Master's degree in het management en technologische innovatie in de bouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De bouwsector is op weg naar een nieuw conceptueel kader dat de nieuwe eisen en de technologische, sociale, economische en ecologische mogelijkheden vraagt. De constructie lijkt gekoppeld aan nieuwe concepten zoals innovatie, duurzaamheid, herstel en onderhoud, en nieuwe technologieën toegepast op het ontwerp en de architectonische en stedelijke bouw, de industrialisatie en de efficiëntie in het beheer van het hele proces.

Deze master is gericht op professionals in deze nieuwe methodologieën die vandaag en manifest relevant zijn als een van de sectoren van innovatie op het gebied van de bouw management in de komende jaren te leiden: informatie modellen in de bouw - BIM (Building informatie Model), geïntegreerde management systemen, milieu-management systemen, systemen voor kwaliteitsmanagement, identificatie en risico-evaluatie, sociale en ecologische verantwoordelijkheid van het bouwbedrijf, de management control van de bouw deadlines, tijd en kosten analyse en diagnose ,, in de revalidatie van gebouwen, innovatieve constructie technieken in de revalidatie van gebouwen, technische controle en audit en de energie van gebouwen, alsmede de innovatie processen en nieuwe trends in de sector constructie.

rechtvaardiging titel

De bouwsector is op weg naar een nieuw conceptueel kader dat de nieuwe eisen en de technologische, sociale, economische en ecologische mogelijkheden vraagt. De constructie lijkt gekoppeld aan nieuwe concepten zoals innovatie, duurzaamheid, herstel en onderhoud, en nieuwe technologieën toegepast op het ontwerp en de architectonische en stedelijke bouw, de industrialisatie en de efficiëntie in het beheer van het hele proces.

Deze master is gericht op professionals in deze nieuwe methoden die relevant zijn voor vandaag en manifesteren als een van de sectoren van innovatie op het gebied van de bouw management in de komende jaren te leiden.

Profiel in- en uitstappen

Ideaal student profiel

Studenten die willen betreden, moet een technische vaardigheid in het bouwen van systemen. Het inkomen profiel aan te raden om Master samenvallen met die van de afgestudeerden van de opleiding Technische Architectuur, Architectuur, Bouwkunde graad, technische architectuur en licentiaat in de architectuur. Deze studenten hebben een voorafgaande opleiding niveau voor de toegang tot de Master nodig is, niet uitvoeren van een aanvullende opleiding is vereist.

Voor andere gerelateerde graden, op het gebied van civiele techniek, industriële engineering en agrarische techniek en het platteland, de Academische Commissie zal afzonderlijk overwegen elk verzoek kan, in voorkomend geval, moet u extra training te nemen om ervoor te zorgen dat in het bezit is van bouw een minimale kennis die nodig is om master-studies te volgen met het gebruik. Deze supplementen moet geen deel uitmaken van de structuur van de meester.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van deze meester kunnen ontwikkelen, onder andere, de volgende professionele rollen

 • Directeur / Consultant van de projecten om informatie modellen te implementeren in de bouw - BIM (Building Information Modeling).
 • Project- en teamleider in de bouwsector, waarin innovatie processen in bedrijven, in staat om nieuwe trends te detecteren. Pas nieuwe methoden die zijn toegepast beheer en technologische innovatie in de bouw.
 • Directeur / Consultant projecten op gebieden als embedded systems management, milieu-management systemen, systemen voor kwaliteitsmanagement, identificatie en risico-evaluatie, sociale en ecologische verantwoordelijkheid van het bouwbedrijf en controle het beheer van de bouw deadlines, tijd en kosten.
 • Directeur / Consultant van projecten op het gebied van revalidatie in rdificación, op gebieden zoals analyse en diagnose in de revalidatie van gebouwen, innovatieve constructie technieken in de revalidatie van gebouwen
 • Verantwoordelijk voor energie-audits en technische inspecties van gebouwen.

DOELSTELLINGEN

Deze master is bedoeld om te trainen professionals in nieuwe methoden toegepast beheer en technologische innovatie in de bouw over onderwerpen als:

 • Integrated Construction Management, op gebieden als embedded systems management, milieu-management systemen, systemen voor kwaliteitsmanagement, identificatie en risico-evaluatie, sociale en ecologische verantwoordelijkheid van het bouwbedrijf en de management control van de bouw deadlines, tijd en kosten.
 • Revalidatie in gebouwen, op gebieden zoals analyse en diagnose in de revalidatie van gebouwen, innovatieve constructie technieken in de revalidatie van gebouwen, technische controle en audit en de energie van gebouwen
 • Informatie modellen in de bouw - BIM (Building Information Modeling) en innovatieprocessen en nieuwe trends in de bouwsector.

