Master's degree in business administration / master in het management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Masters in Business Administration of Master in Management biedt een geavanceerde, internationale en innovatieve opleiding op het gebied van algemeen management. Daarom zal een belangrijk deel van hun onderwijs in het Engels, en de mogelijkheid om een ​​semester doorbrengen aan de Universiteit van Salford (UK) aangeboden. In het laatste geval zullen de studenten niet alleen de titel van de Universitat Jaume I, maar ook een Britse een krijgen.

De Masters in Business Administration is om studenten te verdiepen door middel van innovatieve en mondiaal perspectief, in de belangrijkste kerngebieden van het management, zoals strategische richting, zakelijke omgeving, het beheer van human resources, organisatie-gedrag en ontwikkeling, de richting van de activiteiten en het beheer van informatiesystemen.

Om deze doelen te bereiken, is het curriculum bestaat uit 90 ECTS verdeeld over drie semesters. 60 van deze 90 kredieten overeen cursussen verplicht, 15 optioneel en de resterende 15 wordt verkregen met de voltooiing van een Final Master (TFM).

De 15 studiepunten van optionele karakter profielen weerspiegelen twee meesters: de onderzoeker en professioneel. Het doel is voor studenten om meer specifieke vaardigheden te leren, afhankelijk van of u wilt het onderzoek te verdiepen of indien in plaats daarvan de voorkeur om te kiezen voor een meer professionele oriëntatie.

Type onderwijs

Klas

Duur en planning

Duur: drie academische semesters (oktober 2014 / november 2015)

Credits en bedrag

90 ECTS. Nog niet gepubliceerd.

Laatst bijgewerkt op apr 2014

Over de school

Universitat Jaume I (UJI) came into being as a higher education and research centre on 27 February 1991 to meet the unanimous social demand in the Castelló area. It was also the fruit of a tradition i ... Lees meer

Universitat Jaume I (UJI) came into being as a higher education and research centre on 27 February 1991 to meet the unanimous social demand in the Castelló area. It was also the fruit of a tradition in education inherited from the Teacher Training studies at the old University College of Castelló (Col·legi Universitari de Castelló, CUC), which dated from 1969. Lees Minder
Castellón de la Plana