Lees de Officiële Beschrijving

Master301

De Master in Multimedia Communication is een officiële postgraduaat (70 ECTS) beroepskeuzevoorlichting gegeven in samenwerking Tracor en CEU San Pablo University en heeft tot doel studenten te trainen in het nodig is om werk uit te voeren als professionals in de reclame-communicatie, journalistiek of audiovisuele vaardigheden internet en Nieuwe Media.

De Master in Multimedia CommunicationOfficiële certificering door de San Pablo CEU University, wordt bestudeerd in double degree, met een van de drie volgende Tracor Master programma's:

De ontwikkeling van nieuwe informatietechnologieën, met name het internet, en de snelle expansie van digitale media heeft geleid tot een radicale verandering in de eisen van de arbeidsmarkt in relatie communicator profiel in de verschillende specialiteiten. Alle communicatie professionals werken ondergedompeld in een gespecialiseerde omgeving, niet alleen technologisch, die hun productieve routines beïnvloedt.

De nieuwe informatietechnologieën zijn geen doel op zich, maar nieuwe vormen van eigendom, nieuwe gedragingen induceren en komen om zelfs de meest fundamentele theoretische principes van informatica en communicatie beïnvloeden. Verstaan ​​dat het beheer van de informatie was de ware bron van de macht is gekomen om te leren dat de macht is in de verspreiding van informatie op grote schaal. Het gebruik van internet en nieuwe media in de communicatie worden steeds complexer en heterogener dwingt de student om professioneel worden opgeleid in een meer gespecialiseerde manier weer.

de versnelling van de technologische veranderingen en flexibiliteit markt: bedrijven moeten deze nieuwe eisen die terug te keren naar de communicatie volledig strategisch belang aan te pakken. Een betere integratie van bedrijven in complexe communicatienetwerken is een van de nieuwe uitdagingen van de communicatie.

De effecten op de arbeidsmarkt worden gevoeld: communicatiebureaus zijn het ontwikkelen van nieuwe en bedrijven nodig hebben om gespecialiseerde professionals in dienst. De profielen zocht verandering, en aangepast aan de specifieke kenmerken van elke professionele sector: grote groepen op zoek naar echte strategen technologieën die domineren en de integratie van digitale hulpmiddelen uit een mondiale dimensie van communicatie. Kleine en middelgrote bedrijven nu merken dat hun activiteiten niet kan worden beperkt tot de ambachtelijke productie en dat, zelfs met een bescheiden technische behoeften, moet een open benadering van nieuwe vormen van communicatie te hebben.

De Master in Multimedia Communication zich aanpast aan de behoeften van een onvervulde vraag, een nieuw beroepsprofiel met een achtergrond in de communicatie design en technologie, en een overzicht van het gehele proces van het creëren van waarde.

Begrijp de impact van SEO, SEM, SMO of Mobile Marketing zijn vandaag de dag de belangrijkste. In staat zijn om een ​​uitgebreide communicatiestrategie te stellen met inbegrip van de bruikbaarheid van het web, het bericht op sociale netwerken, contextuele reclame of de gevolgen van e-mail marketing actie is van essentieel belang. Maak, lancering, meten en optimaliseren van alle multimedia toetsen communicator.

studentenwerk

Master303

De voordelen van het bestuderen van deze meester in Tracor

student profielen

Profiel van studenten in de Master in de Multimedia Communication in Tracor in de periode 2011-2016

Master305Master104

Doelstellingen en vaardigheden

Doelstellingen van de Master in Multimedia Communication

Het doel van de Master in de Multimedia Communication is de overname door de student van een formatie van geavanceerde en gespecialiseerd in alle kennis, technologieën, technieken, gereedschappen en processen die nodig zijn voor het ontwerpen, beheren, ontwikkelen en produceren van communicatie vanuit verschillende invalshoeken en doelstellingen voor Internet en Nieuwe Media.

Of op corporate niveau in de industrie media in de communicatie-industrie en de reclame of online marketing, zullen de studenten verwerven algemene vaardigheden, specifieke en vaardigheden, om te kunnen analyseren, begrijpen en weten hoe toe te passen, afhankelijk van de verschillende industrieën en communicatiedoelstellingen, nieuwe digitale technologieën voor de traditionele en de nieuwe, moet journalistieke of zakelijke informatie, afbeeldingen en audiovisuele communicatie, marketing of reclame business.

