Lees de Officiële Beschrijving

lasalle

De Master in Multimedia Creation (MCM) Het richt zich op drie disciplines: Transmedia (Narativa, Serious Games en Gamification), Interactie (HCI, vrije mensen-objecten) en entertainment (tuigage, motion capture). de student de kennis die nodig is om multimedia projecten te maken van deze perspectieven worden verstrekt.

Experts titels:

 • transmedia
 • animatie
 • wisselwerking

Technologieën in de MCM

Technologie is het centrum van multimedia creatie. Apps, interactieve installaties, sensoren, natuurlijke interactie ... In de MCM ideeën worden bedacht en gematerialiseerd op de manier die het meest geschikt is om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren.

Methodologie

De MCM is gebaseerd op de filosofie van 'ervaringsleren Multimedia "en" learning by doing ", dat wil zeggen je leert als praktijken worden gemaakt. Alle cursussen worden op basis van de uitvoering van projecten die in de praktijk de opgedane kennis worden gebracht.

 • interactief leren
 • Cross-discipline: multidisciplinaire werkgroepen
 • Implementatie van Serious Games als katalysatoren van kennis
 • gebaseerd op de ontdekking van de feitelijke ervaring leren en project
 • Werkelijke parameters Agile ontwikkeling en management tools
 • Het programma wordt gegeven in een enkele modulaire en flexibele ruimte, media Dome
 • Samenwerking met bedrijven
 • gedeeld methodologie met het Entertainment Technology Center

Wat heb je voor te bereiden?

 • De confrontatie met de creatie van een product of interactieve diensten, ongeacht de omvang en de looptijd.
 • Zorg voor wereldwijde kennis van multimedia-inhoud (creativiteit, script, user experience, design, technologie, content en management) te zorgen voor de nodige bases die het mogelijk maken de oprichting en vertelling geschikt ideeën beginnen ontwerp gericht op de eindgebruiker, de de uitvoering en de architectuur van de betrokken informatie en de meest geschikte beheer mechanisme. De student, aan het eind, in staat zijn om te communiceren, ongeacht de ingang profiel, met de drie belangrijkste rollen in de industrie: de producent, de kunstenaar en ontwikkelaar.
 • Leer de levenscyclus van een multimediaal product van concept tot uitvoering, door middel van de specificatie en het ontwerp, en rekening houdend met de inhoud, het platform, de "media" betrokken en interface. Naast de realisatie van het prototype voor de echte business, communicatiestrategieën via "Social Media" en reële en virtuele "activa" als poot, poster, web of video toe te passen.
 • Het beheren van multidisciplinaire teams werken, met behulp van zowel klassieke methodes zoals agile team management.

Aan wie het aangaat?

Input Profile

Het programma ondersteunt een zeer breed invoerprofiel vanwege de aard van de Multimedia en omdat het is gevormd in dwarsrichting complementair inhoud aan elk profiel. Daarom is het toegankelijk voor alle soorten van professionals.

Bijzonder geschikt voor afgestudeerden en professionals in één van de drie gegeven specialiteiten, ontwerpers en schrijvers, ingenieurs die geïnteresseerd zijn in de interactie en 3D-animators.

Om toegang te krijgen tot universitair masterdiploma (officiële kwalificatie aangepast aan de nieuwe Europese ruimte voor hoger onderwijs) is vereist: Training mate van 240 ECTS, diploma in de techniek of aanverwante disciplines. Het trainen in engineering of graden van 180 ECTS, na het overwinnen van een compenserende onderwerpen.

Output Profile

Verworven management kennis, creativiteit, usability en design communicatie en ervaring vult de input profiel zodat studenten opleidt om te werken in een bedrijf in de multimedia-industrie en communicatie.

De kennis die is opgedaan met de expert die gespecialiseerd zijn titel om verschillende input profielen.

transmedia:

Studenten die met succes deze tak af kan werken voor game-ontwerpers, designers ervaringen, schrijvers, journalisten en in het algemeen in een bedrijf bezig met het ontwerp apps, games, video games, transmedia strategieën voor producten of diensten, journalistiek 2.0, ...

interactie:

Studenten die met succes deze tak af te ronden, kan werken als Interaction Designer, Creative manager, Prototyping Engineer, Spraak en Audio Processing Onderzoeker, Speech integratie ingenieur, Engineer Computer Vision, beeldverwerking en zelflerende algoritmes Engineer reseacher.

animatie:

Afgestudeerden van de mate van animatie kan werken in de volgende gebieden: de productie van de serie en de animatiefilm, generatie visuele effecten in de film, de productie van graphics voor televisie, audiovisuele productie voor reclame, maken van scènes en personages voor video games, multimedia productie in het algemeen (web, interactieve, mobiele applicaties, etc ..), digitaal publiceren, onderwijs, recreatie en virtuele simulatie (architectuur, geneeskunde, historische recreatie, ..).

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 32 andere vakken van laSalle Barcelona Postgraduate »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum