Master's degree in de reclame

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Tien buitengewone maanden. Ten hoogste niveau agentschappen in de klas, één per maand, met hun kerncijfers. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht.

Waarom?

De monoliet is aan het afbrokkelen. De reclame is op zoek naar nieuwe manieren om mensen te bereiken, die meer gericht zijn en voorbereid dan in het verleden. Ooit waren er veel geld en weinig middelen. Vandaag is het precies het tegenovergestelde, en het massieve blok van regels en methoden van het verleden om snel naar een advertentie die vloeibaar maakt om te passen in alle fronten ter beschikking gesteld door technologie.

professionele Mogelijkheden

We hebben geen uitvoerders van theoretische paden elders gebouwd en door anderen, maar actief tolken, effectieve, verantwoordelijk, in staat om op alle stadia van de ontwikkeling van het idee om te nemen, van de opdracht aan de fase van de afgifte en het verzamelen van feedback te vervaardigen. Aan het eind van de cursus zijn de studenten werken in grote internationale en nationale groepen, dienstverlenende bedrijven, adviesbureaus, en ook niet-gouvernementele organisaties en onderzoeksinstellingen. Dus hoe kunnen ze de uitdaging aangaan en beginnen met hun eigen bedrijf.

Wie is

De cursus is bedoeld voor studenten met een bachelor diploma en / of professionele ervaring in vraagstukken met betrekking tot image design, reclame, communicatie en marketing, en in het algemeen voor al diegenen die denken dat de communicatie is een geldig beroepskeuze en een sterke eigen ontwikkeling tool. De deelnemers zijn de copywriter, art director en zijn goed voor agentschappen van morgen, maar ook toekomstige communicatie managers in bedrijven.

programma

Als u wilt een protagonist te worden, leert van de protagonisten. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​uitgebreid overzicht van nieuwe bouwsystemen merk te krijgen, werken zij aan zij met de professionals die de markt vandaag te drijven. Onder de technieken van communicatie ter ondersteuning van het merk, zullen we ook het analyseren van de meest zeldzame - maar cruciale - zoals crisisbeheer en de methoden van de verdediging tegen nep brandering. Aan het einde van de Meester, studenten hebben een duidelijk beeld van de staat van reclame.

Onderwerpen

 • Formulering van de opdracht.
 • Analyse van de producteigenschappen.
 • Technieken incentive ideeën.
 • Tekstschrijven.
 • Art direction.
 • Lay-out en storyboards.
 • Presentatie.
 • Virality idee (campagnabilità).
 • Production.

bekrachtiging

Voor de kwaliteit en effectiviteit van het onderwijs model, wordt de Master gesponsord door:

ADCI
Italiaanse Art Directors Club
adci.it

project Teachers

Leer rechtstreeks van de protagonisten middelen om de bron van de visioenen en de meest geavanceerde methoden te verwerven. In tegenstelling tot traditionele Master, Master Raffles Milan leiden klas kennis in praktijk met 10 agentschappen met een sleutel positie die afwisselend klassikale cursus van tien maanden.

 • Project: M & C Saatchi
  Advertising Agency
  mcsaatchi-milano.com

Project: DLVBBDO
Advertising Agency
dlvbbdo.com Project: Ogilvy & Mather Italië
Advertising Agency
ogilvy.it Project: GRIJS
Advertising Agency
grey.com Project: Havas
Advertising Agency
havas.com Project: TBWA
Advertising Agency
tbwa.it Project: J. Walter Thompson Italië
Advertising Agency
jwt.com Project: Leo Burnett
Advertising Agency
leoburnett.it Project: Digitale Alkemy Enabler
Advertising Agency
alkemy.com

leermethode

Er zijn ook theoretische kennis en vaardigheden die je leert op de vlucht en vereisen een ad hoc studie. Het is niet bekend wanneer het nuttig zal zijn, maar een ding is zeker: ze zullen dienen.

