Master's Degree In Elektrochemie. Wetenschap En Technologie

UAM Universidad Autónoma de Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master's Degree In Elektrochemie. Wetenschap En Technologie

UAM Universidad Autónoma de Madrid

Deze master is gericht op afgestudeerden of afgestudeerden van de graad van Wetenschappen en Chemie, Chemische Technologie, Natuurkunde, Materials Engineering, enz., Die willen trainen als onderzoekers en specialisten op het gebied van de elektrochemie, zowel in haar stichtingen en haar toepassingen .

Het is een Master dat de basis vormt voor de ontwikkeling van onderzoeksactiviteiten in de realisatie van een proefschrift en getraind om R & D uit te voeren in de technologie en bedrijven in de industriële sectoren die elektrochemie nodig.

Doelstellingen en bevoegdheden

De belangrijkste doelstellingen van deze master zijn:

 • En opruier versterking van wetenschappelijk en technologisch onderzoek in de elektrochemie.
 • Zorg voor afgestudeerde studenten training op fundamenteel en toegepast op het gebied van de elektrochemie aspecten.
 • Het verlenen van toegang tot een doctoraal programma ECYT met voldoende waarborgen van de basisopleiding en toegepast onderzoek op het gebied van de elektrochemie voor de student om zijn carrière in het onderzoek te ontwikkelen, in het bedrijfsleven of onderwijs.
 • Bevordering van de mobiliteit en de interactie tussen studenten van de Master op het gebied van elektrochemie en contact op te nemen met andere universiteiten, onderzoekscentra en empresasactivos in het gebied.

De bevoegdheden van de Master in "Elektrochemie. Science and Technology "omvat een reeks van kennis en vaardigheden waarvan sommige hieronder weergegeven:

Algemene vaardigheden:

 • Verwerven van vaardigheden in het onderzoek, dat wil zeggen, te ontwikkelen en / of een onderzoek aan te passen, ontwerp het en doe het met academische ernst.
 • Het kunnen analyseren, synthetiseren en nieuwe en complexe ideeën kritisch te evalueren.
 • Weten hoe je wetenschappelijke inhoud communiceren met andere specialisten in elektrochemie, wetenschappers uit andere specialiteiten en de samenleving in het algemeen.
 • Systematische inzicht in de principes, grondslagen en toepassingen van de elektrochemie.
 • Het kennen van de technologische en wetenschappelijke velden elektrochemie tieneen verschillende mogelijkheden.
 • Beheersing van de theoretische en experimentele methoden die worden gebruikt in de investigaciónElectroquímica.
 • Verwerven van vaardigheden in het toepassen van verschillende methoden bij het oplossen van kwalitatieve en kwantitatieve problemen.
 • Vakkundig gebruik maken van de wetenschappelijke literatuur, het octrooi databases en de wetgeving met betrekking tot de elektrochemie.

Specifieke vaardigheden: Met betrekking tot de verschillende onderwerpen die specialisatie van de Master definenla.

Aanbevolen profiel

 • De toelating profiel is geschikt voor toelating tot de Master in "Elektrochemie beschouwd. Wetenschap en technologie "is de erkenning van een van de volgende situaties:
 • Als je in het bezit zijn van een Spaanse ambtenaar graad in wetenschap of techniek.
 • Als je in het bezit zijn van een diploma in de wetenschap of techniek of aanverwante gebieden verkregen in overeenstemming met de cursus programma's van vóór de inwerkingtreding van RD 1393/2007.
 • In het bezit van een officieel universitair diploma afgegeven door een instelling (EHOR) boven is vergelijkbaar met de in de punten 1 en 2 beschreven effecten, op voorwaarde dat bevoegd is in het land van afgifte van de kwalificatie voor toelating tot de masteropleiding leer.
 • E ster in het bezit zijn van een buitenlands diploma niet goedgekeurd waaruit een niveau dat overeenkomt met de overeenkomstige Spaanse officiële universitaire diploma's in de punten 1 en 2, en waarmee het land van afgifte voor de toegang tot de leer van Master opleiding.

Toegang en toelating

Het is belangrijk maken aanvraag voor toelating tot de eerste termijn (1 maart tot 31 mei, 2017), hoewel zij niet hebben afgerond studies van de toegang, want als de vraag groot is, zal er een percentage van Másteres de tweede termijn niet te openen opnames.

De aanvraag tot toelating kan worden uitgevoerd zonder dat voltooide studies toegang hoewel ze moeten worden ingevuld en verzocht de titel voor de laatste dag van de inschrijfperiode. Studenten die de aanvraag voor toelating tot de Master studies onvoltooide toegang gemaakt moet in het verzoekschrift onder meer de verklaring van het overwinnen van eerdere studies met vermelding van de verwachte datum van voltooiing daarvan.

specifieke eisen toegang en toelating

Studenten kunnen zich inschrijven in een van de universiteiten die deelnemen aan de Masters, zijnde de academische coördinatiecomité, die zal voldoen aan de opnames, erkenning en validatie.

Specifieke toelating documenten

Studenten die de aanvraag voor toelating tot de Master studies onvoltooide toegang gemaakt moet in het verzoekschrift onder meer de verklaring van het overwinnen van eerdere studies met vermelding van de verwachte datum van voltooiing daarvan.

verplicht

-Accreditation Of verklaring van de kennis van het Spaans (alleen verplicht voor buitenlandse studenten uit niet-Spaans sprekende landen)

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 semester
Deeltijd
Voltijd
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan