Master's degree in het ontwerp cursus voor innovatie met Beijing Institute van mode en technologie (bift) beijing / china

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De afdeling Civiele Techniek, Ontwerp, Bouw, Milieu (DICDEA), AA 2015-16 heeft geactiveerd een nieuwe geïntegreerde studie cursus met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing. De cursus biedt studenten de mogelijkheid om een ​​double degree te bereiken, dat wil zeggen een double degree Master studies in Fashion Design. Meer in het bijzonder, de cursus duurt Biënnale; Het voorziet in een trainingsprogramma samen ontworpen bij hun universitaire vreemdeling en een mobiliteit periode in het buitenland (1 ½ jaar); gaat de release aan het einde van de onderzoeksperiode, zullen twee graduate graden in Fashion Design (double degree), een van die geldig in Italië en de andere partners van de universiteit in het land. Daarom is voor de studenten dat de nieuwe cursus is een kans om hun curriculum te verrijken en stellen zich in de werkende wereld met een complete en internationale educatieve profiel.

Het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) Beijing is een van de belangrijkste universiteiten van China op de mode, die gespecialiseerd is in de eerste plaats in de toegepaste technologie. Opleiding tot BIFT combineert kunst, technologie, economie, management en andere disciplines die met succes kan interageren. Opgericht in 1959, is het instituut verbonden aan het ministerie van Textiles. In de afgelopen jaren, het motto van het instituut is "innovatie maakt de weg vrij voor een realistische en creatieve toepassingen op het gebied van het onderwijs", een visionair filosofie dat kunst en wetenschappelijk onderwijs combineert, integreert de cultuur van etnische fashion met een eigentijds design filosofie . De instelling telt 7000 studenten en 700 leden van het academisch personeel, is nu opgebouwd uit vijf scholen (School of Art en Enterprise kleding, Faculteit Kunst en Vormgeving, School of Materials Science and Engineering, School of Business en de School of Design industriële en engineering); twee afdelingen (Departement Vreemde Talen en het ministerie van Beeldende Kunsten); twee onderwijs divisies (afdeling Sociale Wetenschappen en de afdeling Basic Courses); een educatief centrum (Centrum voor Informatica Onderwijs); een International College; een school Permanente Vorming; een departement van het hoger beroepsonderwijs en een Graduate School. Er zijn 20 specialisaties: Textile Sciences and Engineering; Materialen voor Fashion R & D en evaluatie van het laboratorium; mode cultuur en onderzoek in de industrie; Kleding Technology Transfer; Costume Museum, een van de tien meest gespecialiseerde musea in China.

leerdoelen

De nieuwe International Opleiding in samenwerking met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) Beijing kunnen leden te bereiken, op het einde van de cursus, een double degree, dat is een double degree Master of studie Fashion Design. SI is met andere woorden een twee graden titels (double degree), waarvan één in Italië geldig zullen zijn als een Master's Degree in Design for Innovation Curriculum Fashion Ecodesign en de andere in China als een Master Degree in Costume Design. Beide titels zal worden besteed aan een internationale schaal in het EU-gebied of Extra EU.

De International Master Course of Studies is gericht op professionals die uw netwerk van Europese en Aziatische bedrijven kunnen gebruik maken van de trein, de internationalisering van de productie systemen met name op het gebied van mode en textiel, ziet China en Azië in het algemeen, de partners bevoorrechte productief. De master cursus omvat een periode van studie in het buitenland en een stage in het land van herkomst.

Begunstigden en SUBSIDIES

De nieuwe International Master gevolgde opleiding Fashion Design geactiveerd in samenwerking met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing, kan toegang krijgen tot Tuti studenten die geïnteresseerd zijn: de reeds ingeschreven in de SUN Department DICDEA Master Design Innovation curriculum Fashion Ecodesign en alle andere masteropleidingen; die van een andere universiteit.

Voor studenten die reeds ingeschreven in andere opleidingen die besluiten om over te schakelen naar de nieuwe CDL International Program in samenwerking met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing, zal worden geactiveerd aangepaste procedures voor de erkenning en validering van reeds genomen examens; Dit om te voorkomen dat het werk al gedaan is verloren.

Degenen die besluiten in te schrijven in CDL in International Design for Innovation Curriculum Fashion Ecodesign in partnerschap met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing, zal trachten te maken van beurzen jaarlijks door SUN toegewezen. Sommige van deze beurzen zijn gereserveerd voor buitenlandse studenten.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Lees meer

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Lees Minder
Caserta , Aversa , Napels , Murcia , Shkodër , Beijing , Pyatigorsk , Lille , Sjanghai , Istanbul + 9 Meer Minder