Masterprogramma in textielbeheer (1 jaar)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze opleiding biedt u een uitgebreid overzicht van het textielveld, geschikt voor mensen met een opleiding in bijvoorbeeld economie, technologie, marketing of ontwerp. Dit programma dient als voorbereiding op een carrière in de textiel- en mode-industrie.

De Zweedse school voor textiel is precies de juiste plek om mode te studeren. Hier vindt u goed uitgeruste laboratoria, innovatie en onderzoek op het gebied van technologie en ontwerp, vaak uitgevoerd in samenwerking met de industrie. Omdat de Borås-regio een textielregio is, zijn er goede mogelijkheden voor samenwerkingen, stages en afstudeerprojecten bij bedrijven in de buurt. De Zweedse School voor Textiel maakt deel uit van de University of Borås en alle programma's binnen textiel zijn hier te vinden, www. HB .se / nl / The-Swedish-School-of-Textiles /

Programmastructuur

Dit programma begint met een inleidende cursus in de goed uitgeruste textiellaboratoria, die u een goed inzicht geeft in de textielproductie. Daarna volgen specialisatiecursussen waarbij je leert omgaan met de textielwaardeketen en begrijpt hoe de verschillende delen met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.

De cursussen hebben een sterke basis in huidig ​​onderzoek op het gebied van textielbeheer met een focus op duurzame ontwikkeling in de textielwaardeketen en onderzoek in aanverwante onderwerpen zoals bedrijfskunde en industriële economie.

Onderzoek op het gebied van textielbeheer aan de universiteit is internationaal prominent en geïntegreerd in het programma via lezingen, workshops en projecten. Er zijn ook goede mogelijkheden om via internationale netwerken en samenwerkingsverbanden contact te leggen met andere onderzoekers over de hele wereld.

Carriere vooruitzichten

Na het afstuderen is de arbeidsmarkt goed en de meeste studenten gebruiken hun opleiding om door te stromen naar nieuwe banen in de textiel- en mode-industrie.

Toelatingseisen

Bachelordiploma (180 studiepunten) binnen Bedrijfskunde, Industriële Economie, Textieltechnologie, Textiel- of Modeontwerp, of gelijkwaardig. Verder moeten studenten kennis hebben van Engels equivalent aan Engels 6.

Selectie is gebaseerd op motivatiebrief en online interview.

Master diploma

  • Master of Science (60 studiepunten) met een major in Textile Management

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Borås has approximately 11 000 students and 730 employees. In collaboration with the public and private sectors, we conduct education and research of high international quality with ... Lees meer

The University of Borås has approximately 11 000 students and 730 employees. In collaboration with the public and private sectors, we conduct education and research of high international quality with great societal relevance. We are a modern university with a central campus in the centre of the city. The national and internationally known Swedish School of Textiles and Swedish School of Library and Information Science are a part of the University of Borås, both of which have educational programmes and research. Lees Minder