Master's degree in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master doelstellingen, aan de ene kant, een aanvulling op de opleiding van toekomstige chemici die graduate studies of BA hebben afgerond, en ten tweede, laten kennismaken met onderzoek dat door het verstrekken van kennis, vaardigheden en diensten met betrekking tot de chemie en gekoppeld aan de nieuwe eisen vaardigheden en eisen van een geglobaliseerde markt. De student, na voltooiing van de Meester, beschikken over een schat aan kennis en ervaring die hun intrede in het gebied van onderzoek of het inbrengen in de werkende wereld zal vergemakkelijken.

Studenten afgestudeerden in deze Master zal de toegang tot de productie, de presentatie en de verdediging van zijn proefschrift te hebben, om een ​​doctoraat te krijgen van de universiteit van La Laguna als we meer dan zestig promovendi in de afgelopen vijf jaar hebben gedaan.

rechtvaardiging titel

Het belangrijkste doel van de Meester, die een duidelijke onderzoek oriëntatie, is de opleiding dat de afgestudeerde in staat zal stellen door middel van een sterk praktische en toegepast onderwijs voor hun initiatie in onderzoek en eveneens, hen op te nemen in een professionele omgeving te vergemakkelijken .

De Master is gericht op studenten die het proefschrift zal uitvoeren, de vaardigheden die je een professioneel onderzoek nodig, omdat het materiaal gericht op de nieuwste en meest specifieke aspecten van de huidige interdisciplinaire chemie te bieden. In dit verband zal een van de algemene doelstellingen zijn het verwerven of bijwerken van geavanceerde kennis in de verschillende aspecten van de chemie in de multidisciplinaire aspect, evenals nieuw onderzoek.

Het bestaan ​​van deze officiële onderzoekscentra, evenals een groeiend aantal grote bedrijven met onderzoeksafdelingen, adviseert bieden deze vorm van training, alsmede een grondige kennis van de verschillende takken van de chemie zorgt voor de nodige vaardigheden om te presteren gedetailleerd onderzoek en studies in een van de verschillende toepassingsgebieden.

Het streeft naar afgestudeerden die de kwaliteiten van kritische wetenschappelijke geest, praktische vaardigheden te bezitten in het laboratorium te produceren, communicatieve vaardigheden en teamwork dat de ontwikkeling van de studenten zelfstandig in staat zal stellen in hun werkveld. De Master is ontworpen binnen de komende sociaal-economische omgeving waarin afgestudeerden vinden hun werk.

Aan de andere kant, ook de Meester heeft ook gedacht peil houden van kennis en opleiding in een levensduur van chemische professionals uit verschillende sectoren op verschillende gebieden (kwaliteit, corrosie, nieuwe materialen, ...).

De Master nu voorgestelde doelstellingen, ten eerste, de opleiding van toekomstige chemici die de studie van Grade momenteel worden uitgevoerd, korter dan de vorige Bachelor en ten tweede hebben afgerond aan te vullen, te voeren om hen aan onderzoeksactiviteiten en zorgen voor kennis, vaardigheden en chemie verwante en gekoppeld aan de nieuwe eisen en wensen van een geglobaliseerde markt vaardigheden. De student, zodra de Meester, beschikken over een schat aan kennis en ervaring, die zijn intrede in het gebied van onderzoek of het inbrengen in het werk zal vergemakkelijken.

Profiel in- en uitstappen

Ideaal student profiel

Studenten die willen betreden, moet een wetenschappelijke en technische achtergrond met uitgebreide kennis van chemie. Het inkomen profiel aan te raden om Master Chemical samenvallen met die van de afgestudeerden van de graad van Bachelor / Degree in de chemie, farmacie, Environmental Sciences, Chemische Technologie en Scheikundige Technologie. Deze studenten hebben een voorafgaande opleiding niveau voor de toegang tot de Master nodig is, niet uitvoeren van een aanvullende opleiding is vereist.

Voor andere gerelateerde graden, zal de Academische Commissie elk verzoek afzonderlijk te onderzoeken en kan, indien nodig, de aanvullende opleiding coursing verzekeren greep minimale kennis van de chemie die nodig is om master-studies te volgen met het gebruik.

Graduate profiel

De Master is essentieel om onze studenten te voorzien van geavanceerde training in alle gebieden van de chemie binnen te dringen op het gebied van chemisch onderzoek en plaatst ze in een optimale theoretische en praktische positie voor het uitvoeren van onderzoek dat zal leiden tot voltooiing van zijn proefschrift, of meedoen afdelingen van R + D + i openbare of particuliere instanties of zuiver vakgebied, zodat de opname ervan als een professionele hoge personeelskosten en technische opleiding in ondernemingen in de chemische, farmaceutische, voedsel of het milieu.

Begeleiding en tutoring

Orgel en diensten ondersteuning en begeleiding van ULL

 1. Het kantoor informatie en begeleiding Dienst (SIO) is bedoeld om te informeren, adviseren en begeleiden van de universitaire gemeenschap in het algemeen. Om studenten in het bijzonder wordt geïnformeerd over kwesties in verband met de opleiding en het universitaire leven ook zijn gericht op de meest specifieke eisen aan de juiste kantoren. De SIO heeft een informatie-gebied, dat reageert op verzoeken om informatie van academische en administratieve ULL, zoals informatie over beurzen en subsidies, universitaire opleiding voorstellen, procedures, rechten en verantwoordelijkheden, deadlines en procedures, enz. Aan de andere kant is er een counseling, die tot doel heeft om studenten te helpen met problemen, hetzij in de besluitvorming en in het leren. Daarnaast levert gegevens en verslagen op het gebied van informatie en biedt persoonlijke aandacht voor de studenten. Het SIO biedt ook de diensten van een juridische afdeling, die administratieve, wetenschappelijke informatie en het polisnummer naar het gebied van de informatie voedt, evenals het aanbieden van individuele aandacht uitsluitend aan studenten van onze universiteit, elke vorm van overleg, juridische aspect, verwant verblijf op de universiteit, al dan niet van een academische aard.
 2. Zorgprogramma voor studenten met een handicap (PAED), in het kader van de vice-president voor Studentenzaken, om te zorgen voor gelijke kansen voor studenten met een handicap, hun volledige integratie in de ontwikkeling van hun studies en universitaire leven.
 3. De International Relations Office (ORI), beheert alle internationale mobiliteitsprogramma's
 4. Informatie over de nationale mobiliteit is beschikbaar in het Bureau van Grants
 5. Het Bureau van de beurzen is ook verantwoordelijk voor het beheer van alle subsidies studiehulp
 6. Student vice-kanselier voert ook verschillende oproepen tot sociale uitkeringen (bonus ruimte, kinderdagverblijf, verenigingen, ...)
 7. Het secretariaat van de School of Doctoral en Graduate Studies begeleiding en steun biedt over alle administratieve procedures met betrekking tot de Meester

Plannen Oriëntatie- en Recruitment Section of Chemistry

Het centrum biedt in zijn verzorgingsgebied Plan en Jaarplan ondersteuning en specifieke begeleiding aan studenten van de Master in de chemie oriëntatie. Op dit moment, binnen de Leidraad Plan voor deze studenten dat ze aan het doen zijn de volgende activiteiten:

 • Ontvangst dagen: Het doel is om nieuwe studenten van de Master te informeren over de belangrijkste aspecten van academische studies zal beginnen. Verantwoordelijk voor hen is de Academic Director van de kapitein en de eerste dag van de klasse worden gehouden
 • Professor-Tutor programma. Het gaat om het toekennen van een tutor iedere student Master.
 • Website van de Meester: De Academic Director van de Meester is verantwoordelijk voor het bijhouden van de website van de Meester; Daarin kunnen de studenten alle relevante informatie over te vinden.
 • Oriëntatie dagen: verspreid over het hele natuurlijk ook lezingen over mobiliteit, werkgelegenheid, actief zoeken naar een baan, carrièremogelijkheden, ......
 • Oriëntatie op de Master. Is het gebruik van virtueel klaslokaal Master Coördinatie binnen de virtuele campus van ULL als een ondersteunende activiteit oriëntatie. Er zal een forum waarin een student uitsluitend toegang hebben tot hen de mogelijkheid om te communiceren met elkaar of stellen debatten over onderwerpen die van belang te geven. Daarnaast zal het worden gebruikt als leidraad en participatieve informatieplatform studenten in alle aspecten van hun opleiding in het bijzonder en de universitaire gemeenschap in het algemeen.
 • Chemistry Afdeling van sociale netwerken. Het centrum heeft profielen op Facebook en Twitter. De belangrijkste doelstelling van de activiteit te zijn waar de studenten en het gebruik van deze route als een middel van snelle communicatie met studenten.

Aan de andere kant, het centrum Catchment plan omvat activiteiten aan potentiële studenten van de Master, voornamelijk afgestudeerden in de chemie te informeren, op de graad. Hij benadrukt de organisatie van een conferentie van studenten, rondetafelgesprekken, lezingen en het maken van affiches of brochures.

Master's Thesis

De Master Thesis (TFM) heeft 12 ECTS toegekend. Het is de uitvoering door de student, onder begeleiding van een gekwalificeerde leraar en / of professioneel, project, rapport of studie over een onderwerp van opgedragen werkzaamheden en die zich zal ontwikkelen en kennis, vaardigheden en competenties toe te passen in de mate. Het kan zijn een werk van Inleiding tot het onderzoek in één afdeling of het gebied van deelname aan de Masters, een ander of een bedrijf dat de desbetreffende overeenkomst heeft vastgesteld. De werkzaamheden moeten individueel worden uitgevoerd, schrijf de juiste geheugen en in het openbaar bloot te leggen en te verdedigen voor een rechtbank.

Alle informatie op TFM (aangeboden projecten, docenten, afgedrukt op TFM kiezen, instructies voor de presentatie en verdediging van TFM, de data van belang ......) zijn beschikbaar in de virtuele omgeving Coördinatie van de Meester, die studenten toegang en verzorgers hier

Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad ... Lees meer

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad y contribuyendo decisivamente a su modernización. Lees Minder
Santa Cruz de Tenerife