Master's Degree in Banking and Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

financiën

Introductie

Universiteit van A Coruña presenteert Master in Banking and Finance geldig in de hele Spaanse grondgebied. Het programma is gestructureerd in een academische opleiding van 60 ECTS, waarin alle onderwerpen zijn semestercursus.

De algemene doelstelling van de Master in Banking and Finance is om voortgezette academische opleiding in de financiële sector waarbij de leerlingen polyvalent toekomstige professionals met een hoge technische vaardigheden en management vaardigheden worden voorzien.

Het wil ook in staat zijn om hun kennis toe te passen om te oefenen met een kritische en creatieve geest en door de stimulans van risico cultuur en eigen initiatief ideeën en argumenten, fit in de toekomst flexibel op situaties nieuw; deze essentiële eis in de steeds complexere en veranderende zakelijke omgeving.

Waarom studeren de mate

De Master in Banking and Finance is een uitgebreid programma dat zich richt op een geavanceerde en actuele financiële training ontworpen om de vraag naar een veeleisende industrie en voortdurend uit te breiden voldoen. Met deze Master inzetbaarheid van studenten wordt vergemakkelijkt, om hen te trainen en op te leiden hen om multi-opgeleide professionals met leidinggevende vaardigheden en een hoge technische vaardigheden geworden.

Wat je leert

De masteropleiding in Banking and Finance is ontworpen om de belangrijkste onderwerpen op het gebied van de markt van financiële en zakelijke dekking, zowel vanuit een beschrijvende oogpunt analyse en beoordeling.

Het niveau van de diepte in de studie van elk van de materialen, het samenstellen van het programma is hoog, waardoor de overname van een belangrijke theoretische en praktische basis van deze, evenals kennis van de lijnen meest recente onderzoek en contact gunsten de meest geavanceerde publicaties.

structuur Study

Module I: Single

 • Financial Markets
 • statistische en econometrische technieken toegepast
 • financieel systeem
 • Waardering van financiële activa
 • Banking
 • Information Systems
 • financiële waardering
 • financiële marketing
 • Belasting van Operations en Financiële Instrumenten
 • Analyse en risk management
 • afgeleide financiële instrumenten
 • Macroeconomía in open economieën
 • Accounting entiteiten en financiële instrumenten
 • Master's Thesis
 • werkervaring
 • Recht op financiële intermediairs

professionele en academische uitgangen

professionele omgeving waarin het zich bevindt

In het huidige klimaat van verfijning van de markten en financiële instrumenten, moeten bedrijven gespecialiseerde professionals en hebben ook managementvaardigheden en analytische vaardigheden.

professionele en academische uitgangen

Deze master's degree geeft toegang tot doctoraatsprogramma doceerde aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UDC.

financieel analist, vermogensbeheerder, beleggingsadviseur, makelaar operator, uitvoerende bank- en financieel directeur zijn enkele van de beroepsprofielen dat de opleiding die door deze Master is georiënteerd.

Aanbevolen profiel

Studenten die afkomstig zijn uit de mate van economische en zakelijke content. Een professionele op zoek naar hun kennis of een verlenging daarvan te werken. Licentiaat in de rechten, Wiskunde, Engineering, journalistiek of een ander diploma met de vraag op het gebied van bankieren en financiën.

Common toegangseisen

De voorkeur wordt gegeven inkomen afgestudeerden of Business and Economics studenten in andere vakken potentieel opleiding in de vakken in de Master eisen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Lees meer

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Lees Minder
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Meer Minder