Het programma is gericht op een alomvattend, veelzijdig en in staat om verschillende professionele rollen aannemen in deze nieuwe, opkomende en geometrische progressie in hun opmars, specialiteit digitale communicatie georiënteerde internet en nieuwe media communicator te produceren.

Afhankelijk van de gekozen door de student, tussen de drie keuzemodules aangeboden door de Meester is het de bedoeling specialiteit:

 • Professionele marketing communicatie en reclame voor Internet en mobiele apparaten. (Gespecialiseerd in marketing en reclame voor internet en nieuwe media)
 • Journalisten digitale media. (Specialiteit in DIGITAL JOURNALISM)
 • Audiovisuele journalisten gespecialiseerd in internet en nieuwe media. (Gespecialiseerd in audiovisuele communicatie voor internet en nieuwe media)

Competenties

solliciteren

Dat leerlingen weten hoe ze de verworven kennis en het vermogen om problemen in nieuwe of onbekende omstandigheden binnen een bredere (of multidisciplinaire) context met betrekking tot grafisch ontwerp en visuele communicatie op te lossen toe te passen.

integreren

De student moet in staat zijn om kennis te integreren en met complexe materie, en het formuleren van oordelen op basis van informatie die onvolledig of beperkt, bevat bespiegelingen over maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheden in verband met de toepassing van hun kennis en oordelen.

communiceren

De student kent communiceren hun conclusies (en de kennis en rationale onderbouwing) aan specialisten en niet-specialisten op een duidelijke en ondubbelzinnige wijze.

zelflerend

De student bezit de leervaardigheden die hen in staat stellen om verder te studeren op een manier die grotendeels zelfstandig of autonoom zal zijn.

leerplan

De Master in Multimedia Communication bestaat uit vier verplichte educatieve modules en drie optionele modules schooldagen (waarvan de student moet kiezen voor een) die de drie mogelijke specialiteiten is de Master:

 • Specialisatie in Digital Journalism
 • Expertise in marketing en reclame voor Internet en Nieuwe Media
 • Specialisatie in Audiovisuele Communicatie Internet en Nieuwe Media

De Master in Multimedia Communication is een officiële postgraduaat (70 ECTS) beroepskeuzevoorlichting gegeven in samenwerking Tracor en CEU San Pablo University en heeft tot doel studenten te trainen in het nodig is om werk als professionals uit te voeren vaardigheden reclame, journalistiek of audiovisuele communicatie op het internet en nieuwe media.

Deze educatieve modules moeten aan de Final Master en stages bij bedrijven verplichte arbeid worden toegevoegd.

Master105

toelating

Toelatingsproces Masters in Multimedia Communication

De Master in Multimedia Communication wordt aangeraden vooral afgestudeerden in reclame en public relations, journalistiek, Communication Studies, Geesteswetenschappen en Business Administration, zonder zich ontdoen van andere universitaire afgestudeerden met opleiding interesses en loopbaan in de multimedia communicatie gerelateerde gebieden.

Vereisten

Studenten die van plan zijn om toegang te krijgen tot het programma moet in het bezit zijn van:

 • Een Spaanse officieel universitair diploma, afgestudeerden voorkeur in reclame en public relations, Journalistiek, Communicatie of Business Administration;
 • Een certificaat uitgegeven door een instelling voor hoger onderwijs in de Europese ruimte voor hoger onderwijs recht van het land van afgifte voor de toegang tot onderwijs van Meester
 • Een titel onder vreemde onderwijsstelsels om de Europese ruimte voor hoger onderwijs zonder toestemming, na verificatie door de universiteit dat een opleidingsniveau gelijkwaardig erkend zijn voor de overeenkomstige Spaanse universitaire diploma's en dat het land dat toestemming voor toegang tot de leer van Master

toelating

De toelatingscommissie Tracor komt regelmatig bijeen om de verschillende toepassingen van de studenten die toelatingstoetsen hebben afgerond beoordelen. De afdeling Voorlichting en Admissions is verantwoordelijk voor het informeren van de kandidaten van het eindresultaat van het toelatingsproces. Bij niet-acceptatie wordt altijd gecommuniceerd persoonlijk belang, leiden, voor zover mogelijk, op meer geschikte alternatieven voor de loopbaan.

