educatieve technologieën in lesmethoden, gebaseerd op gedegen instructie systeemontwerp
 • Beheers de technische vaardigheden om technologische hulpmiddelen te gebruiken
 • Het ontwikkelen van een plan om onderwijstechnologie strategieën op de wijk of op school niveau uit te voeren
 • Employ competenties wanneer ze geconfronteerd worden met juridische zaken
 • Zoek en de beste educatieve technologieën voor de beste prijs te evalueren
 • Het opzetten van een e-learning community

Voor meer informatie over de vereiste en keuzevakken voor de opleiding van de Educational Technology meester, evenals individuele cursus beschrijvingen te bekijken, zie de DeVry academicus wetenschappelijke catalogus.


Belangrijke informatie over de educatieve schuld, inkomsten, en een groter percentage van de studenten die aanwezig waren DeVry is te vinden op devry.edu/degree-programs/ge.html

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer ... Lees meer

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer I-20, and degree completion programs. At DeVry, you can earn a reputable degree from an accredited university respected by top employers around the globe. Lees Minder
Chicago , Chicago , New York , Pomona , Los Angeles , Fremont , New York + 6 Meer Minder