Master's degree in informatica en computertechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in Computer Science and Computer Technologies bereidt professionals op het gebied van de informatietechnologie aan het einde van uw graduate zij zich kunnen ontwikkelen als managers van rekencentra, leiders van IT-projecten, ondernemers uit de computer of als consultant voor de implementatie van technologieën informatie over de binnenlandse bedrijven en / of buitenlandse, hoogleraren en onderzoekers het meegeven van onderwijs in de high-tech development centers. Het programma wordt ook academisch ondersteund door experts op het gebied van buitenlanders uit verschillende universiteiten die ons steunen als gastprofessoren en nationale informatie-technologie, de meeste van hen met PhD-niveau.

Volgens de context van regionale, nationale en internationale ontwikkeling, staat het buiten kijf dat wetenschap en technologie zijn belangrijke elementen in de ontwikkeling van de mensheid. In Aguascalientes, de veranderingen en uitdagingen land geconfronteerd met de noodzaak om zich voordoen met een grotere kwaliteit van leven van de bevolking.

Binnen het curriculum van de Master in Computer Science and Computer Technologies hebben we twee onderwerpen, Capita selecta computerwetenschappen I en II, waarin actuele thema's en opkomende technologieën worden onderwezen; Daarnaast programma materialen worden voortdurend bijgewerkt, waardoor een constante vernieuwing van de studenten en de algemene graduate programma is cutting edge.

Onderwerpen die niet over een serialization, dus het vermijden van student deserte mag niet slagen voor een onderwerp van de vorige semester.

Hoewel de lessen zijn gezicht krijgen studenten advies en feedback via het internet en de klasse materiaal is elektronisch beschikbaar.

Het programma is zo ontworpen dat studenten alleen vloek van de voorbereidende recht op een diploma en studenten die een jaar van de meester het recht om Specialist Diploma in Computer Science voort te zetten, en die culmineert het curriculum structuur zal de titel te krijgen meester.

Het is opmerkelijk dat deze master heeft internationale overeenkomsten met de Verenigde Staten en Canada om een ​​semester van deskundigheid door te brengen in deze landen en / of het uitvoeren van stellingen met betrekking tot hun vakgebied.

De onderzoekslijnen die door de Master zijn:

 • Engineering / systemen aanpak ter verbetering van bedrijfsprocessen met behulp van IT / IS.
 • Beheer modellen en evaluatie van systemen en IT-organisaties.
 • Software engineering technologie en leerobjecten.

algemeen doel

Verzend de student strategische, technische en engineering op het gebied van informatietechnologie die transformeren in een sterk concurrerende en in staat om de versnelling van de verandering te nemen pro-actief ten behoeve van de nationale of internationale organisaties middel technologische verandering, waar ontwikkelt.

specifieke doelstellingen

Doelstellingen met betrekking tot kennis:

 • De student te begrijpen, toe te passen, te analyseren en aan te passen methoden, instrumenten en cutting-edge technologie in het bouwen van innovatieve informatiesystemen die bijdragen aan de besluitvorming in de moderne organisaties.
 • Student om een ​​strategische visie die u toelaat om te plannen, te evalueren, integreren en beheren op efficiënte wijze de middelen van de informatietechnologie binnen een organisatie te ontwikkelen.
 • Geef de leerlingen met kennis van de grote opkomende IT in de computer veld die u in staat om tijdig technologische veranderingen binnen de organisatie te maken.
 • Trein studenten in de verschillende lijnen van het onderzoek met betrekking tot de IT-omgeving om vaardigheden te ontwikkelen en technologische kennis kunnen gebruiken en het bevorderen van hun adoptie in de verschillende organisatiestructuren, waar hij presteert.
 • Geef de leerlingen met de nodige tools om u te helpen onderscheid te maken tussen de bestaande technologische mogelijkheden, zodat ze kunnen bijdragen aan het oplossen en voorkomen van problemen in de organisatie.