onderwijs

Eenmaal in het programma opgenomen, het ministerie van Informatie en Admissions vertelt de student kandidaat voor de stappen om een ​​plaats en laatste inschrijving in de Masters te reserveren. Om een ​​plaats te reserveren, moet de kandidaat overgaan tot de uitkering van 20% van het inschrijvingsgeld te maken. De formalisering van het collegegeld overeenkomst verleent status van kandidaat-student kan kiezen tussen verschillende vormen van betaling.

prijs

 • Expertise in marketing en reclame voor Internet en Nieuwe Media 21.875 euro
 • Specialisatie in Audiovisuele Communicatie Internet en Nieuwe Media 19.200 euro
 • Specialisatie in Digital Journalism: 19.200 euro

beurzen

 • Er is een programma van corporate beurzen van 25% tot 100% van de kosten van de meester.
 • Bekijk het programma van mobiliteitshulpmiddelen.
 • Als je een internationale student is er een speciaal programma subsidies en beurzen voor u.
Master106

Carrièremogelijkheden

Studenten van de Master in de Multimedia Communication uit te voeren drie maanden externe praktijken in bedrijven eenmaal de Meester. En dankzij de Eerste Werkgelegenheid programma garanderen wij je eerste baan contract. Wij voegden extra drie maanden stage binnen drie maanden na de initiële Tracor praktijken en er ook mee eens schriftelijk aan u krijgt een contract van zes maanden werk in multimedia communicatie, zodat je cv is rond.

De COIE van San Pablo CEU Universiteit en het ministerie van Career Tracor werken samen om praktische en carrièremogelijkheden te verkrijgen voor de leerlingen van de Meester. Beide afdelingen hebben een groot aantal samenwerkingsovereenkomsten met bedrijven op het gebied van communicatie.

Het doel van de externe praktijken is dat de studenten de vaardigheden kunnen ontwikkelen en de kennis geleerd tijdens de Master in een professionele omgeving toe te passen.

Agencies interactieve communicatie, media online, internet portals, media bedrijven en telecom operators, bedrijven en afdelingen van marketing en interactieve reclame, communicatie kantoren van grote bedrijven of kleine en middelgrote ondernemingen, bedrijven die gespecialiseerd zijn in de communicatie internet en mobiele communicatie (mobiele marketing) zijn enkele van de natuurlijke carrièremogelijkheden aan de Meester.

Dit zijn enkele van de bedrijven die samenwerken met de school aanbod praktische of tewerkstelling voor afgestudeerden van de Meester:

