Masters - art direction en grafische vormgeving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De opkomst van nieuwe communicatiekanalen en nieuwe consumentengedrag met merken is volledig opnieuw uitgevonden de traditionele creatieve proces en daarom, grafische communicatie-systemen. De oprichting van de visuele identiteit van een bedrijf en haar producten of het ontwerp van een redactioneel publicatie zijn gemeenschappelijke uitdagingen voor een grafisch ontwerper, maar vandaag is het noodzakelijk om alles tot een wereldwijde communicatiestrategie te integreren in een nieuw scenario wie ze de barrières tussen design en reclame, met inbegrip van online en offline zijn gegaan, om plaats te maken van het concept van geïntegreerde communicatie of 360.

Een grafisch ontwerper die willen ontwikkelen als professionele behoeften om te leren om strategisch en mondiaal denken, om hun creatieve potentieel te ontwikkelen en hun eigen vaardigheden te ontwikkelen. Een nieuwe professional die toetreden tot de essentie van het ontwerp art direction, steeds een belangrijk element in het vinden van de juiste grafische taal die merken worden gepresenteerd aan het publiek.

DOELSTELLINGEN

Met deze Master is om de grafische ontwerper van de nodige instrumenten om te gaan met graphics grote projecten, vanaf de oprichting van de visuele identiteit van een bedrijf en haar producten op het voorstel voor een multi-channel geïntegreerde reclame-strategie, het verkennen van alle conceptuele, formele en creatieve aspecten van grafische en communicatie project.

Voor deze, het leerplan biedt een zeer praktische manier, een compleet overzicht van de belangrijkste gebieden van grafisch ontwerp toegepast op de media (redactionele vormgeving, corporate identity en product) te drukken terwijl de grafisch ontwerper is begiftigd tools die nodig zijn om te groeien en te ontwikkelen als een Art Director in de reclame en geïntegreerde communicatie voor digitale media in een agentschap of design studio.

Aan het eind van het programma zullen de studenten in staat om creatieve processen te genereren relevant, tot het maximum alle grafische middelen en communicatiekanalen, en zal projecten te ontwikkelen wereldwijd baseert haar voorstellen op de criteria van een succesvolle visuele communicatie. Het zal ook materiaal om een ​​portefeuille die in staat zal stellen gepromoot in de werkplaats en zal u helpen uw projecten te optimaliseren voor indiening bij wedstrijden en competities te ontwikkelen.

Gericht aan

Afgestudeerden, afgestudeerden en andere kandidaten met ervaring in grafisch ontwerp en software verdienstelijke academisch curriculum en / of portfolio. Anders moet u de Graduate / basiscursus Graphic Design nemen.

Toegang en Degree

Toegang universitair diploma (bachelor of graduaat) en de interne selectie. eigen masterdiploma uitgereikt door de Universitat Abat Oliva CEU wordt verkregen ..

Curriculaire Route

Deze master's degree is het resultaat van het combineren van de academische curricula van de postdoctorale Geavanceerde Graphic Design en Art Direction in de reclame en Digital Media.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Lees meer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Lees Minder