Competenties

algemene vaardigheden

 • Organisatorische vaardigheden en constructief omgaan met planning.
 • De mogelijkheid om informatie en het gebruik ervan in de besluitvorming binnen het bouwproces te beheren.
 • De mogelijkheid om hogere studies en rapporten schrijven in het gebied van de bouw
 • De mogelijkheid om teamwork te beheren door de agenten en de mogelijke scenario's in de bouwsector.
 • Kritisch denken in het oplossen van nieuwe problemen en behoeften in de bouw.
 • Kennen en toepassen van nieuwe technologie systeemintegratie in de definitie van studies in de bouw.

Specifieke vaardigheden

 • Begrijpen en theoretische, praktische en experimentele aspecten van milieu-management en kwaliteitsmanagement in de bouw toe te passen.
 • Het kennen en toepassen van nieuwe modellen van het management controle van de bouw deadlines, tijd en kosten.
 • Begrijpen en te implementeren procedures van maatschappelijk verantwoord ondernemen in de bouwsector management.
 • Analyse en evaluatie van geavanceerde karakterisatietechnieken systemen en bouwmaterialen.
 • Ontwikkelen en technische beoordelingen van de status van gebouwen met behulp van geavanceerde methoden te interpreteren.
 • Begrijpen en weten hoe innovatieve technologieën en systemen toepassen voor nieuwbouw, herstel en onderhoud fasen van de uitvoering van het project, inbedrijfstelling werk en het leven van het gebouw.
 • Vastgelegd en geïntegreerd assessment geavanceerde systemen en energie-audit van de gebouwen.
 • Analyseren en integreren van normen, standaarden en technologieën in de processen van management informatie modellen constructie.
 • Identificeren en te praten over nieuwe trends in de bouwsector.
 • Analyseren en bestaande technologische gebieden te integreren en voorstellen voor nieuwe producten en diensten in de bouwsector te maken.

Begeleiding en tutoring

Het Masterplan zal een oriëntatie voor alle studenten, met inbegrip van de volgende activiteiten:

 • Ontvangst dagen: Het doel is om nieuwe studenten van de Master te informeren over de belangrijkste aspecten van academische studies zal beginnen. Verantwoordelijk voor hen is de Academic Director van de kapitein en de eerste dag van de klasse worden gehouden.
 • Professor-Tutor Programma: Het gaat om de toewijzing van een tutor voor elke student van de Meester. De student moet zich verplichten om minstens geplande vergaderingen met hun docent bij te wonen en het programma te evalueren na het einde van de cursus. De functies van het programma zijn moeilijkheden die zij ondervinden op school te identificeren en mogelijke oplossingen te bespreken, begeleiden de besluitvorming en het kiezen van hun curriculum route, het gebruik van academische begeleiding aan te moedigen, het ontwikkelen van het vermogen tot reflectie, dialoog en autonomie en ondersteunen en begeleiden studenten in hun uitgebreide training proces
 • Website van de Meester: The Master's Academisch Comité is verantwoordelijk voor het updaten van de website van de Meester; Daarin kunnen de studenten alle relevante informatie over te vinden.
 • Oriëntatie op de Master: dit omvat de oprichting van een virtueel klaslokaal in de Virtuele Campus van ULL die zijn opgenomen als deelnemers alleen voor studenten die zijn ingeschreven in een van de onderwerpen van elke Master. De nagestreefde doelstellingen zijn om een ​​eigen ruimte te hebben om specifieke informatie Master zetten, biedt studenten de mogelijkheid om te communiceren met elkaar of vast te stellen debatten over onderwerpen die van belang via forums. Daarnaast zal het worden gebruikt als leidraad en participatieve informatieplatform studenten in alle aspecten van hun opleiding in het bijzonder en de universitaire gemeenschap in het algemeen.

externe praktijken

Deze master is niet nadenken over de prestaties van de externe praktijken.

Master's Thesis

Het zal de ontwikkeling van een werk individueel of in groepen, onder begeleiding van een of meer docenten, waardoor leerlingen het verwerven van vaardigheden in verband met de Meester dient aan te tonen zijn. De TFM kan een experimentele of theoretische activiteiten die verband houden met de Meester die kunnen plaatsvinden in bedrijven, instellingen en centra en afdelingen van de Universiteit van La Laguna of andere universiteiten.

De TFM zal uitmonden in een rapport en een presentatie en openbare verdediging van het.

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad ... Lees meer

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad y contribuyendo decisivamente a su modernización. Lees Minder
Santa Cruz de Tenerife