Master's Degree In Interaction Design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master's Degree In Interaction Design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Dit programma is GEVONDEN IN HET ENGELS

De Master in Interaction Design Het doel is om professionals die geïnteresseerd zijn in het worden digitale leiders van de toekomst door het ontwikkelen van kritisch denken en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen reageren, aan te passen en maken het grootste deel van de effecten van de digitale transformatie te trainen, om te begrijpen hoe de digitale technologie kan worden gebruikt in het strategisch plan .

De Master biedt een creatieve omgeving, design en technologische innovatie, gecentreerd op projecten met een toekomstig doel. Het biedt studenten met het vermogen en de visie om de status quo en de vorm designer die kan werken over disciplinaire grenzen, culturele en geografische oplossingen die toekomstige individuele behoeften, sociale en corporate, het stimuleren van nieuwsgierigheid, onderzoek en denken aan te pakken Design Challenge alsook empathie en samenwerking.

Doelen

 • Om de technische en technologische kennis nodig voor de digitale arbeidsmarkt te verwerven.
 • Ontwikkelen van uitgebreide vaardigheden in het ontwerp, de productie en de leiding van interactieve projecten.
 • De voorbereiding van door de belangrijkste bedrijven en professionals.
 • Maak een grote professionele portfolio op basis van de "briefing" echte.
 • Verdiepen in de zakelijke en culturele context van de stad.
 • Het beheersen van het gebruik van nieuwe instrumenten en digitale productie software.
 • Optimaliseer gezamenlijk werken, efficiënt en multidisciplinair.
 • Perfect communicatieve vaardigheden voor de openbare tentoonstellingen.
 • Versterken van de autonomie van de student door middel van zelf-assessment en de "learning by doing".
 • Stimuleren van creativiteit, onderzoek en innovatie.

Methodologie

De Master is verdeeld in twee fasen, elk van hen is een module: de eerste is een kruising fase waarin leerlingen worden onderwezen de basisvaardigheden van de disciplines die voldoen aan de toekomstige behoeften; in deze eerste fase volgt een tweede waarin de leerlingen hun vaardigheden in een discipline van hun keuze zal ontwikkelen: Digital management, Creative Coding, Ontwerp UX / UI of vervaardiging Digital. In de eerste fase zullen we de fundamenten van interaction design concepten vast te stellen, de invoering van de basisprincipes van de vier verschillende specialisaties van de cursus. Deze fase van de master is gestructureerd op basis van een wekelijks programma dat de stadia van de ontwikkeling van een dienst of een digitaal product volgt (denken, ontwerpen, coderen, creëren, inspireren), waardoor een evenwichtige opvoeding van het gehele digitale zakenwereld.

De tweede fase van de Master zal zich bezighouden met de volgende specialisaties een andere structuur: studenten zullen samenwerken met dezelfde projecten in sectoroverschrijdende activiteiten, afhankelijk van de gekozen specialisatie en in overeenstemming met de inhoud van uw reisroute.

Wie moet wonen

Het is gericht aan alle fans van nieuwe technologieën, die geïnteresseerd zijn in het bouwen van een grote portefeuille gedreven door grote bedrijven in de industrie, hebben we besloten om te ondernemen en te innoveren in een van de meest veelbelovende markten.

Het programma staat open voor alle professionals die geïnteresseerd zijn in het ontwerp van interactieve ervaringen, zoals:

 • De professionals van design en communicatie met passie voor nieuwe technologieën.
 • Ontwerpers die willen programmeren en programmeurs te leren met een passie voor UX / UI.
 • Toekomstige ondernemers en digitale-producenten.
 • Maker, productontwerpers en digitale professionals.
 • Manager en creatieven uit de reclame- en communicatiewereld.

