Lees de Officiële Beschrijving

Tien buitengewone maanden. Ten hoogste niveau leraren voor de klas, één per maand. Tien unieke mogelijkheden om direct te leren van de protagonisten. Master Raffles Milan. Eindelijk iemand heeft gedacht.

Waarom?

Creativiteit is om te ervaren door de kennis en de ontwikkeling van de traditie. Op zijn beurt, de traditie, gefilterd door een eigentijdse gevoeligheid en het maken van het gebruik van nieuwe technologieën, veranderingen in de nieuwe. De mode-systeem werkt als een weerspiegeling van de hedendaagse en het anticiperen op de toekomst, maar ook als een droom, als emotie. Het is altijd de emotie motor principe van de creatieve daad.

professionele Mogelijkheden

De Master is ontworpen om zich te houden aan de werkende werkelijkheid dankzij de mogelijkheid van vergelijking en leren in direct contact met de cijfers die een centrale rol in bedrijven spelen. De cursus beoogt te ontwikkelen in de studenten de kracht van ideeën als een kracht genererende producten, die verder gaat dan de mode creativiteit. Dit is een geavanceerde opleiding die ons in contact met alle aspecten van het project, van gedachte naar realisatie van de presentatie aan de communicatie. Aan het einde van de cursus zijn de deelnemers klaar om effectief te integreren in bedrijven.

Wie is

De Master is gericht op afgestudeerden in de disciplines van ontwerp, jonge ontwerpers, modeontwerpers en planners, en in het algemeen iedereen die wil om de bestaande kennis te verdiepen, omgaan met professionals die werkzaam zijn in het veld en bieden hun ervaring, hun gevoeligheid en hun visie.

programma

Studenten werken op de omgeving en het proces van de collectie. De uitvindingsgedachte krijgt vorm die door de twee basiselementen: de stof, met oneindige oplossingen en mogelijkheden van experimenten en het model, het volume uitdrukking toegepast ter zake. De collectie wordt uitgegeven door het toepassen van de methode van styling, met als doel om de impact te verbeteren en maken de boodschap duidelijk en indringend. De presentatie is ontworpen als een parade waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheid van het delen van media.

Onderwerpen

 • Formulering van het concept van de collectie.
 • Verdiepen van materialen.
 • Traditie en geavanceerde technologieën.
 • Trials van de materie.
 • Analyse van de producteigenschappen.
 • Styling.
 • Art direction.
 • Presentatie en parade.
 • Nieuwe methoden van communicatie product.

project Teachers

Leer rechtstreeks van de protagonisten middelen om de bron van de visioenen en de meest geavanceerde methoden te verwerven. In tegenstelling tot traditionele Master, Master Raffles Milan leiden klas kennis in praktijk met 10 Mode-ontwerper met een belangrijke positie die worden afgewisseld klassikale cursus van tien maanden.

 • Project: Leila Palermo
  Communication Director
  nextagency.it
Project: Saverio Palatella
ontwerper
saveriopalatella.it

Project: Luigi Cassiano
ontwerper
luigicassiano.Linkedin Project: Roberta Giacobbe
artistiek directeur
fontanamilano1915.com Project: Pina Gandolfi
Fashion & Style Editor
rollingstone.it Project: Lucilla Giovanninetti
ontwerper
lucillagiovanninetti.Linkedin Project: Giuseppe Silvestrin
Directeur en Producent
silvestrin.net Project: Andrea Sagrini
ontwerper
andreasagrini.Linkedin Project: Michela Gottardo
michelagottardo.Linkedin Project: Sunrise Ornaghi
ontwerper

leermethode

Er zijn ook theoretische kennis en vaardigheden die je leert op de vlucht en vereisen een ad hoc studie. Het is niet bekend wanneer het nuttig zal zijn, maar een ding is zeker: ze zullen dienen.