Graduate profiel

De afgestudeerde van de MITC werd gekenmerkt door het hebben van een uitgebreide en interdisciplinaire aanpak ondersteund door de volgende kennis, vaardigheden, attitudes en waarden:

kennis

 • strategische computersystemen en uitlijnen informatietechnologie met business strategie, waardoor de afgestudeerde om de rol van de CIO te oefenen in organisaties.
 • Bedrijfsinformatiesystemen, gedistribueerde web-based intelligent design systemen ter ondersteuning van de besluitvorming op tactisch en strategisch niveau, het transformeren van de afgestudeerde een agent van verandering.
 • Diverse formele methoden voor de planning, modellering en ontwikkeling van informatiesystemen en het beheer van technieken met betrekking tot het gebied van de informatietechnologie vormen proactief entiteiten.
 • Grote opkomende geavanceerde technologieën en toegepaste potentieel op korte en middellange termijn nationaal en internationaal niveau.
 • De belangrijkste business processen van organisaties en supply chains die efficiënter door het gebruik van systemen en gerelateerde informatie technologieën (IS / IT) middelen kunnen worden gemaakt.
 • Cutting edge technologie met betrekking tot de set van strategieën en instrumenten voor kennismanagement door het analyseren van grote hoeveelheden data.
 • Technische en formele instrumenten van praktisch en toegepast onderzoek voor de planning, uitvoering en presentatie van de resultaten protocollen en titels projecten.

vaardigheden

 • Beoordelen, diagnosticeren, plannen, implementeren en beheren van projecten in de informatie-systemen en technologieën.
 • Identificeer het potentieel van nieuwe informatie technologieën om oplossingen en zakelijke toepassingen die een bijdrage leveren aan het verbeteren, het bijwerken en uitlijning van zakelijke middelen te ontwerpen.
 • Functies uitvoeren consulting, project management, onderwijs en onderzoek op het gebied van Information Technology.
 • Fungeren als liaison tussen technologie specialisten en business managers.
 • Plannen, uitvoeren en rapporteren van toepassingen op het gebied van technologie en Information Systems.
 • Technologische voorsprong en coördineren van projecten met multidisciplinaire teams.
 • Systematiseren en automatiseren van bedrijfsprocessen door het gebruik van technologische hulpmiddelen en informatie om hun efficiënte werking mogelijk te maken.
 • Ontwikkelen en implementeren van de voorstellen van de technologische oplossing die bijdragen aan het oplossen van fouten of tekortkomingen in IT-bedrijven.

attitudes

 • Rente en het vermogen om voortdurend te actualiseren en te verrijken op het gebied van informatica en informatie door het integreren van kennis en technologische vaardigheden.
 • De belangstelling voor het publiceren en verspreiden van de praktijk gebied binnen ethische richtlijnen en service gepromoot door hogescholen en relevante verenigingen.
 • Hoge mate van verantwoordelijkheid, ethiek en persoonlijke betrokkenheid bij de organisatie, het milieu en de gespecialiseerde wetenschappelijke gemeenschappen in het algemeen.
 • Kritische observatie, reflectie en de bereidheid om een ​​agent van verandering zijn en bijdragen aan de ontwikkeling en toepassing van informatietechnologie wereldklasse lokale, provinciale, regionale, nationale en mondiale milieu.

Waarden

 • Verantwoordelijkheid.
 • Respect.
 • Eerlijkheid.
 • Betrouwbaarheid.

Vereisten voor de graad

Voor de Master's degree in Computer Science and Computer Technologies, moet het voldoen aan de volgende eisen:

 • Voldoen aan de bepalingen van de Algemene Onderwijs geldende regelgeving, waarin wordt bepaald tot de belangrijkste:
  • Hij heeft studiepunten die in het curriculum bereikt.
  • Hebben ontwikkeld, verdedigd en goedgekeurd een originele scriptie of case study gebied.
  • Hebben verkregen een minimum totaal gemiddelde van 8,0 tijdens het programma.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Lees meer

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Lees Minder