 • Methode: Giovanni Pelloso
  Historische en fotocriticus
  giovannipelloso.Linkedin

Methode: Roberta Maddaloni
Executive coach
robertamaddaloni.Linkedin Methode: Massimiliano Pappalardo
Executive coach
massimilianopappalardo.Linkedin Methode: Emanuele Baj Rossi
Executive coach
emanuelebajrossi.Linkedin Methode: Gianfranco Mele
Executive coach
gianfrancomele.Linkedin

bedrijven

In bijna dertig jaar van het bedrijfsleven, heeft Raffles Group een stevig netwerk van partners, die in de Drie-jaar cursussen en Master werken gebouwd. De reputatie van de bedrijven en de kwaliteit van de relaties ontwikkeld, zijn de garantie van een zeer vruchtbare ontmoeting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Adidas, Aigner, B & O - Bang & Olufsen, Boucheron, Broer, Bulgari, Burberry, C & A, Cartier, Chanel, Chloé, Design Business Chamber Singapore, Diesel, Dior, Dolce & Gabbana, Dunhill, Elle, Fendi, Fujifilm, Furniture Design Award Singapore, Giorgio Armani, H & M, Heinz, Hermes, Hogan, HP Technology, HSBC - Hong Kong en Shanghai Banking Corporation, IKEA, InterContinental Hotels & Resorts, Kohler, Lear Corporation, Lego, Li & Fung, L'Oreal, Louis Vuitton, LVMH, mahonie, Max Mara, MediaCorp, Metro, Michael Kors, Microsoft, Nippon Paint, Nokia, Orchard Road Business Association, Pepsi, Philips, Prada, Puma, Ralph Lauren, RedWorks, Richemont, Richmond, Rolex, Saatchi & Saatchi, Saint Laurent Paris, Samsung, Shiseido, Siemens, Singapore Furniture Industries Raad, Singapore Juweliers Association, Sony Pictures, Standard Chartered, Textiel & Mode Federatie, Tiffany & Co, Valentino, Versace, Y & R, Yves Saint Laurent.

maandag talk

Elke maandagavond om 18:00 uur Raffles Milaan nodigt studenten uit om een ​​geweldig karakter van het ontwerp scène, de stijl en design cultuur te ontmoeten. Luister in levende verhalen en ideeën beïnvloeden van de markt en de verdere uitbouw van onze manier van denken is een kans van grote diepte, die de academische programma's aanvult. Hier zijn de vergaderingen volgend jaar.

Toelating

De Master heeft betrekking op de deelname van maximaal 20 studenten.
De selectie van kandidaten gebeurt in twee fasen. Een eerste selectie wordt gemaakt op basis van de door de student ingediende documenten. Als dat zo is, wordt een individueel gesprek vastgesteld door de cursusleider.

Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met alle aspecten die het individuele profiel, portefeuille, eerdere studies, werkervaring, buitenschoolse activiteiten en brieven van aanbeveling te bepalen.

Toelating Documentatie:

 • curriculum vitae
 • portfolio artistieke en / of professionele
 • motivatiebrief
 • plan van de eerdere studies
 • documentatie van cursussen en workshops gevolgd
 • paspoort of identiteitskaart voor Italianen studenten of die behoren tot de Europese gemeenschap
 • Ontvangst van de betaling van de toegangsprijs van 100,00 euro.

Met ingang van 15 maart 2017, kunnen de kandidaten de documentatie aan de e-mail Admission sturen: [email protected]

rechtdoor

 • Studenten del'Unione Europese Unie en Zwitserland
  € 15.000,00 (het bedrag is inclusief belastingen).
  Voorschot: EUR 3.000,00 binnen 1 maand na de bevestiging van acceptatie.
  Balans: 12.000,00 euro aan het begin van de Meester.
 • Studenten buiten de Europese Unie
  € 19,000.00 (het bedrag is inclusief belastingen).
  Voorschot: EUR 3.000,00 binnen 1 maand na de bevestiging van acceptatie.
  Balans: 16.000,00 euro aan het begin van de Meester.
 • toegangsprijs
  Om te solliciteren voor toelating tot de master, moet u een vergoeding van € 100,00 te betalen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Una nuova scuola di moda e design a Milano? Sì, e il suo nome è RM Istituto Moda e Design Milano. Una scuola con uno spirito e un metodo non tradizionali. Una scuola pensata per chi vuole guardare il ... Lees meer

Una nuova scuola di moda e design a Milano? Sì, e il suo nome è RM Istituto Moda e Design Milano. Una scuola con uno spirito e un metodo non tradizionali. Una scuola pensata per chi vuole guardare il futuro diritto negli occhi. E soprattutto una scuola che ha raccolto intorno a sé una squadra formidabile di docenti, in molti casi nomi di spicco della scena internazionale dello stile e del design. Lees Minder