014 MEDIA • ACCIONA • acens TECHNOLOGIES • ADFUERA • ADN.ES • Adconion • KEYS NEWS COMMUNICATIESYSTEMEN • • Albanta AGORA creatieve marketing SOLUTIONS ALEGGRIA • • • AMADEUS IT GROEP ALPIXEL • ANAYA AMAZON • • • ARROBA netwerkcommunicatie ARYAN • ASIP • ASAI PRODUCTIONS (LIVE) • ATOS ORIGIN • AVON COSMETICS • Axel Springer • AZENTO DESIGN • babyboomers COMMUNICATIE • Banco Santander Central Hispano • BANK Inversis • BANKINTER • BARFUTURA • Bassat OGILVY • BESANA RECLAME • BIDDUS • blauw cel • BRAVA PRODUCTIONS • BRAVENT • BSB RECLAME • Burson-Marsteller • Campofrio • CARAT SPANJE • CARREFOUR • CARRERA & CARRERA • CEMEX Spanje • CIBERNOS • CINTRA • XTALEMPRESA • CIRCLE TRAINING • CONTINUUM (creatieve oplossing CONTINUUM) • CONSULTACLICK • STANDAARD Reclame en Marketing • Cheeeeese HAPPY DESIGNERS LEVENDE • DELOITTE • • DVD GO DNA HEALTH (GROUP PLANET) • DOL CHE en het creëren van E-LECRO • • • EDITIONS CONDÉ Edelman - NAST • EDITORIAL MEDICA • De positieve kant • LIEUTENANT SAM • EMRED.COM • ENTROPIE Marketing Group • ESIN CONSULTORES • STAR • DIGITAL STUDIO EUROPORTAL JUMPY LAMELA • • • FILTER COMMUNICATIE FEPECO • FLUENTIA • STICHTING Cibervoluntarios • STICHTING Chili en Spanje • Technische Office ECHEVERRIA • CREATIVE GALERIE • GERBERA • GESTAZION COMMUNICATIE • GLOBAL MARKETINGSTRATEGIEËN • GREY • GROW COMMUNICATIE • Gomez Acebo COMMUNICATIE • Hachette Filipacchi • HAIKU MEDIA • HP (Hewlett Packard) • Imagia • Imaste • INTERACTIEVE INFORMATIE • INFORPRESS • INTERBRAND • Invergar • JCDECAUX • J WALTER THOMPSON • KTG • CIA PACKAGING & Branding • SIDE MIND • LEADRLINKERS • LEMURIA CREATIVE • Lee Hecht Harrison • LE SNOR • LIDERNETWORK • CAPITAL Zaken • LOGIXELL ONDERZOEK ( LOGIQO) • MADRID • EDUCATIONAL EXCELLENCE MAGIC TOUCH • MANINVEST • Manone CREATIVE SITE • MAHOU • Megamedia TV • McCann • MK MEDIA • MUSSA SOLUTIONS • NIEUWE DAG COMMUNICATIE • NH Hoteles • NATUREH • kernactiviteiten • Nurun • OKI SYSTEMS IBERICA • OLAS RECLAME • ON LINE MARKETING • OPINATOR • Panda Software • PARCLIK • pLAYTHE.NET • PORTAL VAN BESTUUR • PRISA Brand Solutions • PROINTEC • stuwt • PSYMA IBERICA • PUBLISEIS INITIATIEVEN Publicitarias • Q & A RECLAME • RBA EDITIONS • REDEN • Repsol YPF • MAGAZINE KEY • ROCK INTERNET • RPA EVENTS • SANOFI - PASTEUR MSD • Science Tools • seamer • SIEMENS • Słaboń SOFTWARE • SGAE • Shakelton • SOCIAL noice • SOLCOM • SOONMEDIA • SORENSEN • SPARKLINGMEDIA • Spiroox MEDIA • SUN PLANET • TradeDoubler SPANJE • TEMPERA-MENTO • CREATIVE grondgebied • T20 Media • Uniconsult • UNIDENTAL • Unipublic • TRAVEL El Corte inglés • VIP-NET VODAFONE 360 • • WEB2IMPACT • Wunderman • WYSIWYG DIGITAL DESIGN • YA.COM • Young & Rubicam • Spanje • ZETA ROCHER YVES DIGITAL. • AUDIOVISUAL • AntropoDocus • AGORA NEWS COMMUNICATIE • ARAIT MULTIMEDIA • ATLAS • MOND MOND • CENTRAL BROADCASTER MEDIA • CORPORACIÓN ARAGON TV • CORPORATION CRN TV • QUARTZ PRODUCTIONS • DRIVE TV • EXILE PRODUCTIONS • WORLD TV • EUROPRODUCCIONES • VIER LUCK BANANA • GRATIS UW MENING TV • GLOBODIGITAL (GROUP DA VINCI) • GLOBOMEDIA • GRUNDY PRODUCTIONS • GROUP GANGA PRODUCTIONS • IMAGINE • Indiase films • ISLAND PRODUCTIONS • 3Koma PRODUCTIONS • Korpa TV • FABRIEK VAN TELE • DE ZESDE • MAGNUM MULTIMEDIA • MALVARROSA MEDIA • MediaPro • papierfabrieken, SL • MONO FILMS • MORENA FILMS • Neutral Density FILMS • NOTRO FILMS • ONO (CABLEUROPA) • OPEN CIRCUIT tv-producties, SL • PLURAL ENTERTAINMENT • pretesa (PROMOTOR tv-station) • PRODUCTIONS MANDARIN • PRODUCTIONS DE EXILE • PULSE huidige inhoud • SOGECABLE • TV • SLECHTS Audiovisuele technologie • Sony Pictures Television • SUPERSOPRT TV • TV Autonomica ARAGON • TELEVISION DIGITAL MADRID (8Madrid TV) • telson audiovisuele diensten • TODOVISION FILMS • Veo7 • Videomedia • VivoCom • VNEWS News Agency • VOLARE TV • Walt Disney Company IBERIA • WARNER BROS. • ENTERTAINMENT SPANJE ZEPPELIN TELEVISIE.

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 4 andere vakken van TRACOR - Escuela de Comunicación »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1750 uur
Voltijd
Prijs
21,875 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum