Master's degree in business management en marketing

IEDE Business School Chile

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master's degree in business management en marketing

IEDE Business School Chile

OVERZICHT

Vandaag, meer dan ooit, bedrijven concurreren met behulp van het vermogen en het talent van de mensen die werkzaam zijn in hen. Daarnaast is er de behoefte aan een leven lang leren, dat zijn oorsprong vindt in de frequentie, diepgang en complexiteit van de veranderingen die organisaties en de omgeving waarin zij opereren invloed vindt.

DOELSTELLINGEN

De rol van de directeur van de commerciële en marketing heeft een leidende rol in het moderne bedrijfsleven genomen. Omdat markten zijn steeds concurrerender, complexe en veranderende, deze professionele vergt voorbereiding en voortdurende verbeteringen op gebieden als strategische planning, strategische marketing, consumentengedrag, en strategische sales management, onder anderen.

De Master in Business Management en Marketing, e-learning, Iede Business School programma is erop gericht dat studenten verwerven, te versterken en vaardigheden en managementvaardigheden te ontwikkelen voor een goede besluitvorming op het gebied van business en marketing strategieën, voor vaste vaardigheden om met succes op dit gebied te functioneren.

PROFIEL TITULADO

De Graduate Professional Master in Business Management en Marketing bereikte een niveau van kennis, vaardigheden en competenties in het gebied, die u toelaten om: Identificeer consumentensegmenten en identificeren van nieuwe zakelijke kansen. Het beheersen van de commerciële en marketing strategieën in het bedrijf, met een gedegen kennis van kwantitatieve en kwalitatieve instrumenten.

Ontwerpen en implementeren van een strategische planning van de marketing en communicatie om succesvol in de binnenlandse en internationale markten te concurreren. Definieer de strategische en tactische criteria die de sales team moet karakteriseren om hun motivatie en betrokkenheid te versterken om te voldoen aan zakelijke doelstellingen in het kader van zakelijke realiteit.

Houd posities in algemeen management of het uitvoerend management op het gebied van marketing, bedrijven of organisaties van publieke en / of private.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Spaanse titel Door UEM
 • Inclusief exclusieve toegang tot James McGuire Global Business Plan Competition
 • Toegang tot virtuele bibliotheek.
 • Exclusieve toegang tot EBSCO database waar u papers en wetenschappelijke artikelen met betrekking tot het programma te vinden.
 • Het heeft 3 graden opties:
 1. Einde masterproef
 2. <li> Professioneel advies voor ondernemers met een sociaal risico in combinatie met DAK</li> 
  <li> Internationale zakenreizigers</li>
  

METHODE

De Master in Business Management en Marketing e-learning, wordt Iede Business School gestructureerd in 18 maanden, waarin de student het Einde Master Project, dat zodra alle onderwerpen die in het curriculum zal verdedigen doorgegeven moet uitvoeren.

Profiel aanbevolen:

Gekwalificeerde professionals, die in de commerciële en marketing werken, waarvan minimaal 2 jaar ervaring hebben

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd