Masterprogramma in mondiaal management van innovatie en technologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In de huidige bedrijfsecosystemen zijn multinationale ondernemingen en nieuwe start-ups over de hele wereld voortdurend op zoek naar getalenteerde afgestudeerden met een internationale mindset en inzicht in het beheren van innovaties en nieuwe technologieën.

Nieuwe innovaties en technologie zijn aanwezig in alle aspecten van de moderne samenleving en toekomstige industrieën met hun digitale ecosystemen.

In deze masteropleiding richten je studies zich op verschillende aspecten van engineeringbeheer van technologiegerichte en innovatieve bedrijven van verschillende grootte in verschillende sectoren.

Je wordt blootgesteld aan concepten die je nodig hebt om een effectieve manager te zijn op een breed scala van gebieden in een bedrijf, variërend van creatief ontwerp tot productontwikkeling, projectbeheer of commercialisering.

Tijdens je studie ontwikkel je kritisch en innovatief denken en krijg je een globaal zakelijk perspectief, verbeterde communicatievaardigheden en technische hulpmiddelen die nodig zijn voor zakelijke besluitvorming. U zult het hele proces leren kennen, van ideeën tot innovaties tot zakelijke waarde.

Nauwe samenwerking met de industrie zorgt voor de praktische toepassing in de praktijk van nieuwe kennis en theorieën. Al tijdens je studie werk je actief samen met Finse bedrijven, met name op hoogtechnologische industriële gebieden. De band met bedrijven tijdens je masterproefproject komt je toekomstige carrière ten goede.

Als bewijs van de algehele kwaliteit van het onderwijs heeft deze master ASIIN-accreditatie verkregen.

Beoogde leerresultaten

Je studies introduceren een breed scala aan perspectieven op het beheer van innovaties en technologie op basis van de combinatie van business, engineering en management.

De diverse studiemethoden van het programma en het werken in internationale teams stellen u in staat om samen te werken en complexe situaties op te lossen in de zakelijke ecosystemen van vandaag.

Na het afstuderen kun je:

 • de impact van wereldwijde megatrends op innovatiemanagement in organisaties begrijpen en analyseren;
 • evalueren, kritisch analyseren en strategieën ontwikkelen in een internationale context met betrekking tot producten, diensten en technologieën;
 • rationele beslissingen nemen op basis van inzicht in besluitvormingsstrategieën, kaders, tools en gegevensanalysemethoden in wereldwijde netwerken en markten;
 • analyseer processen en structuren van organisaties en identificeer hun onderling verbonden ontwikkelingskwesties;
 • oefenen, plannen en beheren van de bouw van product- en servicesystemen en bedrijfsplatforms om tastbare en ongrijpbare oplossingen voor technisch-economische problemen te creëren;
 • plannen en beheren van het internationale bedrijf, van start-ups tot multinationale ondernemingen met een ondernemende en innovatieve mentaliteit;
 • theorieën, methoden en hulpmiddelen voor innovatie en technologiebeheer toepassen op praktische beheeractiviteiten;
 • werk en leid efficiënt in interculturele en interdisciplinaire samenwerkingsteams en projecten, en communiceer op een logische en overtuigende manier zowel mondeling als schriftelijk.

Diploma structuur en studies

De masteropleiding Global Management of Innovation and Technology is een tweejarig programma. Het leidt tot de graad van Master of Science in Technology, M.Sc. (Tech.), Wat 120 ECTS-credits is.

Het programma omvat kern-, specialisatie- en minorstudies.

Kernstudies (31 ECTS-studiepunten) omvatten cursussen over strategische technologie en innovatiebeheer, projectbeheer, onderzoeksmethoden en productontwikkeling.

Specialisatiestudies (65 ECTS-credits) omvatten creatief ontwerp en probleemoplossing, open innovaties, internationale bedrijfsnetwerken en systeemdynamiek in industrieel beheer.

De masterproef, 30 ECTS-credits, maakt deel uit van specialisatiestudies. Het proefschrift is een geavanceerd onderzoeksproject dat ongeveer zes maanden voltijds werk vereist. Studenten voltooien het tijdens hun vierde semester.

Kleine studies (24 ECTS-studiepunten) kunnen worden geselecteerd uit andere LUT-minorvakken in technologie.

Double degree-studies voor LUT-studenten

GMIT biedt ook een mogelijkheid voor dubbele studies.

Studenten die zijn toegelaten tot het behalen van de master in het Masterprogramma in Global Management of Innovation and Technology aan LUT, kunnen een aanvraag indienen voor de dubbele opleiding georganiseerd in samenwerking met het Illinois Institute of Technology - IIT (VS). Het overeenkomstige programma bij IIT is de Master of Industrial Technology and Operations (MITO).

Double degree-studenten van partneruniversiteiten van LUT die aan LUT studeren, komen niet in aanmerking voor het GMIT / IIT Double Degree-programma.

Aanvragen voor het GMIT / MITO-programma bij LUT (selectie van kandidaat) en bij IIT (definitieve selectie) worden tijdens het voorjaarssemester beoordeeld.

Double degree-studies voor studenten van partneruniversiteiten

Studenten van partneruniversiteiten kunnen studeren als double degree-studenten aan LUT. Studenten die zijn toegelaten tot de dubbele opleiding ontvangen een diplomacertificaat van twee universiteiten nadat ze hebben voldaan aan de graadvereisten van beide universiteiten.

LUT heeft overeenstemming bereikt over educatieve samenwerking met geselecteerde partners:

 • Bauman Moscow State Technical University, Rusland
 • Kazan Federal University, Rusland
 • Moscow State University of Management, Rusland
 • Moscow State University of Railway Engineering, Rusland
 • Technische universiteit van Novosibirsk, Rusland
 • Peter de Grote Polytechnische Universiteit van St. Petersburg, Rusland
 • St. Petersburg State Mining University, Rusland
 • St. Petersburg State University of Economics, Rusland

Carriere vooruitzichten

Na je afstuderen heb je interessante en uitdagende carrièremogelijkheden.

Wereldwijde relaties tussen leveranciers en klanten en zakelijke netwerken bieden getalenteerde jonge professionals op het gebied van management van innovaties en technologieën, industriële verkoop en marketing, operations management en technologieanalyse en sourcing.

Afgestudeerden van dit programma hebben banen gevonden als projectmanagers, exportmanagers, key accountmanagers, supply managers, controllers, analisten, specialisten in bedrijfsapplicaties, operatieve kopers, managers voor technologie-innovatie, enz.

Je hebt ook een stevige basis voor doctoraatsstudies op het gebied van industriële engineering en management.

Hoe aan te vragen

Geïnteresseerd in solliciteren voor de masteropleiding in Global Management of Innovation and Technology?

Neem een van de belangrijkste beslissingen voor uw toekomst en studeer bij ons - we beloven u dat u uw investering de moeite waard maakt.

Elk jaar start een groot aantal studenten van over de hele wereld met hun studie aan de LUT University .

Wees nieuwsgierig. Wees een van ons.

Je kunt je bij deze master aanmelden via het rollende of het reguliere toelatingsproces:

 • Reguliere toelating: 1 december 2020-20 januari 2021
 • Rolling toelating: 1 oktober 2020-31 mei 2021
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

LUT University is a pioneering science university in Finland, bringing together the fields of science and business since 1969.

LUT University is a pioneering science university in Finland, bringing together the fields of science and business since 1969. Lees Minder
Lappeenranta , Lahti + 1 Meer Minder