Masters - de bouw van high-rise en lange overspanning gebouwen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA - Bouw van hoogbouw en lange overspanning gebouwen

Kwalificaties: Specialist


Taalonderwijs onderwerpen: Russisch (voor studenten die niet de Russische taal niet spreken, mits vooropleiding)Objecten van de professionele activiteit.

Ontwerp en bouw van hoogbouw en lange overspanning structuren - dit is een speciaal gebied van de bouw, is fundamenteel verschillend van de bouw van conventionele gebouwen. Met de ontwikkeling van de bouw van wetenschap en technologie in de hele wereld neemt snel toe van het aantal gebouwde hoogbouw en lange overspanning structuren, ontwerp en de bouw van dat vereist een speciale opleiding van ingenieurs.


Een afgestudeerde van de specialiteit "De bouw van de unieke gebouwen en structuren" beheert de inzameling, sortering en analyse van baseline gegevens voor het ontwerpen, berekenen en de bouw van unieke gebouwen en faciliteiten met de meest moderne computerprogramma's, is de voorbereiding van een project en het werken documentatie, het ontwerp van compleet ontwerp en engineering werkt.

Allereerst - dit is een zeer ervaren ontwerper, in staat een verscheidenheid aan activiteiten. Bepaald in het proces van leren is een discipline met betrekking tot architectuur, theorie van constructies, constructief ontwerp, de organisatie en het beheer van de bouw, economische constructie. Serieuze aandacht wordt besteed aan de eigenaardigheden van de bouw van de noordelijke regio's, op de kracht, betrouwbaarheid en het aanpassingsvermogen van gebouwen en structuren, evenals andere actuele onderwerpen van het kapitaal van de bouw.De omvang van de activiteit van de afgestudeerden:

• Design Institute,

• Bouw organisaties,

• Onderzoeksinstellingen,

• Instellingen voor hoger onderwijs gebouw profiel.

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

NArFU’s strategic tasks are closely linked with implementation of the national geopolitical interests in the Arctic. Russia lacks experts and technologies for the development of its Arctic area, its c ... Lees meer

NArFU’s strategic tasks are closely linked with implementation of the national geopolitical interests in the Arctic. Russia lacks experts and technologies for the development of its Arctic area, its continental shelf and infrastructure. The University creates conditions necessary to support the industrial projects being launched in the polar region with personnel and technologies. Apart from skill development, it offers education in social and humanitarian field of studies. Lees Minder