 • Methode: Giovanni Pelloso
  Historische en fotocriticus
  giovannipelloso.Linkedin
Methode: Roberta Maddaloni
Executive coach
robertamaddaloni.Linkedin

Methode: Massimiliano Pappalardo
Executive coach
massimilianopappalardo.Linkedin Methode: Emanuele Baj Rossi
Executive coach
emanuelebajrossi.Linkedin Methode: Gianfranco Mele
Executive coach
gianfrancomele.Linkedin Methode: Venuccia De Russen

bedrijven

In bijna dertig jaar van het bedrijfsleven, heeft Raffles Group een stevig netwerk van partners, die in de Drie-jaar cursussen en Master werken gebouwd. De reputatie van de bedrijven en de kwaliteit van de relaties ontwikkeld, zijn de garantie van een zeer vruchtbare ontmoeting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Adidas, Aigner, B & O - Bang & Olufsen, Boucheron, Broer, Bulgari, Burberry, C & A, Cartier, Chanel, Chloé, Design Business Chamber Singapore, Diesel, Dior, Dolce & Gabbana, Dunhill, Elle, Fendi, Fujifilm, Furniture Design Award Singapore, Giorgio Armani, H & M, Heinz, Hermes, Hogan, HP Technology, HSBC - Hong Kong en Shanghai Banking Corporation, IKEA, InterContinental Hotels & Resorts, Kohler, Lear Corporation, Lego, Li & Fung, L'Oreal, Louis Vuitton, LVMH, mahonie, Max Mara, MediaCorp, Metro, Michael Kors, Microsoft, Nippon Paint, Nokia, Orchard Road Business Association, Pepsi, Philips, Prada, Puma, Ralph Lauren, RedWorks, Richemont, Richmond, Rolex, Saatchi & Saatchi, Saint Laurent Paris, Samsung, Shiseido, Siemens, Singapore Furniture Industries Raad, Singapore Juweliers Association, Sony Pictures, Standard Chartered, Textiel & Mode Federatie, Tiffany & Co, Valentino, Versace, Y & R, Yves Saint Laurent.

maandag talk

Elke maandagavond om 18:00 uur Raffles Milaan nodigt studenten uit om een ​​geweldig karakter van het ontwerp scène, de stijl en design cultuur te ontmoeten. Luister in levende verhalen en ideeën beïnvloeden van de markt en de verdere uitbouw van onze manier van denken is een kans van grote diepte, die de academische programma's aanvult. Hier zijn de vergaderingen volgend jaar.

Toelating

De Master heeft betrekking op de deelname van maximaal 20 studenten.
De selectie van kandidaten gebeurt in twee fasen. Een eerste selectie wordt gemaakt op basis van de door de student ingediende documenten. Als dat zo is, wordt een individueel gesprek vastgesteld door de cursusleider.

Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met alle aspecten die het individuele profiel, portefeuille, eerdere studies, werkervaring, buitenschoolse activiteiten en brieven van aanbeveling te bepalen.

Toelating Documentatie:

 • curriculum vitae
 • portfolio artistieke en / of professionele
 • motivatiebrief
 • plan van de eerdere studies
 • documentatie van cursussen en workshops gevolgd
 • paspoort of identiteitskaart voor Italianen studenten of die behoren tot de Europese gemeenschap
 • Ontvangst van de betaling van de toegangsprijs van 100,00 euro.

Met ingang van 15 maart 2017, kunnen de kandidaten de documentatie aan de e-mail Admission sturen: master@raffles-milano.it

rechtdoor

 • Studenten del'Unione Europese Unie en Zwitserland
  € 15.000,00 (het bedrag is inclusief belastingen).
  Voorschot: EUR 3.000,00 binnen 1 maand na de bevestiging van acceptatie.
  Balans: 12.000,00 euro aan het begin van de Meester.
 • Studenten buiten de Europese Unie
  € 19,000.00 (het bedrag is inclusief belastingen).
  Voorschot: EUR 3.000,00 binnen 1 maand na de bevestiging van acceptatie.
  Balans: 16.000,00 euro aan het begin van de Meester.
 • toegangsprijs
  Om te solliciteren voor toelating tot de master, moet u een vergoeding van € 100,00 te betalen.
Opleiding te volgen in:
Engels
Italiaans

Zie 5 andere vakken van RM Istituto Moda e Design Milano »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
10 maanden
Voltijd
Prijs
15,000 EUR
Studenten in overeenstemming met de EU en Zwitserland; 19.000 euro extra EU-studenten
Deadline
Feb. 1, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Nov. 30, 2020
Aanmeldingslimiet
Feb. 1, 2020

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Feb. 1, 2020
Einddatum
Nov. 30, 2020