Master's degree in motion graphics ontwerpen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Motion Graphics Design

De Masters in Motion Graphics Design, 60 ECTS wordt verkregen door het invullen van twee postdoctorale opleidingen 30 ECTS per stuk. Deze postdoctorale opleidingen kunnen worden genomen in een academiejaar of in verschillende studiejaren. Ook kunnen alle postdoctorale opleidingen die deel uitmaken van een master's degree onafhankelijk van elkaar worden genomen.

PRESENTATIE

Hoeveel schermen zie je om je heen? Informatie popelen afwachting gevoed met verse, verleidelijke en boeiende inhoud. Credits voor de series en films, audio-visuele identiteit voor de kanalen en tv-shows, commercials, videoclips, corporate audiovisuele ondersteuning stukken training, videoprojecties en ervaringsgerichte communicatie ... In deze omgeving, de geanimeerde grafische is geconfigureerd als een van de meest aantrekkelijke en operationeel op het moment van de bouw van de nieuwe digitale spraaksignaal vensters oplossingen.

De pioniers de weg gebaand. Bass, Binder, McLaren ... ze onderzocht en ontdekte een nieuwe manier om screen design. De jaren '90 waren een tijd van consolidatie en pracht, en met het begin van de eeuw en de opkomst van digitale informatie, een werkruimte in de uitbreiding van de nieuwe audiovisuele designer.

Een omgeving waarin de professional, in aanvulling op met gemak de tools die u kennis van de media en de beheersing van de taal en de audiovisuele middelen nodig hebt om succesvol te verbinden met de kijker / gebruiker van de eeuw.

DOELSTELLINGEN VAN DE TRAINING

Dompel de ontwerper in een proces van reflectie en experimenteren projecten rond geanimeerde grafische en audiovisuele creatie, verdieping kennis van de samenstelling instrumenten en digitale editie niet alleen als een onmiddellijke oplossing voor de fundamentele problemen van de schepping, maar als hulp en ondersteuning wereld van de ideeën.

CURRICULUM

Het Postgraduaat in Motion Design is verdeeld in 4 modules en wordt afgesloten met een Final Studies Project.

  • Module I - Technologies. Samenstelling instrumenten en digitale bewerking (After Effects en Final Cut)
  • Module II - Workshops (Metaphor, Credits en audio)
  • Module III - Projecten (audiovisueel verhaal)
  • Module IV - audiovisuele cultuur

DATA PAPIER

Probleem: 11th Edition

Kwalificatie: Motion Design afgestudeerd aan de Universiteit van Vic-UCC. Studenten zonder universitair diploma zal een University Extension Studies Diploma ontvangen.

Credits: 30 ECTS

School periode: Van 7 oktober 2015 tot en met juni 2016. Presentatie PFE: juni 2016

Uur: Maandag en woensdag van 19u tot 22u

Modalidad: Klas

Taal: Spaans

Postgraduate Prijs: € 3480

Master Prijs: € 6600

Toegang: Afgestudeerden en / of afgestudeerden. Hogere afgestudeerden. Hoger opleidingsniveau cycli van beeldende kunst en vormgeving, en professionele families: Interieur design, grafisch ontwerp, industrieel ontwerp en toegepaste kunst kleding. Professionals zonder specifieke kwalificaties sector die professionele ervaring kunnen aantonen. De toegang tot de cursus wordt bepaald door een selectieproces.

Waarnemingen: Spaans intensieve cursus in september voor buitenlandse studenten die willen inschrijven in de Masters (keuzevak).

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Over de school

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Lees meer

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Lees Minder