Masters (MMus) in de populaire muziek prestaties - gitaar, bas, drums, zang

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursusoverzicht

De cursus zal je aanmoedigen om de hoogste niveaus van instrumentale vaardigheden te ontwikkelen door middel van individuele lessen en gepersonaliseerd leren. Je zal ook de ontwikkeling van uw leiderschap en muzikale management vaardigheden door middel van de leiding van een ensemble, culminerend in een uitvoering van uitdagende originele en bestaande repertoire.

Op de golfbaan, kunt u kiezen uit opties dat een onderzoek van een performance traditie, het gebruik van muziek in gezondheid en welzijn, en de culturele aspecten van de muziek op te nemen. U zal ook een aanzienlijke hoeveelheid werk voor overweging, samen met de ondersteuning van onderzoek dat ten grondslag ligt en informeert je afstudeerproject. De ICMP's MMus is vooral gericht op mensen die willen hun studie voort te zetten na zich te hebben onderscheiden op een diploma-niveau cursus, of die vergelijkbare ervaring in de sector hebben verworven en zich inzetten voor het bereiken van een nog grotere beheersing van hun instrumenten.

Cursus Details

U zal de ontwikkeling van je instrumentele vaardigheden te bevorderen, gericht op je persoonlijke relatie met je instrument en de uitbreiding van uw technische vaardigheden, evenals uw rol als performer in het kader van de live en studio-omgevingen. Dit onderdeel van het programma wordt geleverd met behulp van een verscheidenheid aan vormen van onderzoek, met inbegrip van één-op-één lessen, ensemble lessen en lezingen, alsmede particuliere en collectieve lessen; Deze combinatie zorgt voor een persoonlijke benadering om te studeren.

Academische en Research Skills

Vindt een aanzienlijke onderzoek dat leidt tot de productie van een grote prestatie en proefschrift voeren. U wordt uitgedaagd om een ​​verscheidenheid aan vaardigheden en technieken te ontwikkelen, en je zal bovendien verwerven en verfijnen van de kritische redenering vaardigheden die je in staat stellen om de huidige wetenschappelijke literatuur en de output te herzien.

Professionele ontwikkeling

Een essentieel onderdeel van je eigen professionele ontwikkeling berust op uw vermogen om zelfstandig te werken, die in het kader van het programma, houdt effectief betrokken zijn bij self-directed studie. De mogelijkheid om uw eigen wensen persoonlijk leren identificeren en vervolgens het ontwerp en vlijtig implementeren van een plan voor ze te bereiken, terwijl effectief het selecteren en implementeren van de juiste middelen, is een cruciale vaardigheid die wordt ontwikkeld, ondersteund en uitgedaagd door het programma.

Aanbevolen Tutor

Afkomstig uit Massachusetts, USA, Chris is een zeer ervaren pro gitarist met meer dan 20 jaar ervaring gitaar.

Na het bijwonen van Berkeley in Boston, werd hij meteen een drukke touren en opnemen gitarist, verhuizen naar deze kusten in 1992. Kunstenaars die hij heeft gewerkt met onder andere Caribbean Soca / Calypso kunstenaar Pijl, met zijn enorme hit 'Hot Hot Hot' als Sister Sledge, Odyssey, Mick Ronson en Felix Pappalardi.

Meer recent heeft hij diverse albums opgenomen en uitgevoerd met songwriter Jeb Loy Nichols en blijft een zeer drukke studio en live gitarist. Chris is een meester muzikant en speelt altijd met veel smaak, dat is de reden waarom hij zo in de vraag.

Belangrijkste feiten

 • De gepersonaliseerde leerervaring beschikt u over de kennis, inzicht en vaardigheden voor een succesvolle werkgelegenheid in de muziekindustrie
 • Eén-op-één instrumentale lessen bij de docent van uw keuze en individuele begeleiding onderzoek
 • De locatie in Londen biedt mogelijkheden om te presteren in optredens in top Londen locaties en dompel je onder in de huidige muziekscene
 • Hoogwaardig onderwijs door actoren uit de sector
 • Uitgebreide muziekindustrie koppelingen en toegang kunt u dat alle belangrijke netwerk op te bouwen
 • Een creatieve en inspirerende leeromgeving
 • U kunt zich richten op het realiseren van uw unieke identiteit als muzikant
 • Combineert geavanceerde prestaties met rigoureuze beurs
 • Verbetert uw creativiteit en zelfvertrouwen als performer en academische
 • Een jaar full-time of twee jaar in deeltijd studie

Toelatingseisen

Aanvragers zullen normaal gesproken een goede graad (hogere tweede of eerste) of gelijkwaardig, of vergelijkbare beroeps- of onderzoekservaring.

Het instituut is ook ingenomen met de aanvragen van gevestigde beoefenaars die graag studie uit te voeren op postdoctoraal niveau, maar kan niet de vereiste kwalificaties bezitten. Deze studenten kunnen worden gegeven krediet voor hun eerdere studie of ervaring.

Internationaal: Engels eis - Min niveau B2 van het ERK - voor meer informatie bezoek https://www.gov.uk/government/organisations/uk-visas-and-immigration.

Bij het invullen van een aanvraag voor de Masters, dan kunt u gebruik maken van de upload-functie om kopieën van de volgende gegevens:

 • Een persoonlijke referentie (idealiter uit een undergraduate instelling waar van toepassing)
 • Een persoonlijke verklaring

Daarnaast wordt u gevraagd om een ​​auditie / interview af te ronden. Meer documentatie / bewijsmateriaal ter staving van uw aanvraag kan in sommige gevallen nodig zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the ICMP, we have always focused on the needs and potential of individual students, ensuring that the education we provide is tailored and personalised, and giving you the best chance of success in ... Lees meer

At the ICMP, we have always focused on the needs and potential of individual students, ensuring that the education we provide is tailored and personalised, and giving you the best chance of success in the very competitive and challenging environment of the music industry. Lees Minder