Carrièremogelijkheden

Afhankelijk van de gekozen specialisatie, de mogelijke carrière mogelijkheden zijn:

 • Professionals interface design en user experience design (UX, UI) in design studio's en digitale bedrijven.
 • Fabrikant van evenementen en Project Leader in reclamebureaus.
 • Leverancier van diensten en interactieve ervaringen voor evenementen en conferenties.
 • maker van de werknemers van de wereld, in Fab Labs en digitale productie ruimte.
 • Professional in de communicatie bureaus die gespecialiseerd zijn in technologie en nieuwe media.
 • Front - End Developer, creatief coder, physical computing kunstenaar

coördinator

Elke Meester heeft met het advies van een specialist op het gebied coördinator, die een actieve rol in de ontwikkeling van het Plan van Studies en de inhoud van de cursus heeft, in samenwerking met het ministerie van Onderwijs van de IED Master.

De coördinator werkt ook toevoeging van specifieke docenten van de sector en is verantwoordelijk voor de betrekkingen met bedrijven en instellingen op het gebied van de kennis van de cursus.

Deze Master bestaat uit een pool van deskundigen die de meester ontworpen en elk van hen is projectleider van een van de modules die deel uitmaken van de voorgestelde routes.

Deze pool bestaat uit:

Jordi Planas

Het ontwerpen van interactieve ervaringen, tussen technologie en creativiteit, digitale kunst en reclame. Oprichter van interactieve diensten Vimod Studio, waar hij van plan is en organiseert technologie evenementen voor merken zoals Garmin, Zürich of Lenovo en reclamebureaus zoals Ogilvy SCPF of in ruimtes zoals de Mobile World Congress.

experimentele elektronica minnaar, de "maker" cultuur, de DIY (do it yourself) en digitale productie. Je Arduino creatieve programmeur, Processing, C ++, "Internet of Things" en robotica. Hij geeft lezingen en seminars in verschillende educatieve programma's (Provinciale Art School van Tarragona, School of Games en Interactive Environments, IED). Hij studeerde af in Fine Arts aan de Universiteit van Barcelona en behaalde een Master in Digital Art aan de Universiteit Pompeu Fabra.

Manuela Procopio

Zakenvrouw, trainer, mentor, docent en Scrum Master. Het helpt mensen, bedrijven en organisaties om betekenisvolle inzichten te ontdekken en het ontwerpen van creatieve oplossingen voor hun problemen door middel van het gebruik en de toepassing van Trend Research, Design & Agile Service Management.

Mede-oprichter van samenwerking en internationale initiatieven, zoals de co-workshops (www.coworkshops.org) en We Push (www.wepush.com), Manuela is ook algemeen directeur van "Het management for Creative Industries" IED (European Institute of Design) in Barcelona.

Esteve Maruri

Autodidact vanaf de leeftijd van 12, heeft echter voortgezet Informatica aan EPSS, EUPMT en behaalde certificeringen in MySQL, PHP en .NET SCRUM.

Hij werkte voor verschillende bedrijven als programmeur, analist, data architect en CTO. Onder deze zijn wij: In de buurt Technologies, Vueling, de rinho partner, Lavinia, Privalia, Atrapalo en Budgetplaces. Later verhuisde hij naar Chiara Giacomini Brand Design, waar hij nog steeds werkzaam als technisch directeur en project manager. Tile de activiteiten op CGBD met de lessen uit de IED en zijn functies als CTO bij Days2Play, een bedrijf dat de verkoop van video games.

Gui Seiz

Creative Director bij FabLab Barcelona. Het was Creative Director en Head Studios @ Stink Ontwerp @ Work Club [RIP] Hij heeft ook gewerkt aan een platform voor stedelijke ontwikkeling die gebruik maakt van grondsensoren permacultuur de weersatellieten kalibreren. Co-creator van Making Sense, een project van het burgerschap wetenschappen door de Europese Commissie gefinancierd via het FabLab Barcelona.

Duur en frequentie

Start: 25 januari 2018
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 18:30-22:40

* De educatieve planning voor alle IED Master is gebaseerd op de criteria die de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHOR) .De IED Master kiezen voor een systeem van credits die de structuur van het European Credit Transfer System (ECTS) volgt. De IED Master alleen de particuliere zekerheden vrij te geven.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op August 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 25, 2018
Duration
Duur
6 maanden
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona
Startdatum: Jan. 25, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 25, 2018
Spanje - Barcelona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan