Masterprogramma in ongelijkheid, interventies en nieuwe verzorgingsstaat

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

utu.fi/degrees

Masterprogramma in ongelijkheid, interventies en nieuwe verzorgingsstaat

De masteropleiding in ongelijkheid, interventies en nieuwe welvaartsstaat is een interdisciplinair, internationaal studieprogramma. Het is gevestigd in het INVEST Research Flagship Centre van het Department of Social Research, Faculteit der Sociale Wetenschappen, en gebruikt zijn sociale en gedragswetenschappers van wereldklasse voor het opleiden van studenten. Dit maakt het programma uniek, zowel in Finland als in heel Europa.

65603_Students_all_prgms.jpg

Tijdens de studies wordt van de studenten verwacht dat ze een diepgaand inzicht verwerven in de belangrijkste sociaaleconomische en demografische veranderingen in samenlevingen die verband houden met sociale ongelijkheden en getoond worden in meso- en microniveau-interactie, de rol van overheidsinstellingen en -diensten van welfares bij het compenseren en / of handhaven ervan in verschillende landen, en kwantitatieve methodologische vaardigheden op hoog niveau voor het analyseren van gegevens over dergelijke kwesties.

De omvang van de M.Soc.Sci. opleiding is 120 ECTS- studiepunten en de doorlooptijd van het programma is twee jaar. De graad zal worden samengesteld uit zowel grote studies in de opleiding en kleine studies in andere programma's en een masterproef. De studenten worden verbonden met de onderzoeksgroepen van het vlaggenschip onderzoekscentrum. De voertaal is Engels.

Meer informatie over INVEST - Ongelijkheid, interventies en het nieuwe vlaggenschipproject van de welvaartsstaat van de Finse Academie

Programmastructuur

Het eerste studiejaar zal voornamelijk bestaan uit methoden en inhoudelijke cursussen samen met de initiële ontwikkeling van het idee en voorstel van het proefschrift. Tweedejaarsstudies zullen zich concentreren op thematische seminars en het proefschrift in het eerste semester en zullen ook werk-privécompetenties en stage- en uitwisselingsstudies in het tweede semester omvatten. De onderwerpen van de scripties worden verzorgd door de onderzoeksgroepen en de scripties worden begeleid door de leden van de onderzoeksgroep.

Taak opties

Het MPINVEST-programma leidt professionals op het gebied van onderzoek en openbaar bestuur op voor het analyseren van sociale ongelijkheden en verzorgingsinstellingen, evenals het ontwikkelen van nieuw beleid en interventiemethoden om nadelen te verminderen en het welzijn en de ontwikkeling van vaardigheden van kinderen en jongeren te verbeteren.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden

Algemeen vereiste

U komt in aanmerking als kandidaat voor studies op masterniveau als:

  • je hebt een landelijk erkend diploma van de eerste cyclus - normaal een bachelordiploma - van een erkende instelling voor hoger onderwijs,
  • je diploma komt overeen met ten minste 180 ECTS (Europese studiepunten) of met drie jaar voltijdstudie,
  • je diploma staat in een relevant veld voor de masteropleiding waarvoor je solliciteert. Controleer de programmapagina voor gedetailleerde diplomavereisten.

Taalvereisten

Aanvragers moeten uitstekende Engelse taalvaardigheden hebben en een certificaat dat deze vaardigheden bewijst. U kunt uw taalvaardigheid aangeven door een van de internationaal erkende Engelse taaltesten te doen.

Aanvragers moeten de minimaal vereiste testresultaten behalen om in aanmerking te komen voor de University of Turku . Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Turku (UTU), in Finland, is an international research university. We provide students with innovative problem solving skills and high-standard education based on our strenghts in researc ... Lees meer

University of Turku (UTU), in Finland, is an international research university. We provide students with innovative problem solving skills and high-standard education based on our strenghts in research. Over 2,500 international students study at UTU every year, and 97 % of them feel that UTU and Turku are good places to be. Learn more about student life by following #utuambassador on social media! Lees Minder
Turku , Windhoek , Rauma + 2 Meer Minder